שירים שמתאימים לרגעים/דמויות

הומ... memories in the rain

עברית, סורי ^^" זה כ"כ מתאים לי לסיפור שטאטסוקי תיארה את איצ'יגו מסתובב שם, ליד המים.... ;; לא בטוחה מה כ"כ מזכיר לי את הסצנה הזאת כל פעם שאני שומעת את השיר... מעניין אם זו רק אני O: על קו המים, עברי לידר על קו המים עומד לו האידיוט הזה הוא עוד מעט יראה, זה עוד מעט יקרה על קו המים יושב לו האידיוט הזה עיניים קצת פקוחות, שלא יקרה. ובינתיים דגים קטנים מחממים אותו מעצבנים אותו, לטובתו והידיים תופסות דבר שיש בו טוב כשהוא פוגש את הרחוב. הוא לא רואה כשטוב ושכולם שמחים כשהפנים שלו בשקט נשרפים הוא עיוור לראות כשמשהו שונה שהעולם חדש, שהעולם יפה. על קו המים יושב לו החמוד הזה הוא לא מודאג עכשיו, ובטח לא יהיה על קו המים שוכב לו החמוד הזה מוריד את הבגדים וכלום לא משנה. הוא לא רואה כשטוב ושכולם שמחים כשהפנים שלו בשקט נשרפים הוא עיוור לראות כשמשהו שונה שהעולם חדש, שהעולם יפה. אז מסתובב הראש ממשקאות קלים החברים של ההורים שלו לוקחים אותי למסיבה בעיר ויש שם, כנראה, מספיק סיבות טובות לחשוב שהעולם יפה

Goggle Girl

New member
הסוף זה האיצ'יגו שהוא יכל היה

להתדרדר אליו T_T אבל אז הוא פגש בצ'אדו, וברוקיה, ובכולם ונשאר עוד איכשהו שפוי וחביק מתחת להבעה הזעופה שלו. זו לא רק את. עכשיו תתחברי למסנג'ר אני צריכה מוטיבציה לסיים את הפיק הזה

Envious

New member
אוקיי XD אז לאייזן זה השיר ~

Dj Aligator & Mc Vspishkin - Davaj Davaj. למי שלא הבין זה הולך ככה :"דוואי דוואי ! רוקי רוקי" אקיצר טראנס רוסי P: יש גם את השיר שויוי שלחה לי של הוודקה אבל שיהיה P:

Envious

New member
XDD אשכרה !

כזה מראים את אייזן עם המשקפיים והשיר של היפים והאמיצים או משהו ואז הוא מוציא אותם ומושך את השיער לאחורה XD

Kakashi Sensei

New member
יתכן ../images/Emo58.gif בפנים

הרגע בו היטסוגאיה מגלה כי גין "הרג" את הינאמורי. טוב לא כל חלקי השיר מתאימים אבל רובם. Hatebreed - A Call For Blood Your reign of terror is coming to an end And all your victims' pain will be avenged Taker of innocence, I want your demise Tear you apart for the unspeakable things you tried to hide I fucking hate you Every bone in my body will ache `Till I destroy everything you love And fill your life with their pain Ten long fucking years I waited to erase all the memories And you can't fucking stop me My vengeance is finally born Ten long fucking years Your reign of terror is coming to an end And I have no mercy for your soul Your blood is on my hands A call for blood For what you've done No tolerance (for what you've done) A call for blood For what you've done No tolerance (for what you've done) All their anguish, all their pain All their nightmare, all their misery It's all coming back to haunt you Your time is up and you've no where to hide (I fucking hate you...) (Ten long fucking years...) (A call for blood...) No fucking tolerance. Let the blood spill Vengeance is born [x2] A call for blood.

Kakashi Sensei

New member
מה? איך ספיילרתי?

כתבתי בהודעה הראשית שיתכן ספויילר, שמתי אפילו את האייקון. ההודעה שבאה אחריה לא הכילה שום ספויילר, רק שם וזהו. אפילו לא אמרתי מה הדמות עשתה, שוב! רק שם! לעזאזל!!! ><"

The Snow fox

New member
האובססיה שלך לספויילרים,../images/Emo63.gif

מתחילה להציק...

Goggle Girl

New member
אל תקרא את ההודעות שלי P:

זה מה שאני עושה עם אנשים שמעצבנים אותי

Goggle Girl

New member
לא ם,ם

פשוט אמרתי לו לא לקרוא הודעות של אנשים שמעצבנים אותו. את ההודעות שלך אני קוראת P: אתה לא מעצבן, אתה משעשע XD

Rukia San

New member
../images/Emo58.gif 59,39

לא בטוחה. הפרקים עם הולואיצ'י. הולואיצ'י: Imaginary, Evanescence In my field of paper flowers, and candy clouds of multiplay I lye insaid my self for houres and watch my purple sky fly over me. איצ'י, הולואיצ'י Evanescence, Imaginary I linger in the doorway our alarm clock screaming monsters calling widening let me stay where the wind will whisper to me where the raindrops as there falling tell there story

למעלה