שירלי ה. השמיעי קול

שירלי ה. השמיעי קול ../images/Emo124.gif

נועם - אל תהרגי אותי, בבקשה (שהכנסתי הודעה כזו)... שירלי ה. - בואנ´ה, אני מחפשת אותך בנרות, יקירתי!!! כ"כ הרבה פעמים התקשרתי אליך הביתה. אז או שיש שיחה ממתינה (כי את באינטרנט), או שאין תשובה (ואין מענה קולי). שלחתי לך מייל, ולא נענתי. שלחתי לך גם מסר דרך רז... האם זהו רמז עבה?... תתקשרי אלי, חמודה!!! אני רוצה לספר לך משהו. מצפה בכיליון עיניים, סיגל

חייבת "להקפיץ" את ההודעה ../images/Emo12.gif

מחפשת נואשות את שירלי ה.
המוצא הישר מתבקש לפנות לסיגל. כרגע חושבים על גובה הפרס
צ´או, סיגל
הציורים כ"כ יפים שלא יכולתי להתאפק...

שרה נ

New member
לא בטוחה שפתרתי את התעלומה.. ../images/Emo8.gif

אבל נדמה לי שראיתי אותה בפורום הורים שבואי-נט

עמית@

New member
../images/Emo32.gif מנצלת את ההודעה:

חורף חורף חורף חורף חורף חורףך חןרף חורף חורף חורף חורף חורף חורף חורף חורף אני הכי מאושרת בעולם, ריח של גשם וחלזונות וענפים וכבישים רטובים אין כמו חורף כדי לרומם את מצב רוחי,
עמית

מצטרפת אליך בהנאה ../images/Emo113.gif

איזה כיף זה!!! פשוט תענוג!!! שמעת את הגשם החזק שירד בלילה?

עמית@

New member
כן כן כן, התכרבלתי לצד יוסי וטמנתי

את הראש בו. ועכשיו אני בעבודה

יובל@

New member
מצטרפת להרגשתך

גם לי החורף עושה משהו נהדר, איזה ריח!! וסוף כל סוף אפשר לא להדליק מזגן באותו, במשרד, ושאוף אויר נקי, אמיתי. איזה כיף שהחורף הגיע
(היא פשוט מזכירה לי את הצפרדעים בשלוליות לאחר הגשם!)

לא משוגעת על צפרדעים, אבל... ../images/Emo105.gif

משוגעת על החורף.
וסוף כל סוף הוא הגיע בזמן. זוכרות ששנה שעברה גם בדצמבר, בחנוכה, לא היה חורף?! אני חושבת שהשנה אנחנו נפוצה ונקבל חורף בריבית דריבית. מ´כפת לי!!! הא, ואני הולכת לבדוק את מלאי השוקו בארון... אי-אפשר להעביר חורף בלי שוקו!!!

מרב.

New member
הרהרתי הבוקר ההשתייכות העונתית ../images/Emo22.gif

תמיד הייתי מאנשי הקייץ המוצהרים, ועדיין השמש היא החברה הכי טובה שלי, אבל משהו קרה לי לאחרונה- מזג האויר הסגרירי הזה שתמיד מכניס אותי לדיכאון עשה לי חיוך וכיף על הבוקר והגשם והריח הטרי והנפלא שלו טמנו בחובם הרבה הפתעות חורפיות מבטיחות. אז אני אשת כל העונות עכשיו, כל זמן שהשמש מגיחה לומר שלום...
מרב

טלי2

New member
גם אני בד"כ אשת קייץ ../images/Emo42.gif

נולדתי בקייץ, אני סובלת מקור ולכן תמיד מעדיפה את החום והשמש.. כן, אני יודעת שאני מוזרה
אבל כמו מרב, החורף עדיין לא השפיע עליי אני עדיין שמחה וליבי מתרונן, למרות הגשם הנוקש על חלוני.... ואני גם מקווה שלא יפקוד אותי דכאון החורף השגור כל כך במחוזותיי...

אלסי

New member
גמ´ני גמ´ני גמ´ני,רק חורף ../images/Emo1.gif

עם מלא גשם ושלוליות,ורעמים וברקים,פוך ששוקל טון,שוקו משוקולד אמיתי וערמונים שקולים על התנור בבית ועושים ריח משגע. אבל מישהו שיסביר לי איך מריחים חלזונות?

עמית@

New member
זה הריח הזה של אדמה תחוחה ועשבים

רטובים, שהחלזונות הראשונים מתחילים להגיח, ומחליקים על השביל
זה ריח של חלזונות, (אווירה כזו)

אני בבית ויכולה להמשיך להתכרבל..

אני אוהבת חורף, כי יש לי יום הולדת בחנוכה. אבל, היום נורא כואב לי ה...ציצי. וכבר לקחתי כדורים ושמתי כרוב וקשרתי בד וזה כואב כואב. אז אולי אחזור עכשיו למיטה לנוח. יום חורפי ויפה לכולנו, עם שמש שמבצבצת מדי פעם אוהבת זוהרה

הרמוניה

New member
לא הייתי כאן כמה ימים אז לא הספקתי

לכתוב לך... מקווה שההתרכבלות עם החורף והגשם שבחוץ מצליחים לשמח אותך קצת ואולי לעמעם במשהו את הכאב החד הזה שבלב.... (כי הרי לרפא עוד אי אפשר) שולחת הרבה אהבה הרמוניה

עידית ד

New member
אין אין כמו החורף ../images/Emo113.gif

עכשיו נגמרו לעודד התירוצים ונוכל לישון מחובקים (תמיד חם לו...) למרות שאני כל הזמן חושבת על החתולים מהרחוב
שקר להם ואין להם מה לאכול
היום שתי החתולות שאני מאכילה ברחוב חיכו לי על המחצלת בכניסה לבית.. זה עשה לי עצוב נורא
שיהיה לנו שבוע טוב עידית

רינתילה

New member
אני תמיד אוהבת את התחלות העונות...

בחורף אני מאוד אוהבת את הגשמים הראשונים ואת ריח האדמה בגשם. אחר כך זה נמאס בשלב מסויים ואז אני נורא שמחה על איחות האביב וכו´. בכל מקרה, מקווה שהחורף הזה יביא לכולנו התחלה חדשה!

למעלה