שירלי ה. השמיעי קול

כנראה שזו תכונה של ילידי נובמבר

שפעם, כשהם היו ילדים (בימי המכבים
) תמיד היה חורף ביומולדת. במשך השנים החורף התכווץ למימדים עצובים, ואולי השנה סוף-סוף יהיה חורף כמו שהיה אז. מרב

צודקת ../images/Emo13.gif

אין כמו חורף, הריח של הגשם, הבגדים הרכים, השמים האפורים (או, כמו שרון אומר: סוף סוף העיגול הצהוב
הבין שהוא לא רצוי פה)... זוכרים את הספר על המטריה של רותי, המטריה האדומה עם הנקודות הלבנות שעפה לה ברוח ונתקעה באנטנה על הגג?

ligo

New member
סןכריה, איזו נוסטלגיה!

בטח שאני זוכרת את הספר. כאילו רק אתמול הקריאו אותו בגן...איזה כיף עשית לי עכשיו
אני אגב שונאת חורף, אבל היום יצאתי מהבית לאחר שבוע סגר (הייתי בבית שבוע ופתאום נהיה חורף). נסעתי לרופא לבדוק האם חוסלה ההיפר (הוא התפקע מצחוק כשהגדרתי את זה ככה, שאל אם אני ממדיניות החיסולים) ובקיצור- היה כזה כיף לנהוג ולהיות בחוץ, אפילו שטיפטף גשם, ואפילו לא התעצבנתי כשנוצר פקק בגלל חתול לבן שהחליט לעבור את הכביש. מסקנה: אחרי שבוע בבית, גם חורף הולך...

נו, ומדיניות החיסולים הצליחה?

זה היה ספר מצוין, נכון? אני עד היום זוכרת איך היא הלכה לחנות של אברהם לבחור מטריה...

ligo

New member
אני צריכה להיזכר...

לא זכרתי שיש שם אברהם, אבל אף פעם לא הייתי חזקה בשמות... אגב, אני מרגישה הרבה יותר טוב, אבל ההיפר עדיין לא חוסלה. יש עוד נוזל בחלל הבטן, אז אני אמורה עדיין להישאר במנוחה. אבל הוא מרשה לי ללכת לבי"ס (איזה בעסה) כל עוד אני לא מרימה שם משקולות או רצה... מה איתך? התחלת לגדל זקיקים לתפארת מדינת ישראל?

איפה... ../images/Emo3.gif

אני עוד מחכה לשלילי שיבוא ביום שלישי ורק אז מתחילים סוף סוף עם ההזרעה הראשונה שלי (זו שהתפספסה החודש). לא יכולת בכ"ז להומיא עוד כמה ימים חופשת מחלה?

נעם - לא תמחקי לנו, נכון? ../images/Emo12.gif

תראי איזה תכתובת מקסימה על עיניני החורף המבורך יצאה מההודעה שלי (חוץ מזה שהצלחתי לדבר, סוף-סוף, עם שירלי). אז לא תמחקי לנו, נכון? (סמילי מבויש עם עיניים מבקשות...)

oritgz

New member
גם אני מתה על החורף ../images/Emo24.gif

ומתגעגעת לשלג שעוד מעט יתחיל לרדת אי שם (רחוק איפה שגרתי עד לפני חמישה חודשים) הריחות של החורף מטריפים!!!!! אין כמו הגשם שמנקה את כל הליכלוך.... ומשאיר אותנו נקיים ! הלוואי והגשם שירד בימים האחרונים יביא עימו יבול גדול של תפוזים לשדה שלנו... אמן!

נועם@בת

New member
ריח של גשם ראשון, והמון שחור

מתחת לצפרונים, כי האוטו שלי חגג את בוא החורף וסרב להתניע. הפסדתי שיעור יוגה, ואפסיד עוד כמה מאות שקלים, כי הלך המפלג
ועוד כמה צורעס
אבל איזה כיף להתעורר בבוקר, עם כוס קפה חם למיטה וגשם בחוץ, ולרחם על נועם@בן שצריך לנסוע לעבודה רחוק. ומזל שמיד נרדמתי ולא היה לי זמן לדאוג שהוא נוסע על הכביש שאחרי הגשם הראשון. ושני החתולים מכורבלים עלי עם פרוות חורף חדשה ובוהקת, וכשהם נועצים ציפורנים זה כבר פחות שורט, כי אני לבושה למדי. חורף, שיהיה כבר חורף. שביוא הגשם ויפרה את האדמה. שהצמא יזכה למים ואנחנו נזכה לתקוה. נועם (השתגעתם, למחוק כזאת שרשרת יפה?)

למעלה