היא כזאת מדהימה
ל ליאורוששש כפרעעעע New member 20/3/07 #3 או ווה ליאורנר גם קמצן... חח כבר אמרתי לך את זה פעם אני חושבת....
ל ליאורנר New member 20/3/07 #4 חס ושלום.. .אני הבן אדם הכי לא קמצן שיש.... קיצר אני צריך להוציא את מודם מהחשמל כי זה גוזל לנו כסף
ל ליאורוששש כפרעעעע New member 20/3/07 #5 חחחחחחחחח גדול. אתה מלך נקודההההה ((= ואל תתייחס אלי אני סתם משגעת אותך כדי להוציא ממך קצת ציניות.
S shmuelr New member 20/3/07 #8 ליאור.. אני רואה שיש לך מעריצות פה. אתה גם כן כמו צידקי משתמש בזה וכו'?
ל ליאורנר New member 20/3/07 #31 חס ושלום... לא כזה משעמם לי.... לא יצא לך פעם להכיר מישהי בשם שמואל? בטוח שכן..... אז אותו דבר עם ליאור
חס ושלום... לא כזה משעמם לי.... לא יצא לך פעם להכיר מישהי בשם שמואל? בטוח שכן..... אז אותו דבר עם ליאור
ח חמדונה New member 22/3/07 #44 ליאורנר אני פשוט מתה על ההודעות שלך, כל פעם שאני נכנסת לפורום אני על הרצפה ממך סטלן אש...
ל ליאורוששש כפרעעעע New member 20/3/07 #32 השם שלי גם ליאור אבל לא נרומברג, אלא ון דייק ואני מרמת ישי ((= ואני דיי חדשה פה אני רק קוראת ובזמן האחרון התחלתי קצת להגיב אז שלום לכולם נעים מאוד !!
השם שלי גם ליאור אבל לא נרומברג, אלא ון דייק ואני מרמת ישי ((= ואני דיי חדשה פה אני רק קוראת ובזמן האחרון התחלתי קצת להגיב אז שלום לכולם נעים מאוד !!
Y yellow cheese New member 20/3/07 #28 שירלי נכנסת למתקפת דיקטטורה ../images/Emo32.gif כל ההודעות שלא קשורות לנושא הפורום שהוא...כמה מפתיע..... אביב גפן יועברו לפה, לשרשור האוף טופיק. באם תהיינה הודעות אוף טופיק נוספות שלא ישורשרו לכאן-אני אישית אדאג לכך שהן ימחקו. תודה והמשך יום נפלא, שירלי
שירלי נכנסת למתקפת דיקטטורה ../images/Emo32.gif כל ההודעות שלא קשורות לנושא הפורום שהוא...כמה מפתיע..... אביב גפן יועברו לפה, לשרשור האוף טופיק. באם תהיינה הודעות אוף טופיק נוספות שלא ישורשרו לכאן-אני אישית אדאג לכך שהן ימחקו. תודה והמשך יום נפלא, שירלי
B bobit marely New member 21/3/07 #38 חזרתי מפולין יצאתי עם המשלחת למסע לפולין... אני עוד לא מצליחה לעכל את מה שראיתי ושמעתי והקשבתי לו ואני בטוחה שזה יקרה לי בקרוב
חזרתי מפולין יצאתי עם המשלחת למסע לפולין... אני עוד לא מצליחה לעכל את מה שראיתי ושמעתי והקשבתי לו ואני בטוחה שזה יקרה לי בקרוב