שירשורשיר לכבוד סופ"ש

Forever NemeSh

New member
שירשורשיר לכבוד סופ"ש ../images/Emo29.gif

שיר השבוע שלכם של אביב: שיר השבוע שלכם לא של אביב: השיר שמתאר את המצברוח שלכם כרגע: שיר של אביב שאתם מקדישים למישהו (ולמי אם בא לכם): שיר לא של אביב שאתם מקדישים למישהו (ולמי אם בא לכם): השיר שיצא לכם מכל החורים השבוע: השיר שמתנגן אצלכם בפלייליסט ברגע זה:
סופ"ש מדהים לכם

shira ofek

New member
שבת שלום../images/Emo13.gif

שיר השבוע שלכם של אביב:כבוד שיר השבוע שלכם לא של אביב:אלג'יר-שלי השיר שיצא לכם מכל החורים השבוע:מוש בן ארי-אנצל השיר שמתנגן אצלכם בפייליסט ברגע זה:ארתור

HAPPY HOUR

שיר השבוע שלכם של אביב: לא שמעתי אביב כל השבוע שעבר, שיר השבוע שלכם לא של אביב: שלום ועוד יום-להקת שבע , מתוך דיסק ששמו : "יש עוד תקווה" השיר שמתאר את המצברוח שלכם כרגע:את לא נמצאת-ארקדי -דוכין שיר של אביב שאתם מקדישים למישהו (ולמי אם בא לכם):הולכת על המים- לכמה בנות/נשים בחיי שלא מגיבות כמו שרציתי לחיזורים, מסרים שלי לעשות משהו ביחד שיר לא של אביב שאתם מקדישים למישהו (ולמי אם בא לכם): ושום סלע -כתבה : תירצה אתר, שרה דנה ברגר, שיר על מקום שיש בו בעיות אבל היא לא מוותרת עליו ואפילו מנסה להרגיש שטוב לה בו , אני מקדיש את השיר הזה לבית שלי לחדר שלי שאני אהיה בו עד שאמצע מקום בטוח אחר , לבד או לא, השיר שיצא לכם מכל החורים השבוע: מאמי של מירי מסיקה, מעצבן אותי בטירוף השיר שמתנגן אצלכם בפלייליסט ברגע זה: כרגע כלום אמממממ בא לי לשמוע SLAYER יותר מאוחר או משהו אחר נוגה ומרגש,

יש לך בלוג מגניב ><

מגמת אומנות שליטה.. ואם אתה לא במגמת אומנות אתה סתם מעפן כי רואים שאתה חובב אומנות מושבע

תודה חמודה אבל ../images/Emo22.gif

אני כבר לא יכול להיות במגמת אומנות אני כבר ילד בן 28 אני כבר לא במגמות בכלל ותודה על מחמאת העיצוב של הבלוג אני מאוד אוהב לקבל מחמאות בעיניין -אז תודה

מה אני כבר יכול לעשות

חמודה, יש לך את החיים שלך בקומונה שלך זה קצת רחוק לי פשוט יש לך את החיים שלך לא נעים לי להתערב בהם

משהו שמתחיל ב04?

מצטערת , אני לא עונה למספרים לא חסומים ולמספרים לא מוכרים מזל רע :) פעם הבא לשלוח קודם SMS

TairAtias

New member
שלום

שיר השבוע שלכם של אביב: סוף לאהבה שיר השבוע שלכם לא של אביב: Drive של REM השיר שמתאר את המצברוח שלכם כרגע: הממ "כוס על האמוק"? שיר של אביב שאתם מקדישים למישהו (ולמי אם בא לכם): שיר לא של אביב שאתם מקדישים למישהו (ולמי אם בא לכם): השיר שיצא לכם מכל החורים השבוע: רוצה בנות... כל כך מצחיק השיר הזה השיר שמתנגן אצלכם בפלייליסט ברגע זה: Nirvana - Frances Farmer Will Have Her Revenge on Seattle

Hosh17

New member
שבת שלום וחג שמחחחח!!!

שיר השבוע שלכם של אביב: חושך, קרן אור שיר השבוע שלכם לא של אביב: לייט מיי פייר של הדלתות
, התקפת לב של אסף אמדורסקי השיר שמתאר את המצברוח שלכם כרגע: מוניקה סקס -איש קש שיר של אביב שאתם מקדישים למישהו (ולמי אם בא לכם): האם להיות בך מאוהב+אולי+לילות לבנים למישהי מסויימת שיר לא של אביב שאתם מקדישים למישהו (ולמי אם בא לכם): מיס יו (בלאקפילד אבל לא משנה),וויש יו וור היר של הפינק פלויד לאותה האחת מהשאלה למעלה השיר שיצא לכם מכל החורים השבוע: אשם של סינרגיה ממשיך לתת בראש חחח נבלות סרוחות הלהקה הזאת השיר שמתנגן אצלכם בפלייליסט ברגע זה: אביתר בנאי -תתחנני אלי

Hosh17

New member
חח הם אחלה להקה כמו שאני אצא מביה"ס

עם תעודת בגרות מלאה. מחדשים משהו שכבר קיים, טקסט של ילדים בני 5, כל השירים דומים אחד לשני והם חושבים שהם עושים רוק עלק. שוק בשר. כל הילדות הקטנות מתלהבות מהם.

hagzi

New member
הם להקה נוראית!../images/Emo29.gif

כל מי שחושב שהוא מבין איזה דבר או שניים ואוהב אותם בא ומשחק אותה וונאבי רוקר קשוח ואפל
שילמדו לכתוב שירים!

(= חח למי באמת יש כח לקרוא את כל זה

שיר השבוע שלכם של אביב: אל תכעסו (גרסא ראשונית). שיר השבוע שלכם לא של אביב: אני שומרת אמונים לאביב. השיר שמתאר את המצברוח שלכם כרגע: אקדחים שלופים. שיר של אביב שאתם מקדישים למישהו (ולמי אם בא לכם): זאת אהבה. שיר לא של אביב שאתם מקדישים למישהו (ולמי אם בא לכם): שמתי לי פודרה- אביתר בנאי. מוקדש לכל הילדות שלא יודעת להתאפר וחושבות שעם 8 קילו מייקאפ מכסים כיעור. השיר שיצא לכם מכל החורים השבוע: כל השירים של קרן פלס שאיכשהו מתנגנים ברדיו עדיין. השיר שמתנגן אצלכם בפלייליסט ברגע זה: Pink Floyd- A Saucerful Of Secrets

אני עונה=}../images/Emo24.gif

שיר השבוע שלכם של אביב: יומן מסע=שליטה /m\ שיר השבוע שלכם לא של אביב:MAMA של MCR השיר שמתאר את המצברוח שלכם כרגע: "גשם חזק" של מוניקה סקס. שיר של אביב שאתם מקדישים למישהו (ולמי אם בא לכם): יותר טוב כלום מכמעט- לזיו 3> שיר לא של אביב שאתם מקדישים למישהו (ולמי אם בא לכם): תראי זה אני- למעיינה :] השיר שיצא לכם מכל החורים השבוע: הלילה יעבור.. ארגגג השיר שמתנגן אצלכם בפלייליסט ברגע זה: בבניין- של שוטי הנבואה.=) שיהיה לכם סוף שבוע מדהים
אני בטוחה שלי יהיה.

למעלה