שירשורשיר לכבוד סופ"ש

מעכבת

New member
../images/Emo20.gif

שיר השבוע שלכם של אביב: תמונה לשעת ערביים שיר השבוע שלכם לא של אביב: אלג'יר - קח את הזעם השיר שמתאר את המצברוח שלכם כרגע: שיר של אביב שאתם מקדישים למישהו (ולמי אם בא לכם): תמונה לשעת ערביים שיר לא של אביב שאתם מקדישים למישהו (ולמי אם בא לכם): הכי יפה בעולם - מאור כהן השיר שיצא לכם מכל החורים השבוע: רוצה בנות השיר שמתנגן אצלכם בפלייליסט ברגע זה: היהודים - עוד מעט

עונה עונה עונה....

שיר השבוע שלכם של אביב: שיר הסמרטוטים שיר השבוע שלכם לא של אביב: סוד הדברים הפשוטים - של חמי רודנר. השיר שמתאר את המצברוח שלכם כרגע: השמיים הגבול - של איפה הילד. שיר של אביב שאתם מקדישים למישהו (ולמי אם בא לכם): בשבילך - מי שצריך לדעת, יודע. שיר לא של אביב שאתם מקדישים למישהו (ולמי אם בא לכם): -------------------------- השיר שיצא לכם מכל החורים השבוע: עוד סיכוי לאהבה - של נימרוד שיקלר. השיר שמתנגן אצלכם בפלייליסט ברגע זה: 'קיטש' - אלג'יר

...

שיר השבוע שלכם של אביב: שלכת. שיר השבוע שלכם לא של אביב: האיש שראה הכל של רוקפור. השיר שמתאר את המצברוח שלכם כרגע: בינונימי של אריק ברמן. שיר של אביב שאתם מקדישים למישהו (ולמי אם בא לכם): יש לך אותי לשבט. שיר לא של אביב שאתם מקדישים למישהו (ולמי אם בא לכם): עד שתעזוב למישהו. השיר שיצא לכם מכל החורים השבוע: נמ, טרוף שומדבר. השיר שמתנגן אצלכם בפלייליסט ברגע זה: טרוף במה של אריק איינשטיין.

../images/Emo79.gif

שיר השבוע שלכם של אביב: מגפה שיר השבוע שלכם לא של אביב: אחרי ההתרגשות - אבטיפוס השיר שמתאר את המצברוח שלכם כרגע: מממ לא עולה לי שום דבר בראש כרגע , אבל זה צריך להיות משהו עמוס בציפייה ושמחה אך מהול בעצב., במחשבה שנייה , מסיבת מתגייסים , למרות שזה לא בדיוק מה שתיארתי.. שיר של אביב שאתם מקדישים למישהו (ולמי אם בא לכם):pain שיר לא של אביב שאתם מקדישים למישהו (ולמי אם בא לכם): KING Without A Crown של מתיסהו , מקדישה ליוני, בגלל ההברזה שלך :] השיר שיצא לכם מכל החורים השבוע: גררר, הכאב הזה, שונאת גלגלצ שונאת נינט גררר השיר שמתנגן אצלכם בפלייליסט ברגע זה: חחחח פדיחות להגיד את זה : I Like to move it

galush29

New member
יאאאא=]]חופש סופסוף!!!!

שיר השבוע שלכם של אביב:המלחמה הבאה. שיר השבוע שלכם לא של אביב:MCR-the sharpest lives השיר שמתאר את המצברוח שלכם כרגע:green dat-holiday
שיר של אביב שאתם מקדישים למישהו (ולמי אם בא לכם):מצטערים שיר לא של אביב שאתם מקדישים למישהו (ולמי אם בא לכם):אהבת נעורי של שלום חנוך השיר שיצא לכם מכל החורים השבוע:girlfriend של אבריל לווין השיר שמתנגן אצלכם בפלייליסט ברגע זה: billy talent-fallen leaves

plane crazy

New member
עונה

שיר השבוע שלכם של אביב: סופרסטאר שיר השבוע שלכם לא של אביב: גרגר חול - בן ארצי השיר שמתאר את המצברוח שלכם כרגע: גרגר חול - בן ארצי שיר של אביב שאתם מקדישים למישהו (ולמי אם בא לכם): חבר.. שיר לא של אביב שאתם מקדישים למישהו (ולמי אם בא לכם): השיר שיצא לכם מכל החורים השבוע: שער שש - אריק ברמן השיר שמתנגן אצלכם בפלייליסט ברגע זה: לא שומע..

Are You In

New member
...

שיר השבוע שלכם של אביב:רוקנרול שיר השבוע שלכם לא של אביב:the looking glass השיר שמתאר את המצברוח שלכם כרגע:"אין לי כוח" שיר של אביב שאתם מקדישים למישהו (ולמי אם בא לכם):עניין שיר לא של אביב שאתם מקדישים למישהו (ולמי אם בא לכם):them bones השיר שיצא לכם מכל החורים השבוע:רוצה בנות השיר שמתנגן אצלכם בפלייליסט ברגע זה:כלום..אני צריכה שקט

hagzi

New member
כמה זמן לא כתבתי פה../images/Emo29.gif

שיר השבוע שלכם של אביב: מסיבת מתגייסים שיר השבוע שלכם לא של אביב: let the sunshine in- hair השיר שמתאר את המצברוח שלכם כרגע: שבת בבוקר (נראה לי) שיר של אביב שאתם מקדישים למישהו (ולמי אם בא לכם): לא עולה לי בראש שיר לא של אביב שאתם מקדישים למישהו (ולמי אם בא לכם): לא עולה לי עכשיו השיר שיצא לכם מכל החורים השבוע: אשם- סינרגיה (הלהקה הישראלית הכי גרועה של ל הזמנים!
) השיר שמתנגן אצלכם בפלייליסט ברגע זה: מפתיע, אבל כרגע אני לא שומעת כלום

אני../images/Emo192.gif

שיר השבוע שלכם של אביב: מלח הדמעות שיר השבוע שלכם לא של אביב: עמיר בניון- מורה לחיים השיר שמתאר את המצברוח שלכם כרגע: כשהקייץ יבוא- עברי לידר
שיר של אביב שאתם מקדישים למישהו (ולמי אם בא לכם):- שיר לא של אביב שאתם מקדישים למישהו (ולמי אם בא לכם):- השיר שיצא לכם מכל החורים השבוע: לא קיים השיר שמתנגן אצלכם בפלייליסט ברגע זה irreplaceable- beyonce שבת שלום

ronnin

New member
../images/Emo13.gif

שיר השבוע שלכם של אביב: משוררים שיר השבוע שלכם לא של אביב: הוא לא התכוון - גיס חמישי השיר שמתאר את המצברוח שלכם כרגע: לא עולה לי בראש שיר של אביב שאתם מקדישים למישהו (ולמי אם בא לכם): לא מקדיש שיר לא של אביב שאתם מקדישים למישהו (ולמי אם בא לכם):כנ"ל השיר שיצא לכם מכל החורים השבוע: אממ אף שיר השיר שמתנגן אצלכם בפלייליסט ברגע זה: לא מתנגן..

עדן גפן

New member
../images/Emo190.gif|פיס|

שיר השבוע שלכם של אביב:גנרל, מסיבת מתגייסים שיר השבוע שלכם לא של אביב: Still loving you- Scorpions השיר שמתאר את המצברוח שלכם כרגע: Wind of change- Scorpions שיר של אביב שאתם מקדישים למישהו (ולמי אם בא לכם): מגיע לך יותר.. שיר לא של אביב שאתם מקדישים למישהו (ולמי אם בא לכם): Parachute- Sean Lennon השיר שיצא לכם מכל החורים השבוע: אשם- סינרגיה
השיר שמתנגן אצלכם בפלייליסט ברגע זה:FooFighters - Best of You

ממ :)

שיר השבוע שלכם של אביב: האמת שלא הייתה לי סבלנות אליו כ"כ השבוע.. שיר השבוע שלכם לא של אביב: ניצוצות
. השיר שמתאר את המצברוח שלכם כרגע: אולי הברית שצריך לחדש שיר של אביב שאתם מקדישים למישהו (ולמי אם בא לכם): אולי את גלויית שנה טובה משושי.. לג'ינג'י.. שיר לא של אביב שאתם מקדישים למישהו (ולמי אם בא לכם): אולי crazy של אירוסמית =) השיר שיצא לכם מכל החורים השבוע: cryimg ל אירוסמית השיר שמתנגן אצלכם בפלייליסט ברגע זה: הברית שצריך לחדש של חמי אהובי

../images/Emo85.gif

שיר השבוע שלכם של אביב:סוף לאהבה שיר השבוע שלכם לא של אביב:מישהו לרוץ איתו-דניאל השיר שמתאר את המצברוח שלכם כרגע:יוצא לאור-אהוד בנאי שיר של אביב שאתם מקדישים למישהו (ולמי אם בא לכם):שנינו שווים שיר לא של אביב שאתם מקדישים למישהו (ולמי אם בא לכם):בין הצלילים-מוש בן ארי השיר שיצא לכם מכל החורים השבוע:אנצל-מוש בן ארי השיר שמתנגן אצלכם בפלייליסט ברגע זה:בורח-נמרוד והבודדים

Bambi di

New member
-

שיר השבוע שלכם של אביב: חדר קטן. שיר השבוע שלכם לא של אביב: אהבה באור וצל - אריק ברמן. השיר שמתאר את המצברוח שלכם כרגע: גבריאל בלחסן - תפילה צעד 11 שיר של אביב שאתם מקדישים למישהו (ולמי אם בא לכם): נעמה ותמר - אולי. "אני חושב אולי, אני אוהב אותה יותר מדיי..." שיר לא של אביב שאתם מקדישים למישהו (ולמי אם בא לכם): - השיר שיצא לכם מכל החורים השבוע: גשם בביצוע של עברי לידר. שרים אותו אצלינו בטקס יום השואה, ושמעתי אותו יותר מ-30 פעם השבוע. השיר שמתנגן אצלכם בפלייליסט ברגע זה: המכשפות - נסיעה מהירה. שבת שלום.

YuL a

New member
התחשק לי פתאום XD

שיר השבוע שלכם של אביב: קנאה שיר השבוע שלכם לא של אביב: אף אחד משנינו/עברי לידר השיר שמתאר את המצברוח שלכם כרגע: הולך לאיבוד/אביב שיר של אביב שאתם מקדישים למישהו (ולמי אם בא לכם): מגיע לך יותר שיר לא של אביב שאתם מקדישים למישהו (ולמי אם בא לכם): מיתר קרוע/דניאל סלומון השיר שיצא לכם מכל החורים השבוע: רוצה בנות. שיר מפגרר רצחח השיר שמתנגן אצלכם בפלייליסט ברגע זה: שיר הסמרטוטים/אביב.

jenngirl

New member
../images/Emo199.gif../images/Emo82.gif

שיר השבוע שלכם של אביב:שיר הסמרטוטים. שיר השבוע שלכם לא של אביב:עיר של קיץ-ברי סחרוף. השיר שמתאר את המצברוח שלכם כרגע:היהודים-קח אותי. שיר של אביב שאתם מקדישים למישהו (ולמי אם בא לכם):מסיבת מתגייסים[לחבר שלי שהתגייס ונדבק לשיר הזה
] שיר לא של אביב שאתם מקדישים למישהו (ולמי אם בא לכם): כמה יוסי-ברי סחרוף,לחברה טובה שלי. השיר שיצא לכם מכל החורים השבוע:הבוקר יאיר או משהו כזה.חרא שיר.דיסקים עם שירים כאלה גלגלצ צריכים לזרוק,לא מוניקה סקס וכו'! השיר שמתנגן אצלכם בפלייליסט ברגע זה:פרופיל 97.

למעלה