שירשור אהובים D:

yuval chan

New member
שירשור אהובים D:

בשירשור הזה תיכתבו את השם של הדמות האהובה עלייכם מתוך קבוצה, למשל.... מי הקפטן האהוב עלייכם? ^^ 1.מי הקפטן האהוב עלייכם @_@ 2.מי הדמות האהובה עלייכם? 3.מה השיפ האהוב עלייכם? 4.איזה סגן קפטן הכי אהוב עלייכם? 5.מה הפרק האהוב עלייכם? 6.מה הקטע האהוב עלייכם? 7.מה המשפט האהוב עלייכם? 8.איזה סול סלייר אתם הכי אוהבים? 9.איזה באנקאי אתם הכי אוהבים?
לפרקים 1-49 אמ...... זהו ^-^ עונה- 1.מי הקפטן האהוב עלייכם @_@סוי פונג ^-^ 2.מי הדמות האהובה עלייכם?רוקיה צ'ן *________* 3.מה השיפ האהוב עלייכם?איצ'י/רוקיה 4.איזה סגן קפטן הכי אהוב עלייכם?הינאמורי *__________* כי גם היא משוגעת XD 5.מה הפרק האהוב עלייכם?41 6.מה הקטע האהוב עלייכם?שיוראיצ'י חשפה את עצמה בתור בן אדם ולא בתור חתול XD 7.מה המשפט האהוב עלייכם?"אין לי מוגש @_@ 8.איזה סול סלייר אתם הכי אוהבים?זאנגאטסו 9.איזה באנקאי אתם הכי אוהבים?ראיתי רק 1 ;;

Hinamori

New member
ממתי הינאמורי משוגעת ?

1.מי הקפטן האהוב עלייכם @_@ היטסוגאיה 2.מי הדמות האהובה עלייכם? הינאמורי 3.מה השיפ האהוב עלייכם? היטסוגאיהXהינאמורי 4.איזה סגן קפטן הכי אהוב עלייכם? הינאמורי 5.מה הפרק האהוב עלייכם? 34 6.מה הקטע האהוב עלייכם? המממ... קשה לי להחליט :X הזכרונות של היטסוהינה מהרוקונגאי והיטסוגאיה אומר שהוא יהרוג את גין אם הוא יגרום להינאצ'אן לדמם~ 7.מה המשפט האהוב עלייכם? If you'll make Hinamori spill one drop of blood, I'll kill you [כמה מפתיע] [לא ציטוט מדוייק :X] 8.איזה סול סלייר אתם הכי אוהבים? יורינמארו 9.איזה באנקאי אתם הכי אוהבים? יורינמארו X3

Jifannit

New member
יובל צ'אן, ברצינות,

את גונבת לי את השאלונים. >: בידיוק רציתי מחר לעשות כזה שאלון. >:

yuval chan

New member
או.....סליחה ;; אני מבטיחה! אני לא

העשה יותר שאלונים אלה אם כן את מאשרת לי! טוב?

Goggle Girl

New member
עונה~ ../images/Emo58.gif לאנימה

קפטן אהוב - קיוראקו שונסוי 3> דמות אהובה - קורוסאקי איצ'יגו 3>3>3> שיפ אהוב - איצ'יהימה! ^O^ סגן קפטן - הם, קשה... קשה לי גם לחשוב על רנג'י כסגן קפטן האמת XD אני חייבת להגיד שקירה ^O^ מה הפרק האהוב עליכם? נכון לעכשיו... 64 XDDDD אבל כנראה 39 :> מה הקטע האהוב עלי... לא יודעת יש יותר מדי כאלה XD אני משערת שסוף פרק 54 עם המאגניביות הנשפכת, והשתי דקות האלה באמצע 59...הולואיצ'י *,* מה המשפט האהוב עלי... שאיצ'יגו אומר שהרגשות של רוקיה לא נחשבים כשהוא בא להציל אותה XD מעבר לזה שזה חתיכת קטע מצחיק, זה מראה כל כך הרבה על מערכת היחסים שלהם והתסביך "להציל את רוקיה בשביל לכפר על זה שאמא שלי הגנה עלי" שלו איזה סול סלייאר אתם הכי אוהבים? שאלה קצת לא הוגנת כי לי אישית קשה להתקשר ל"טכניקות" ובינתיים זה כל מה שראינו מהסול סלייארס חוץ משתיים שראינו את הנשמות שלהן שהם זאבימארו וזאנגטסו-סאמה, AND I DARE YOU לנחש את מי אני אוהבת יותר מפה XP איזה בנקאי אתם הכי אוהבים? ממה שראינו בינתיים... כמה מפתיע שוב, טנסה זאנגטסו XD של רנג'י מפחיד אותי, של ביאקויה הומואי מדי, של טוסן מגניב (עם כמה שאני שונאת אותו) אבל... אני שונאת אותו אז זה לא נחשב XD של קומאמורה גם חביב ביותר אבל לא יצא לנו לראות יותר מדי ממנו אז בעסה

Hinamori

New member
לא הזכרת את היטסו >:

כולם מתעלמים ממנו כי הוא נמוך ולא רואים אותו ;~;

Goggle Girl

New member
למה הייתי צריכה להזכיר אותו?

התעלמתי גם מהרבה דמויות אחרות ם_ם פשוט מאז ומעולם הטיפוס של נמוך אנגסטי אובר בישי ועם הקול של פאקו רומי לא עשה לי את זה. הפעמים היחידות שבהן ממש אהבתי את אד היו כשהוא היה מאגניב מדי מעצם היותו הדמות הראשית, וכשהוא היה בקומיק רליף על הגובה שלו XD

Goggle Girl

New member
תסלחי לי מאוד אבל ממה בדיוק../images/Emo58.gif

הייתי אמורה להתלהב בבאנקאי שלו? מחוסר המאגניביות הפתאומי לעומת השאיקאי או העובדה שאייזן שחט אותו תוך שניה? XD אצל איצ'י לפחות היה הקרב מול ביאקויה לפני שאייזן השפיל אותו XD

Hinamori

New member
לא אמרתי שהיית צריכה להתלהב :X

הזכרת את כל הבאנקאים ואותו לא >:

Goggle Girl

New member
זה אפילו לא נקלט אצלי מרוב העליבות

שלו. והיטסו בתור אחת הדמויות ממינו שאני דווקא יותר אוהבת, לא רציתי להרוס XD

Neon taichou

New member
באמת ממתי הינאמורי משוגעת. ם.ם

1.מי הקפטן האהוב עליכם? סוי, שתעשה ליורואיצ'י ילד כפרעליה. 2.מי הדמות האהובה עליכם? גם סוי. XD ורוקיה, ויורואיצ'י. 3.מה השיפ האהוב עלייכם? יו~רו~סוייייייייייייייי 3> 4.איזה סגן קפטן הכי אהוב עליכם? הומ, שאלה טובה. אני חושבת שנמו. או יאצ'ירו. או ראנגיקו. 5.מה הפרק האהוב עליכם? לא יכולה לבחור אחד ולא זוכרת את כולם. ם.ם; אבל סביר להניח שלמעלה ברשימה יש את 32, 56 (|ריר|) ואת, אממ, הפרק עם ההסבר של אייזן שאני לא זוכרת איזה מספר הוא. 6.מה הקטע האהוב עליכם? במנגה, כל פרק 159~~ באנימה, אמממ. יש הרבה. רוקיה רוקדת על הפרצוף של איזה אדם מסכן ב-32, הקרב של יורואיצ'י וסוי פונג ב-56 (|עוד ריר|), יורואיצ'י נהפכת לבתאדם בפעם הראשונה, רוקיה מנסה להסביר לאיצ'יגו בפרק הראשון דרך ציורים מעאפנים, והרשימה עוד ארוכה ארוכה. 7.מה המשפט האהוב עליכם? 8.איזה סול סלייר אתם הכי אוהבים? סוזומבאצ'י. פשוט אין גבול למגניבות. ;__; 9.איזה באנקאי אתם הכי אוהבים? חשבתי על זה קצת ונראה לי ששל טוסן. הוא הכי מקורי שראיתי. וגם של אונוהאנה מגניב ^^

Neon taichou

New member
שכחתי משפט אהוב. ארר.

"Look, a sexy lady butteryfly! Hi handsome, I'm Jennifer! Pisces, blood type A with E cups!" הו ריקאיצ'י כמה אני אוהבת אותך. XD

yuval chan

New member
מאז פרק ארבעים ומשהו כשהיא באה

לירצוח את היטסוגאיה XD זה היה כל כך מצחיק ודרמתי XDDDDDD

Hinamori

New member
זה לא היה מצחיק, זה היה אנגסטי

והיא הייתה כזאת מסכנה.

yuval chan

New member
אותי זה הצחיק >> טוב, אל תשימי לב

אליי, אני פשוט רעה D:< אבל זה עדיין הצחיק אותי

dark max

New member
../images/Emo11.gif

1.מי הקפטן האהוב עלייכם @_@ ביאקויה 2.מי הדמות האהובה עלייכם? ביאקויה 3.מה השיפ האהוב עלייכם? אממ... לא דעת 4.איזה סגן קפטן הכי אהוב עלייכם? סוי פונג 5.מה הפרק האהוב עלייכם? 54 נראה לי 6.מה הקטע האהוב עלייכם? יש הרבה =\ 7.מה המשפט האהוב עלייכם? חובה מהסדרה?
8.איזה סול סלייר אתם הכי אוהבים? של ביאקויה 9.איזה באנקאי אתם הכי אוהבים? של ביאקויה ושל תות

למעלה