שירשור אהובים D:

dark max

New member
שקרנית ../images/Emo11.gif ../images/Emo58.gif

יורואיצ'י חזרה ותפסה את מקומה >> ואם לא היא אז יאצ'ירו

Hinamori

New member
יורואיצ'י לא הייתה קפטנית

היא לא הייתה בגוטיי 13, היא הייתה בSMC

Neon taichou

New member
סוי. והיא אף פעם לא הייתה סגנית.

יורואיצ'י גם אף פעם לא הייתה קפטנית, זה הכל בתוך הראש שלך. >:

Ayelet chan

New member
עונה ^-^ ../images/Emo58.gif

1.מי הקפטן האהוב עלייכם @_@ ביאקויה. @@; 2.מי הדמות האהובה עלייכם? קון צ'אן קאוואי ^-^ 3.מה השיפ האהוב עלייכם? אוריהימה/אישידה 4.איזה סגן קפטן הכי אהוב עלייכם? רנג'י! הוא רק שלי! >< 5.מה הפרק האהוב עלייכם? 41 XDDD 6.מה הקטע האהוב עלייכם? שיורואיצ'י הפכה לבנאדם XDDD 7.מה המשפט האהוב עלייכם? אני לא זוכרת שמות, שאני אזכור משפטים? O.O (כן, שאלתי את נעמה את השמות ^^; ) 8.איזה סול סלייר אתם הכי אוהבים? ארמ. את כולם. אני גם רוצה חרב;; 9.איזה באנקאי אתם הכי אוהבים? של זה עם המים והקרח ^-^ (פשוט נעמה הלכה להתקלח, וזה.)

RaVeN IYI

New member
../images/Emo58.gif עד לפרקים 50+ מיאו~ D:

1. קפטן אהוב. גין. 3> 2. דמות אהובה. סויפונג. 3. שיפ אהוב. >> הרבה. גינאמורי. יורוסוי. היטסוגין. אין לי כח לכתוב יותר -.- 4. סגן קפטן אהוב. קאיין. 5. פרק אהוב. 49. ;; 6. קטע אהוב. כשסוי בכתה וקראה ליורואיצ'י "יורואיצ'י-סאמה" בפרק 57 ;-; כמה עצוב !!1 וכשהינאמורי צועקת על היטסוגאיה כשהיא חושבת שהוא הרג את אייזן בפרק 47 :}~ 7. משפט אהוב. Sashiguri ja no, Byakuya bo >> אני נשפכת מזה שוב ושוב.. כל כך יפה ;-; יורואיצ'י 3> 8. סולסלייר אהובה. שינסו 3> 9. באנקאי אהוב. טנסה זאנגטסו. 3:

Kakashi Sensei

New member
אני לענות, אתם לקרוא!

1.מי הקפטן האהוב עלייכם @_@ גין 2.מי הדמות האהובה עלייכם? גין 3.מה השיפ האהוב עלייכם? איצ'ירוקיה 4.איזה סגן קפטן הכי אהוב עלייכם? היסאגי שואהי(אם כך כותבים את זה @_@) 5.מה הפרק האהוב עלייכם? 61 6.מה הקטע האהוב עלייכם? הקטע בו גין פותח את העיניים בקרב נגד היטסוגיה... 7.מה המשפט האהוב עלייכם? Bye bye Rukia chan 8.איזה סול סלייר אתם הכי אוהבים? Ryujin Jakka(של Yamamoto הוא פשוט שולט!) 9.איזה באנקאי אתם הכי אוהבים? Tensa Zangetsu

Pukapukit

New member
מיאו

1.מי הקפטן האהוב עלייכם? גין 3> 2.מי הדמות האהובה עלייכם? המ.. גין. או אישיבישי ^_^ 3.מה השיפ האהוב עלייכם? איצ'יאיצ'י 3> 4.איזה סגן קפטן הכי אהוב עלייכם? רנגיקו 5.מה הפרק האהוב עלייכם? 63 XD 6.מה הקטע האהוב עלייכם? כל הקטעים ב-63 עם רנגיקו XD 7.מה המשפט האהוב עלייכם? "וואטאשי ווה.. וואטאשי ווה... וואטאשי ווה טזוטה דה אירוסאנאי!" -פורצת בבכי והולכת לבתנחם בזרועותיו של רנג'י- 8.איזה סול סלייר אתם הכי אוהבים? של גין ^-^ 9.איזה באנקאי אתם הכי אוהבים? של אונוהנה D:

Violettecat

New member
עונה על שאלון האהובים!

1.מי הקפטן האהוב עלייכם @_@ אנוהאנה רטסו, היא אימהית ומקסימה, אני מתה עליה. 2.מי הדמות האהובה עלייכם? רנג'י *.* 3.מה השיפ האהוב עלייכם? איצ'י/רוקיה/רנג'י . 4.איזה סגן קפטן הכי אהוב עלייכם? אחרי רנג'י אני הכי אוהבת את נאנאו. 5.מה הפרק האהוב עלייכם? 54 6.מה הקטע האהוב עלייכם? כשרנג'י מתחנן לאיצ'יגו שיציל את רוקיה בסוף פרק 32. 7.מה המשפט האהוב עלייכם? I SWORE- TO MY SOUL 8.איזה סול סלייר אתם הכי אוהבים? זאנגטסו ^.^ 9.איזה באנקאי אתם הכי אוהבים? הבאנקאי של ביאקויה הוא החביב עליי על אף היותו ורוד, ככה לדעתי באנקאי צריך להיות.

למעלה