שירשור אוף כי בטעות

De-Panther

New member
אתה פעלת יפה../images/Emo9.gif אני../images/Emo166.gif../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

דיברתי על אנשים אחרים שרק מנסים לנצל את הפורום כאן

תכנסו!

אתר פצצתי על אינויאשה יש בוא 22 דפים הורדות משחקים ועוד הרבה.... כדיי להיכנס אתר ממש מגניב הכתובת: gtboy.tipo.co.il

לא.

כמעט כל האנשים פה הם מתפוז, ורגילים לתפוז, ומעדיפים את תפוז [פטריוטים]. וזה הרבה יותר נוח בפורום הזה וזהו, בלי בלאגנים של כמה פורומים.. [ותן לי לנחש, אתה תהיה המנהל שם?
]

Kagome13

New member
אני בת ו..

לא אין לי זמן לדאוג לאתרים שלי אז אני ינהל פורום?! חח חוץ מזה אפשר להוסיף לכל פורום מנהלים ויש גם מנהלים ראשיים ומי שמנהל תפורום הזה ינהל גם שם.. רק הצעתי לבנות אותו

De-Panther

New member
את לא חושבת לשאול..../images/Emo166.gif../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

קודם את המנהלים הנוכחיים של הפורום כאן?? כל אחד מוזמן לפתוח פורום באתר אחר או לפתוח קומונה משלו... אבל תגידו את דעתכם... זה לא סוג של חוצפה לכתוב בפורום כלשהו שאתם פותחים לו פורום או אתר מתחרה?? אין לי בעיה שתפרסמו כאן אתרים שלכם... בכיף אני אומר תאכלס המטרה של הפורום הזה היא שאנשים שאוהבים אינויאשה יהיה להם מקום לדבר על אינויאשה והם יהנו ממנו בין השאר זה כדי שיהיה להם מידע לגבי עוד דברים שקשורים לסידרה(אתרים נוספים למשל) אבל חלקכם דואגים לפרסם אתרים שלכם כאן בנושא אינויאשה... או קהילות אינויאשה אחרות... בלי לתת קרדיט גם באתרים שלכם ולא רק זה... אתם גם תמיד דואגים לפרסם את זה בהודעה חדשה... במקום בשירשור האוף שמיועד לזה... אם הייתי רגיש לנושא הזה עוד הייתי נפגע (אבל אני לא... אז אני סתם מתעצבן שאני צריך לשרשר את זה... אבל עדיין זה לא אומר שזה לא חוצפה)

Kagome13

New member
לא אמרתי לפתוח פורום מתחרה

הצעתי לבנות!! והמנהלים שיש פה יהיו גם שם כי ככה יותר קל!! חוצמזה אין לי אתר על אינויאשה

אבל

את יודעת כמה קומונות יש לפורום הזה? אינויאשה חברתי. שונאי קיקיו ואגודת הבטטות(משהו כזה...). קומונת סגידה לנראקו קיקיו סשומארוו והרשעים. קומונת פיקים של אינויאשה. אוהבי סאנגו. זה לא מספיק בשבילך?
אני מאוד אוהבת את תפוז, יותר מסודר כאן, זאת רשת פורומים גדולה, ובכלל פורום יותר טוב מזה? נההה...לא חושבת.

לא מסכימה...

אני אישית חושבת שהפורומים בתפוז יותר נוחים מבחינה טכנית... ותכלס אנחנו גם ככה נמצאים בקהילה אחת.. זה שאנחנו חולקים איתה עם עוד פורומים זה ממש לא רע. להפך זה מפרסם את הפורום ומקדם אותו

נורל

New member
זו סדרה בסדר...

נוקו נוקו היא אן רבוטית חתולה- נקו ביפנית זה חתול יש שם קטעים קצת סוטים

Trouble Girl

New member
כן אבל.....

הסדרה נוקו נוקו ממש חמודה ממש אהבתי אותה ושיר הפתיחה היה ממש מהמם... ואני לא מוצאת אותו בשום מקום..(מעוצבנת) אבל לא נורא נתגבר על זה. ממליצה לכולם לראות זה ממש חמודדדדדדדדדדדדדדדדד:)

Hikaru no Yani

New member
לא ראיתי את שיר הפתיחה אבל

הסידרה נראת דיי מטומטמת אני אנסה לראות אותה יותר אולי אני אוהב אותה

blck angel1

New member
שאלי בכמה מקומות

פורום אנימה, קומונת אנימה השיר שלנו ורופרט, וקומונה חברתית אינויאשה. זהו

למעלה