דילמות:
כן , כנראה ששנת 2006 / 2007 זו השנה הכי מבורכת של הרגאיי בישראל. כל האומנים שהגיעו מחו"ל , פורטל הרגאיי הישראלי, התקווה 6 שחתמה עם הד ארצי ופורצת כל גבול אפשרי והולכת להיות כנראה הלהקת רגאיי הראשונה שבאמת תכנס למיינסטרים הישראלי. ( לא שזה כזה כבוד גדול אבל עדיין , בשביל סצנת הרגאיי זה LRAG BIG UP ) וזה משהו שמאוד מקדם את המוסיקה שאנחנו אוהבים לקהל הרחב. אני חייב לשתף אותכם במה עברתי בחודש וחצי האחרונים מבחינת יציאה מהחור שבו אני נמצא ( קיבוץ צאלים ) קיבוץ בדרום מי שלא מכיר... דיי רחוק מהמרכז, שם מדי שנה מתקיים הפסטיבל הכי מגניב ארץ פסטיבל האביב... בכל מקרה: אז באפריל היה לי את פסטיבל האביב שבו הייתי שותף בהפקה ובאירוח האומנים והבמה אחרכך נסעתי לבומבמלה. הייתי בקפלטון ועכשיו האירוע הענק הזה... ואחרי זה קונגוס... ואחרי זה... אחרי זה אני רוצה לנסוע לסאמר ג'ם בגרמניה... ( ודיי בטוח שאני יטוס ) והשאלה שלי.... מאיפה מוצאים כלכך הרבה כסף בשביל כל הדברים האלה?!!!! ועוד אני רוצה לחסוך בשביל גרמניה...... קיצר מה לעשות? על מה לוותר? ( אני בשלב בחיים שאני לא מרוויח כסף , אני עושה שנת שירות בכפר פוסט אישפוזי לנוער , שנת התנדבות ) ואני רוצה נורא להיות בכל ההופעות האלה , אבל שוב... לצאת מהקיבוץ , נסיעות , כרטיס כניסה , אלכוהול , משהו לאכול בדרך , מה יהיה? עם למישהו יש פתרון או שתיים .... מוזמן לעזור לי ב... דילמות BLESS אביה