שירשור אישי מס 2 שלמעיין FREEDA

אורי 0

New member
זה בסדר, מעיינוש

את לא צריכה להתחשבן עם עצמך על כל מילה מיותרת שיוצאת לך מהפה. את לא צריכה להיות קשה עם עצמך. כמו התגובה שלך על ליטל - כמו שאני מכיר אותה, היא תסתדר. אני מכיר כמה טבעוניות וטבעונים (אנרכיסטים כאלה)... בקשר לתה: אם את יכולה להשיג מרוה משולשת (מרומיה, בלשון העם היושב בציון - הערבים כמובן...) או מרוה תרבותית, "רפואית" (פעם מכרו את המשולשת בשוק של ירושלים, תרבותית אפשר לגדל בעציץ) זה מה-זה מסדר כאבי בטן. נענע מלך, כמובן. יש מרוקאים שאוהבים שיבה - קצת מריר. בקשר למשקל - אני מצטער אם שאלתי שאלה שאת לא מרגישה נוח לענות עליה, את לא חייבת לענות אם את לא רוצה. באמת -שאולים אותך שאלה שלא בא לך לענות עליה, תגידי שלא בא לך לענות על זה וזהו. 45 יכול להיות מעט, או הרבה - תלוי בגובה. בכל-אופן, לנראה לי שאת לא צריכה לפחד מהשמנה. זהו תשמרי על עצמך
אורי

תודה, אורי :)

שמעתי על הכל חוץ משיבה(אבדוק).נענע מסכן העציץ שלי שלו.אני לפעמים

Freeda

New member
אסימוב

בספרו "אני הרובוט" - סיפור שני למיטב זכרוני - מציג אסימוב גישה דומה להתמודדות עם המוות. כמובן שבסיפורו זהו מחשב הנאלץ להתמודד עם מוות של אדם, אבל הפתרון דומה - אם למות, אז בהומור, ורצוי גם להתעורר מזה :) חיוכים FREEDA

Eden Arazi

New member
שעועית וחלב

וכיוון שלפי חישובי הספינה/רובוט המוות היה זמני בלבד היא יכלה להתמודד איתו ועם המעבר על חוק מספר 1 (לא יפגע רובוט בבן אדם) ו 2 ( לא יעשה רובוט דבר שיפגע בבן אדם) ו 3 (רובוט ימלא כל הוראה של בן אדם בתנאי שאינה עומדת בניגוד לחוקים 1 ו 2) (עדיין לא המציאו אז את חוק ה 0). ההתמודדות של החללית/רובוט הייתה פשוט להשתגע. הביטוי של השיגעון היה אי מתן אפשרות לאסטרונאוטים לעזוב את החללית והאכלתם במשך כל המסע בשעועית וחלב. :)

Freeda

New member
כל מנגנוני ההגנה

מעיינוש - טוב לשמוע שכל מנגנוני ההגנה אצלך, כמו כל מנגנוני הבקרה, עובדים כמו שעון. נכון - עובדים שעות נוספות, אבל זה רגיל בגילך :) להיות לבד זה קשה. לי דוקא קשה יותר להיות לבד, מוקפת באנשים. אבל צוללת פנימה והכל מסתדר. להיות לבד עם עצמך ייעשה יותר ויותר קל עם השנים, ככל שיהיו לך יותר סיפורי חיים לספר לעצמך, הצלחות, התגברות על התמודדויות, על קשיים שגברת. כרגע זו נקודת המפנה - עד עתה החיים היו בעיקר מה שאחרים עשו לך, מעתה - מה שאת עושה ובונה מעצמך. נדמה לי שכבר עתה יש לך סיבה לחייך. ואשר לטרנסיות - זה פשוט מודל משופר של זכר - זכר אשה :) ויסלחו לי מי שחשים עצמם נפגעים ... ויללה לבי"ס - עם בושם חושני העוזר לשפר את כוחות הנפש :) חיוכים FREEDA

Freeda

New member
כל מנגנוני ההגנה

מעיינוש - טוב לשמוע שכל מנגנוני ההגנה אצלך, כמו כל מנגנוני הבקרה, עובדים כמו שעון. נכון - עובדים שעות נוספות, אבל זה רגיל בגילך :) להיות לבד זה קשה. לי דוקא קשה יותר להיות לבד, מוקפת באנשים. אבל צוללת פנימה והכל מסתדר. להיות לבד עם עצמך ייעשה יותר ויותר קל עם השנים, ככל שיהיו לך יותר סיפורי חיים לספר לעצמך, הצלחות, התגברות על התמודדויות, על קשיים שגברת. כרגע זו נקודת המפנה - עד עתה החיים היו בעיקר מה שאחרים עשו לך, מעתה - מה שאת עושה ובונה מעצמך. נדמה לי שכבר עתה יש לך סיבה לחייך. ואשר לטרנסיות - זה פשוט מודל משופר של זכר - זכר אשה :) ויסלחו לי מי שחשים עצמם נפגעים ... ויללה לבי"ס - עם בושם חושני העוזר לשפר את כוחות הנפש :) חיוכים FREEDA

Freeda

New member
מנגנוני הגנה

Freeda

New member
גואעלד

3 פעמים הודיע לי הממזר שההודעה לא עברה - ולבסוף היא X 3. אדם - הצילו :) Freeda

בושם חושני?.. אם את מציגה את זה ככה

אחרי הכל, העולם הוא במה, ואנחנו השחקנים! :). ההצגה של פרידה..:)!

למעלה