שירשור אנשים חדשים

dror2009

New member
שלום לכל הפורום של יוסי אזולאי!

אני חדש כאן, ובכוונתי להצטרף (מקווה שיש מקום לעוד אחד) יוסי זמר מעולה, שמעתי מידי פעם שירי שלו, אבל לא ידעתי שזה שלו, עד שבקדם אירוויזיון, ושחבר שלךי שלח לי אתצ השיר "תני לי פס ליום אחד" הבנתי שיוסי זמר גדול!!! אז שיהיה לכולם שבוע טוב! אגב אני דרור נעים מאוד!

שמולגה

New member
היי דרור!!

שמחה שהצטרפת בוודאי שיש מקום ויש מקום לעוד רבים.... אכן יוסי זמר ענק!!! ברוכה הבאה!!! אני נטלי נעים מאוד...

teila0

New member
ברוכה הבאה....

טוב אני ידבר בשם כולם חחחח תמיד יש מקום, ובשמי ברוכה הבאה מקווה שתהנה כמו כולם.......

dror2009

New member
תודה!

ברוך הנמצא
נעים מאוד נטלי וטליה, אגב לפני כן הייתי בקומונה ודרכה הגעתי לכאן!

teila0

New member
חחחח לא

כשאורטל הייתה חדשה כאן היא גם קראה לי טליה חחחחח לא נורא קורה...

גמני בהתחלה חשבתי שקוראים לך טליה

עד שראיתי שמישהו קרא לך תהילה אז הבנתי שטעיתי..

אורטל 31

New member
תהילו'ששששש ../images/Emo23.gif

תלחצי שער תפוז למעלה ויש לך כזה מין מסגרת כזאת שאורמים לך שלום תהילה נכון ?אז למטה רשום החלפת שם...הבנתו'ש?!

אורטל 31

New member
תהילהה כננסיי

לא לא צריכים להיכנס מחדש... אבל עכשו ניסתי סתם גם להחליף לי וזה לא הצליח נכון כזה את נותנת תסיסמה שלך ויוצא אותו דף נכון?

teila0

New member
כן.... כנסי שוב אורטל..

אבל לחצתי על עידכון משהו כזה וניפתח לי דף עם כל הפרטים שלי שאני יכולה לשנות רק שם משתמש אני לא יכולה כיאלו זה מבוטל כזה...לא יודעת.... טוב לא נורא.. רק איך כתבת ת'שם שלך בעברית??...

אורטל 31

New member
תהילו'ששששש כנסי

כן כן... גם לי זה ככה כאילו את יכולה לשנות הכול בעדכון פרטים חוץ מהשם שלך ..אז אין לי מושג מאמי ..צ'טערת..ניסתי לעזור..
ובקשר לשם ישר עשיתי את זה ככה זה לא בעיה בככלל..!רגיל כמו שרשמת באנגלית אז את יכולה לרשום בעברית..:)קיצר מאמו'ש תשאלי כבר בטוח מישהו יודע

teila0

New member
טוב אורטלוש ../images/Emo51.gif בכל אופן...

לא אני ניסיתי אז כשנירשמתי לתפוז ולא הצלחתי..... טוב לא נורא...

למעלה