שירשור אנשים חדשים

moranush86

New member
דרור ברוך הבא לפורום!!!

עד שתקבל את ברכת מנהל הפורום, קבל ברוך הבא וחיבוק גדול מכולנו... ודרך אגב זב - "יש לי פס ליום אחד" לא "תני לי..."

dror2009

New member
תודה לכולם!!!

רק תגידו שמות שיהיה לי קל
כמה אנשים יש פה בפורום בסה"כ?

היי אני שני ../images/Emo140.gif

אני מאוד ממליצה לך גם לקנות את הדיסק שלו! באמת... אני יודעת שקל מאוד להוריד וכל זה, אבל, באמת מומלץ!
יוסי שווה את זה וברוך הבא

שלום לכולם

אני שיר ואני חדשה בפורום גם אני נורא אוהבת את יוסי אזולאי אני חושבת שהוא אחד הזמרים הטובים שיש לנו בארץ מקווה להנות פה. יוסי נכנס לפה הרבה???

שמולגה

New member
ברוכה הבאה!!!

איזה כיף!!!!!! כמה אנשים חדשים הצטרפו... אני בטוחה שתהני פה בפורום אני נטלי ובקשר לשאלה שלך- אל תדאגי יוסי נכנס לפה מספיק פעמים!!!!

teila0

New member
ברוכה הבאה

נעים מאוד תהני בפורום הזה למה כולם כאן מקסימים...

אורטל 31

New member
|חיהיי שיריו'ש..!ברוכה הבאה מותק..!

באמתת כככייףף..!מלא נכנסיםם..!!! ובאמת שיר כמו שתהילה אמרה יש כאן אנשים מקסימים...!תהני:)

dror2009

New member
היי גם אני חדש...

אני דרור ברוכה הבאה, הצטרפתי לפני שעה חחחח

orianush

New member
ברוכים הבאים../images/Emo24.gif

גם לשיר וגם לדרור מקווה שתהנו בפורום וכמו שכבר אמרו יש כאן אנשים מקסימים ובמיוחד אריאל שהוא מנהל הפורום שאותו בטח תכירו.. ולשאלתך שיר אז ככה.. יוסי נכנס מדי פעם וגם ניקי גולדשטיין ומוטי פרנסיס ששניהם מאוד מעריכים את יוסי כמו כולנו כאן.. אז זהו מקווה שתהנו..

שיר המקסימה../images/Emo24.gif ברוכה הבאה!

שלום גם לך! אני שמח שגם את אוהבת את יוסי, את מוזמנת להישאר, וכמו שכבר אמרו (אוריאנוש תודה אני מסמיק!) יש כאן אנשים מדהימים, ויוסי וניקי נכנסים לכאן לכתוב, אז שווה להישאר!!!! תהני מותק! :)

למעלה