שירשור: אנשים חשבו שזה לא במקום

• פותח הנושא M.Z
  • פורסם בתאריך

M.Z

New member
שירשור: אנשים חשבו שזה לא במקום

יאללה, שירשור סיפורים על מצבים מביכים בנושא הומור שחור, כשבסיום הסיפור יופיע המשפט : אנשים חשבו שזה לא במקום. הנה אני מתחיל (והתודה דווקא לנשיא): כשהייתי בטיול בדרום אמריקה, בדירה לידנו גרו שתי תיירות גרמניות. יום אחד היתה תקלה ולא היו להם מים בברזים, והן באו להתקלח בחדר שלנו. כשהן נכנסו הן שאלו אם יש לנו מים במקלחת , אז עניתי להם בעיברית "למה מה חשבתן שיש לנו גז במקלחת?". כשסיפרתי את זה בארץ, אנשים חשבו שזה לא במקום.

neuron

New member
פעם פגשתי במקרה ברחוב

בניצול שואה וניהלנו שיחה מרתקת על מה שעבר עליו באותה תקופה. בגלל שמיהרתי נאלצנו לסיים את השיחה בעיצומה, אז שאלתי אותו: "תגיד, אפשר אולי לקבל את המיספר שלך???"

לא במקום?

נכנסתי למקום צר יותר מזה שצריך להכנס אליו? לצאת?

little bony

New member
חחחחחח קורע....

הייתי היום בבית חולים (מחר אני עוברת ניתוח) ועמדתי ליד ההורים שלי שחיכינו בתור.. קיצר התחלתי להשתעמם וסיפרתי רצף בדיחות שואה- נחיים- גזענות וכד'.. המקום היה מלא באנשים מכל הסוגים והמינים (בית חולים..) אמא שלי אמרה לי בשלב מסויים שזה ממש לא במקום

Le Duke

New member
פעם יצאתי מהבריכה כשהתורן מצדיע

לכל הזקנות במים. השלימו לבד...

el presidente

New member
../images/Emo45.gif

עוד סיפור. לנשיא יש חבר נכה צה"ל ....משותק פלג גוף תחתון... יש רגעים ששוכחים...מה לעשות...יושבים להנאתנו ב"בננה ביץ'" בשמש.. עם עוד חברים..מתחפתחת שיחה בין כולנו...ובשביל להשיג את תשומת ליבו אני דופק לו עם היד על הרגל...והוא לא שם לב..אחרי כמה דקות אני מרים את הקול "מה קורה..את לא שם לב שאני מנסה למשוך את תשומת הלב שלך? " ואז אני ניזכר..הוא לא מרגיש.. חחחחחחחחחחח ועוד אנקדוטה...אמא של הנשיא...החזירה את נישמתה לבורא... ולכן כל פעם שמישהו אומר "היתי אצל אמא שלי"..או "דיברתי עם אמא שלי".. אני אומר לו שהוא "שוויצר"...

אנבלrh

New member
פעם אחת...

ביקרתי בבית חולים במחלקת הילדים עם מחלות סופניות בניו דלהי פגשתי ילד ממש מיוחד שיום לפני שיחררו אותו ממכונת ההנשמה שאלתי אותו בן כמה הוא.. אמר עוד חודשיים 8 אז עניתי לו..."אופטימי הא?" כשסיפרתי את זה בארץ, אנשים חשבו שזה לא במקום.

cobainos

New member
הסיפור שלי(ולא רק שלי)לא משהו...

נתחיל מזה,אני עם בדיחות שואה כבר כמה שנים,אבל בפולין לא סיפרתי...לא היה נעים,חוץ מקטע קטן שמישהו שאל אם יש כיום יהודים בפולין ועניתי לו:כן,6 מליון,מתחת לאדמה(וגם באויר) אנשים אמרו שזה לא במקום... *ידידות שלי בפולין(לא במסע שלי) ביום של מאידנק כל ארוחת הערב שיחקו א'-ב' שואה והריצו בדיחות...אנשים שם אמרו להם... *שהתחלתי לספר בטעות בדיחת שואה ליד סבא וסבתא שלי(שרוב השפחות שלהם הלכו שם...)

MajorWinters

New member
מקרה../images/Emo19.gif

הייתי במפגש יהודים-ערבים, במסגרת בית ספר. יצאנו משלחת בלה בלה לאיזה מקום... בכל מקרה. יש מפגשי דיון בבוקר ומפגשי דיון בערב... אני בתור אדם של בוקר ציינתי: "אני אוהב את המפגשים של הבוקר. אני שונא ערבים" אנשים חשבו שזה לא במקום

כRובי

New member
באמת??

אלוהים היה במחנות ההשמדה ? איפה ? איפה כל החרדים...?

כRובי

New member
../images/Emo6.gif נשיא !! הנה הוא !

אמרת שהוא ברח לך מהמרתף ? הנה הוא!

למעלה