עזוב אותך שואה.... אם אלוהים יכול לרצוח אלפי תינוקות ברעידת אדמה בטורקיה. הוא גם יכול למצוא אותך.... או שפשוט לא תיסע לטורקיה. ואגב, אלוהים תשלים עם זה שאתה גבר... עם היית אישה אז לא היו מלחמות ופשעים. כולנו היינו מתפננים בסבבה... אלוהים מתייחס להכל כמו אל איזה סרט מלחמה זול... ואפילו האפקטים לא משהו...
שאלוהים יחשוב שהוא אישה...כי ככה..תהליך השבירת אגן ע"י הנשיא.. נעשה..אפס..ממממ..יותר נוח מצפונית... ובטח שאלוהים יכול לימצוא את הנשיא...כל מה שהוא צריך לעשות זה להביט למעלה לפתח של הבאר (שאליו הנשיא זרק אותו).
בירושלים, סקנייה קוראים לבחור... בחדר ההמתנה, היו עימנו 2 דוסים ובערך 10 "תושבי מזרח ירושלים" שרובם בעלי מראה מאיים למדי. במהלך ההמתנה שהתמשכה והתמשכה, התווכחנו קלות בנושא מסוים ואז פלט הטיפש הקטן בעצבים ובקול רם: "אוף ! אתה חושב ממש כמו ערבי !" מיותר לציין, שהמבטים שננעצו בנו, הסירו לנו שזה היה "קצת" לא במקום..
אני הייתי מציע להן להצטרף לאחר מכן למקלחת ופותח את הגז בהזדמנות זאת..... מה יש ? אם לכושים מותר לספר בדיחות על כושים אז ליהודים מותר להסתלבט על בדיחות שואה חופשי.
כשחזרו מספר רב של חברים שלי מטיול לפולין כשהייתי בכיתה י'א... אחת הילדות מהשכבה הראתה תמונות למספר של חבר'ה מהשכבה, כשראיתי את זה הסתכלתי על האלבום ושאלתי אותה "הצטלמת עם אנשים שרופים?" אנשים חשבו שזה לא במקום...
למד אתי טייס הרקולס. הוא סיפר שאחד התפקידים הוא לחוג מעל נתב"ג לצורך איכון וכיול מכשירים של מגדל הפיקוח. בזמן "החוג" שומעים כמובן את כל השיחות בין מגדל הפיקוח לטייסים בצרחב. מטוס לופטהנזה שהתעכב בהמראה נדרש לענין ממגדל הפיקוח: ענה הקפטן,one passanger is missing טייס חיה"א שחג באזור התערב ופלט: look in your oven!!!!! השתרר שקט במרחב האוירי של המזרח התיכון !!!!!
הקרנף לא מצליח להבין מה המחשב רוצה מימנו - משחרר לא אגרוף ופולט.... ...."איזה כלב ערבי" הכתה השתתקה והמבט של עלמת החן ממול לקרנף סימן לי להביט ימינה לרעי לקורס . . . ה ע ר ב י
קרנף ביקר במח' הילדים חולי הסרטן בקפלן את הבן של החברים בן השש ושמע מימנו שלהקת "אתניקס" מגיע למח' לפי בקשת ילדה חולה שאוהבת אותם (אללאיסטור כולם שם חולים סופני) קרנף לוחש בשקט בשקט לילד שהוא ביקר "דורי, תבקש שמטאליקה יבואו....." רק כדי להביט מעלה אל עיניה הזועמות של האחות
הלכתי לראיון עבודה, ואני אחד שלא יכול לעבוד עם ערבים, אז בסוף הראיון אני שואל את המראיין... תגיד אתה מעסיק פה ערבים? אז השותף שלו קפץ עלי ישר... "יש לך בעיה עם זה????????" כנראה שזה לא היה במקום ,מה אתם אומרים?