די ! זה בכלל לא נכון. ואני לא מצטנע, פשוט מכיר בעובדות. אם יש צלם תעופה בישראל זה אלי אליאס !
א ארזS New member 13/1/05 #31 די ! זה בכלל לא נכון. ואני לא מצטנע, פשוט מכיר בעובדות. אם יש צלם תעופה בישראל זה אלי אליאס !
א ארזS New member 12/1/05 #25 לא יודע מה זה אפציק... אבל המטוס הזה נראה לי כמו דריפטר או סופר דריפטר.
א ארזS New member 12/1/05 #24 נראה לי שאני צריך לתת קפיצה לתנובות יש דברים שעוד לא צילמתי שם... דרך אגב, יש לך תמונה של הכלי הזה במלואו? ככה שנראה את הצביעה והכיתוב ?
נראה לי שאני צריך לתת קפיצה לתנובות יש דברים שעוד לא צילמתי שם... דרך אגב, יש לך תמונה של הכלי הזה במלואו? ככה שנראה את הצביעה והכיתוב ?
V vitamin P New member 13/1/05 #26 איזה תמונות יפות../images/Emo70.gif../images/Emo45.gif תודה רבה לא הייתי פה קצת זמן כי ביום חמישי הלך לי המחשב
איזה תמונות יפות../images/Emo70.gif../images/Emo45.gif תודה רבה לא הייתי פה קצת זמן כי ביום חמישי הלך לי המחשב
א ארזS New member 13/1/05 #36 מי אוהב אפים ? ../images/Emo13.gif הנה עוד אחד של איירבס השייך ל"פדאקס".
א ארזS New member 13/1/05 #37 ולקטן הזה יש אף ארוך... דאש 8 ירדני על מסלול 12 בנתב''ג בריצת המראה בדרך חזרה לעמאן.
א ארזS New member 13/1/05 #38 והנה אחד ענק עם אף שמן ! הרקולס של חיל האוויר היפאני - אורח די נדיר בנתב''ג.