שירשור בדיחות וסיפורים מצחיקים

חן (*_*)

New member
ועוד ../images/Emo6.gif

אחד בן תשעים, עם אסטמה, סוכרת ולחץ דם גבוה התחתן עם בחורה חתיכה בת > > עשרים. חודש לאחר החופה, באה אליו אישתו ומספרת לו שהיא נכנסה להריון. מיד > > הלך הזקן אל הרופא שלו ואמר לו שהוא לא לוקח יותר את הכדורים שלו. אמר לו > > הרופא: "בוא אני אספר לך סיפור. ציד אחד הלך ליער לצוד, אבל התבלבל ובמקום > > לקחת את הרובה הוא לקח את המטריה שלו. לפתע נעמד מולו אריה. ללא היסוס, > > כיוון הציד את המטריה אל ראשו של האריה, ירה והאריה נפל ונפח את נשמתו..." > > "לא יכול להיות!" אמר הזקן, "בטח מישהו הכניס לו מהצד..." חייך הרופא ואמר > > לו: "בדיוק..." > > _____ > > > > בחור אחד סבל מכאבי ראש במשך שנים. לאחר שניסה את כל התרופות המקובלות ללא > > הועיל, פנה לרופא מומחה. הרופא שאל מה מפריע לו והוא ענה לו שהוא סובל > > מכאבי ראש איומים, כאילו מישהו מעביר סכין דרך הקרקפת שלו. "ופעימות חזקות > > מאחורי האוזן השמאלית?" ש! אל הרופא. "כן", ענה האיש, "איך ידעת?" "גם אני > > סבלתי מכאבי ראש כאלו במשך שנים. זה נגרם ע"י מתיחות השרירים בקרקפת. אבל > > אין צורך לדאוג, מצאתי פתרון: כל יום עשיתי לאישתי סקס אוראלי, וברגע שהיא > > גמרה היא הייתה מצמידה את רגליה בכוח זו לזו והלחץ היה משחרר את השרירים > > בראש שלי. נסה את זה במשך כל יום במשך שבועיים ותחזור עלי." לאחר שבועיים > > חזר הבחור אל המרפאה ואמר לרופא: "אני פשוט לא יודע איך להודות לך. הכאבים > > חלפו ונעלמו כאילו לא היו... דרך אגב, יש לך בית מאוד יפה..."

../images/Emo68.gif../images/Emo6.gif

בלונדינית אחת שמעה שאפשר להתעשר בקלות מהימורים לכן היא מחליטה ללכת לקזינו לנסות את מזלה. כשהיא מגיעה לשם, היא מכניסה מטבע לאחת ממכונות המזל ולא זוכה בכלום, מכניסה עוד מטבע ושוב מפסידה. לאחר זמן קצר הכסף מתחיל להיגמר לה והיא מחליטה לנסות מכונות אחרות, המכונה הראשונה שהיא רואה היא מכונת משקאות הבלונדינית מכניסה מטבע ולהפתעתה יוצאת פחית. היא מכניסה עוד מטבע ויוצאת עוד פחית. מאחוריה נאמדים אנשים ומתחיל לגדול תור. האנשים הצמאים אומרים לה, "נו, את לא היחידה כאן, גם אנחנו רוצים!" "לכו מפה", משיבה להם הבלונדינית בכעס, "דווקא עכשיו כשהתחלתי להרוויח, החלטתם להפריע לי פתאום..."

למעלה