שירשור בהצלחה לקראת תקופת הבחינות

sacrament

New member
שירשור בהצלחה לקראת תקופת הבחינות ../images/Emo63.gif../images/Emo121.gif

רציתי לאחל לכולם בהצלחה ענקית בבחינות!
חלק כבר התחילו להיבחן, חלק יתחילו רק עוד כמה ימים... אז תזכרו להיות רגועים (ככל האפשר), לשתות הרבה מים (כי חם...
), ולעדכן בחוויות, בבעיות וכד'... אז קיצר... המון בהצלחה...
ואגב, כמה מבחנים יש לכם הסמסטר? מה הסיוט הכי גדול מביניהם?

Atenolol

New member
טוב, נתחיל...

6 מבחנים, מתוכם 4 חטיבה שניה כבדים, אחד חטיבה שלישית ואחד מטא - שאליו יש לי רק יום אחד ללמוד
הבאסה (סיוט זו מילה גדולה מדי, אלה רק מבחנים) - שלחלק מהמבחנים הכבדים אין לי מספיק זמן להתכונן.

B L I M P

New member
המון בהצלחה לכולם!

יש לי 7 מבחנים (משהו כזה..) מתוכם בערך 5 הם במשפטים. כל המבחנים במשפטים בעיני הם סיוט כי אני לחלוטין חרדה מכמויות החומר שיש ללמוד בע"פ. המקצוע היחיד שהוא עם ספרים פתוחים זה חוזים, שזה בערך המקצוע הכי קשה והכי חשוב לסטאז ככה שאני בספק שחומר פתוח יקל על המבחן, אלא להפך הוא בטח יעשה אותו טריקי ומסובך פי מיליון. בכל מקרה, אני בהכחשה עד שבוע לפני המבחן הראשון וכרגע מנסה לסיים את העבודות האחרונות בכל מיני קורסים. וכמו שכבר אמרתי - המון בהצלחה לכולם, וקחו את זה באיזי, זה הרי משפטים, והרי אף אחד לא מסתכל על הציונים שלנו
האמת, באמת תרגעו ותנסו להנות (עד כמה שאפשר) כי בסופו של דבר זה אמורה להיות התקופה הכי כיפית בחיים (מי שאמר את זה כנראה היה או גאון או זרקן מטורף..)..

sacrament

New member
גם אני...גם אני...!../images/Emo132.gif

יש לי 6 מבחנים...וצריך להרוג את מי שסידר את המועדים שלהם (אז מה אם בחרתי אותם בכל זאת
). הסיוט מביניהם זה קניין...כי אני צריכה להוציא בו גבוה מאוד מאוד (אני רוצה להתמחות בקניין...), וחוץ מזה- הימרתי על 2 מבחנים שצמודים אליו שאותם אעשה במועד ב', ואם לא אעשה אותו כמו שצריך יהיו לי 3 מבחנים באותו שבוע במועד ב'.

Lady McBeth

New member
../images/Emo41.gifגמאני../images/Emo41.gif

6 מבחנים במשפטים + 4 בניהול, וגם אני מתכננת להרוג את המזכירות שקבעו את הלו"ז של המבחנים... הכי סיוטי מביניהם? נראה לי משפט והיסטוריה, של לחובסקי... הוא היה כל כך מצ'עמם, שהוא היה מרדים את עצמו בשיעורים... מיותר לציין שלא נכחתי בשום שיעור כמעט... יהיה שמייח... בהצלחה לכולם!!

yam 1

New member
12 מבחנים וסמינריון...

הנחמה: רק שלושה מהם והסמינריון במשפטים. השאר בפילוסופיה וברפואה. הזוועה: אין לי את מי להאשים חוץ מאת עצמי

lala182

New member
ולי יש 6...

הכי מלחיץ זה העובדה שיש לי מבחן יום אחרי סיום הסמסטר... וצריך לקרוא ממש מלא חומר... וחוצמזה העובדה שאסור לי לקבל ציון רע במשפט עברי כי המועד ב' נופל במועד שאני בחו"ל
המרווחים סה"כ בסדר אין לי מה להתלונן.... רק שיהיה לי נורא קשה גם להופיע בעבודה מדי פעם... שיהיה לכולם בהצלחה!!!!

BlackUnicorn

New member
יש לי 6 (העיקר התבלבלתי ואמרתי לכולם 5..)

הסיוט הכי גדול - תאגידים וקניין, כנראה.. אבל זה היה ידוע מראש. יהיה פסדר

BlackUnicorn

New member
תכל'ס, כל מה שהוא 6 ש"ס והוא תיאורטי מאוד

הוא סיוט מבחינתי... לעומת זאת, תני לי משהו שהוא 6 ש"ס אבל הוא פרקטי יחסית ואני אסתדר איתו יופי, כמו שהסתדרתי עם דיני משפחה סמסטר שעבר מצויין, או עם חוזים למשל...

BlackUnicorn

New member
אני למדתי עם גרוסקופף

בעיניי זה לא היה כל כך תיאורטי, לא ביחס לשאר הקורסים כמו נזיקין (עם פורת הכל כך תיאורטי, במיוחד עכשיו שיוצא לי לעבוד אצל עו"ד המתמחה בנזיקין וזה כל כך לא קשור למה שלמדנו...), תורת המשפט אצל גנז, קניין, תאגידים...

BlackUnicorn

New member
באמצע כזה... בואי נגיד שבין א' ל- ה'..... זה

גגגגגגגגימממממממממאלללללללללללללללללללללללללללללללל מוהאהא :)

למעלה