כן, מהבחינה הזו של איפה אנחנו נמצאים, כן
אבל מבחינת ההסברים - קטסטרופה... את רוצה שאני אעתיק לך קטעים "נבחרים" מהמחברת? שהוא מתחיל משפטים ארוכים מאוד, פתאום נזכר בעוד משפטים, ואז שוכח את המשפטים שהוא התחיל לפני כן ולמעשה כל המשפט הראשון מאבד ממשמעותו פתאום...לקראת סוף הסמסטר פשוט איבדתי כל יכולת להתרכז... בשיעורים הראשונים חשבתי שזה די מגניב ושהוא מעניין, אח"כ פשוט איבדתי את זה, ישבתי שם משחקת בזומה... עד שהבנתי שגם זה פשוט בזבוז של זמן ופשוט לא טרחתי להגיע... למזלי יש צ'קליסטים טובים במנהלי
ולחלום המוזר משהו -> בהתחלה חלמתי שאני טסה לאנשהו עם חברה שלי, לאיזשהו טיול, ואז אני פתאום מגלה שאני באה עם בגדים של ים ואין לי מזוודה או כסף או דרכון או שום דבר ואני נכנסת ללחץ... אוקיי, מוזר. אח"כ אני מוצאת את עצמי בחניון של המכוניות בשדה התעופה, אני בדיוק עומדת לעזוב את הרכב כשאיזה קרציה אחת צועקת לכולם לחזור אליה, כי צריך להביא לה את המפתחות - עומדים להזיז את כל המכוניות צפוף צפוף ואחת על השנייה כדי לאפשר מקום לעוד מכוניות להחנות, וזה יעלה לכל אחד 89 ש"ח... (WTF). התחלתי להתעצבן ולצעוק שם שזה לא בסדר, שאני לא מוכנה שיגעו לי באוטו ובטח שלא לשלם על זה, שזו חוצפה ובלה בלה בלה.. ואז ביקשתי לראות מנהל.. ולקחו אותי לאיזה חדר, שם חיכה לי איזה פוץ נמוך כזה שהזכיר לי את ההוא משודדי הקאריביים שניהל את החברה, שכחתי את שמו כרגע. הוא התחיל לבלבל לי את המוח, וכשהתווכחתי איתו, מי צץ מאחוריו???? כן! בלנקי!!!!! שהתחיל להתווכח איתי שאני לא צודקת ושיש להם איזה 45 יום או משהו כזה לענות לי על התלונה שלי :-O אז התחלתי להתווכח עם שניהם, ואז פתאום הם סימנו לאנשים מאחורה שהגיעו עם חלוקים לבנים, רצו אחריי, ניסיתי לברוח אבל הם תקעו לי מזרק בצוואר
באותו רגע נמרחתי על הרצפה, והרגשתי רוגע כזה מטורף בכל הגוף (ממש פיזית!!!).. הפלאפון היה מונח לי ליד הראש (גם פיזית אגב.. אני ישנה איתו ליד הראש, אני יודעת מה תגידו...אבל אחרת אני לא קמה בבוקר). וזהו. קמתי. מפחיד משהו.