שירשור בקשות

snowbabe

New member
מה?

לא מצליח לי.. ומה זה טאגילס?.. אני מצטערת על הניג'וס ובאמת תודה על העזרה אבל.. לא הבנתי כלום!

../images/Emo13.gif הטאג-ליין |שעון|

--בבקשה תשתדלי לא לפתוח הודעה חדשה על כל בעיה
--
הריבוע המסומן בוורוד, שם נמצאות הרבה הודעות חשובות מהפורום! תוכלי גם למצוא שם בייסים, קישורים, טיוטוריאלים (שיעורים המסבירים לך איך להכין דוליז) ועוד כל מיני. למען האמת (
)- אם תסתכלי למעלה- תראי את השורה הרצה הזו הנקראת טאג-ליין! מדהים! הריבוע המסומן בסגול הוא הודעת המנהלות- כדאי לך לקרוא את זה, זה חשוב מאוד
מקווה שעזרתי

בייס אמו-קיס |שעון|

טוף, אז אני משתתפת בפרוייקט- נוסטלגיה, ובחרתי את אחת הדוליז שלי- והיא עשויה על בייס אמו-קיס. חיפשתי גם בתיקייה שלי וגם באתר (emby quinn), ואני לא מוצאת את התנוחה! אז ככה- זו תנוחה של בייס שרואים לו את הגב, אבל הראש מופנה (מושען עם הסנטר על הכתף) קדימה. בעצם אחורה, כאילו- אלינו!!!
מיש'י מזהה? תודה מראש, אני נואשת

Solinka

New member
את לא חייבת להשתמש באותו...../images/Emo103.gif

בסיס! אתם רק תראו סוף סוף סימן לטעם טוב אם תפסיקו כבר להשתמש בבסיסים המזוויעים האלה... ככה נראה שיפור גם של הטעם במשך הזמן

Midnight Lady

New member
נ"ש

אני מחפשת אתרים עם UNIQUES, אני לא גונבת, רק מסתכלת.... (כן, הן לא לא מדהימות כמו HAND DRAWEN, אבל הן חמודות ויש בהן משו מקסים, לא?!) בכל מקרה גל מי שמכיר/ה אתר טוב, מוזמנ/ת להביא לי את הכתובת תודה מראש לכל מי שעוזר/ת

Midnight Lady

New member
בקשה

ניסיתי לנצל שרשור ולא קיבלתי שום תגובה, ולכן.... אני מחפשת אתרים עם UNIQUES תודה לכל מי שעוזר

למעלה