24.10.1998 ../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif
החלטתי שאני נוסעת לראות הופעה של בראיין מיי ויהי מה! נסעתי עם ידיד מאוד טוב שמבין אהבה גדולה מה היא (הוא ומדונה...), טיילנו 5 ימים בלונדון, וביום השישי נסענו לנוטינגהם. הגענו לנוטינגהם, שמנו את הדברים במלון ונסענו למקום ההופעה וחיכינו 4 וחצי שעות בגשם שירד והפסיק לסירוגין, עם רוח והיה קרררררררררררררררר, אבל היה שווה. עמדנו שם עם כמה מעריצים נוספים, ואז הגיע אוטובוס גדול, וכולם ככה נעמדו (אנחנו), וראינו את ספייק, ואת ג'יימי, ואת אריק, ואת הבנות.... ואז- הפסיק הגשם, זרחה השמש ובראיין מיי ניגש אלינו- כולו חיוכים וצחוקים, חמוש בעט מוזהב והתחיל לחתום על *כל דבר* ששמו לפניו. אני הגעתי עם ההעתק של קווין II שלי מהבית (העתק ישן כבר, לדעתי הדיסק קופץ והקופסא שבורה), והבאתי לו גם מתנה קטנה, הוא חתם על העטיפה (ליד ג'ון, מה שמוכיח שהאיש ממש לא שם לב על מה הוא חותם, יש שם מישהו שהוא חתם לה פעמיים- חתימה ליד השניה), ואז הוא התחיל לדבר עם אנשים, ואז ניגשתי אליו ואמרתי לו שאני יעל מישראל והגעתי כדי לתת לו מתנה קטנה ולראות את ההופעה, הוא חייך, לחץ את ידי, אמר "oh, that is so thoughtful" ובלי להתבלבל בכלל נתן לי נשיקה בלחי, אמר שהוא ישמח לבוא לארץ להופיע, והמשיך בדרכו. אני כמובן נותרתי באקסטזה והלם מוחלט.
בחיי ככה נראתי. בקיצור, יש תמונות, הייתה הופעה מצוינת עם סאונד שפשוט חבל על הזמן, וזה היה אחד הימים המושלמים של חיי. את אחת התמונות שלחנו לתחרות שעשו באינטרנט לעטיפה של האוסף השלישי של קווין, וקיבלו את התמונה, וברשימת תודות שם שמי מתנוסס. חרא אלבום- אבל עדיין, אלבום של קווין, אז זה שווה בעיניי.
אחר כך היו איזה 3 מכתבים שקיבלתי ממנו- כתשובה למכתבים שאני שלחתי לו...בקיצור- איש מקסים.