שירשור דעות!

michalQ

New member
נשמע חוויה מרגשת ומרנינה בהחלט.

אין מילים שיכולים לתאר את רמת הקנאה שלי כרגע. ואיזה הופעה זאת הייתה בדיוק?

אדומה2

New member
אכן מרגשת ומרנינה ../images/Emo13.gif

זה היה יום מאושר מאוד. גם פגשתי מלא אנשים מכל העולם, ואין ספק שקהילת מעריצי קווין הם חבורה של אנשים נורא חמודים- לפחות אלו שפגשתי בהופעה ובמפגשים של מועדון המעריצים- conventions. אין ספק שיש כמה אנשים ביזארים- אבל סה"כ אנשים חמודים, שעם חלקם אני שומרת קשר עד היום- אנגליה, אירלנד, ארה"ב.... זו הייתה הופעה בסיבוב שליווה את יציאת אלבום הסולו שלו Another World. רציתי ללכת לעוד כמה הופעות- אם אני כבר שם, אז למה לא?- אבל לא היו כרטיסים לכל ההופעות בלונדון! אז הייתי צריכה "להסתפק" בנוטינגהם. אכן סיפוק מלא.

michalQ

New member
וואו. זאת באמת חוויה לכל החיים

גם הופעה וגם נשיקה מבריאן. you lucky girl.

I n n u e n d o

New member
אוקי

מי החבר הלהקה האהוב עליכם? ג'ון
מהו האלבום האהוב עליכם? nIght at the opera ו Innuendo מהו השיר האהוב עליכם? Innuendo ו 39 מהי ההופעה האהובה עליכם?וומבלי ואיזה תקפה של queen אתה הכי אוהב 70' או 80' ??70..

WhiteQueen

New member
אמממ נצל"ש...../images/Emo168.gif

האם זה מאוחר מדי לשים תמונות מההופעה בהייד פארק? (אחרי הכל, ההופעה היתה לפני כמעט חודש..)

rainbow 1974

New member
אני!

מי החבר הלהקה האהוב עליכם? פרדי מהו האלבום האהוב עליכם?אין מהו השיר האהוב עליכם?ogre battle מהי ההופעה האהובה עליכם?אני באמת צריכה לענות?? ואיזה תקופה של queen אתה הכי אוהב 70' או 80' ?70

Chakotay

New member
טוב אני

פרדי, כמה שאני אוהב יותר שירים של בריאן פרדי הוא המלך ! Queen 2 White Queen וומבלי אוהב את שתי התקופות...לכל תקופה הייתה סגנון משלה

bazmaster

New member
-----------------------------------

מי החבר הלהקה האהוב עליכם?זאת לא שאלה פיירית.... ג'ון... מהו האלבום האהוב עליכם?לילה באופרה מהו השיר האהוב עליכם?I WANT IT ALL מהי ההופעה האהובה עליכם?86' אלא מה? ואיזה תקפה של queen אתה הכי אוהב 70' או 80' ??70

MaStIk BaZoOkA

New member
תשובות שלי ../images/Emo9.gif

מי החבר הלהקה האהוב עליכם?פרדי
מהו האלבום האהוב עליכם?night at the opera מהו השיר האהוב עליכם?bohemian rhapsody ו the show must go on מהי ההופעה האהובה עליכם?המופע אחרי שפרדי מת גם נחשב?כי אני הכי אהבתי אותו... ואיזה תקפה של queen אתה הכי אוהב 70' או 80' ??80

Serenity6

New member
שלי..

מי החבר הלהקה האהוב עליכם? בריאן מהו האלבום האהוב עליכם? A Night At The Opera מהו השיר האהוב עליכם? Don't Stop Me Now מהי ההופעה האהובה עליכם? We Will Rock You ואיזה תקפה של queen אתה הכי אוהב 70' או 80' ?? סבנטיז תענו כולם!! :)

16 מרי לו

New member
התשובות שלי!!

1. פרדי מרקורי השקסי ז"ל 2. לילה באופרה (וגם ג'ז וQUEEN1 לא רעים בכלל) 3. דונט סטופ מי נאו 4. לייב אייד. למרות שזו לא הופעה של קווין לבד, היא היתה מעולההה מההופעות של קווין לייב אט ווימבלי וקווין און פאייר היו הכי טובות 5. 70..! (וגם באמצע.. בתקופה של ג'ז בערך)

16 מרי לו

New member
בוהמיאן הוא בעצם השיר הכי טוב, אבל

כוללללםםםם אוהבים אותו אז אחריו אני אוהבת את דונט סטופ מי נאו.

למעלה