שירשור החלפת ספרי ילדים

ההחלפה הגיעה אלי

אחרי שהיא נאספה עבורי כבר אתמול, סוף סוף קיבלתי אותה.
נחמה, זה פשוט ממש יפה, תודה רבה! התרגשתי לפני שפתחתי ואז התרגשתי אפילו יותר כשפתחתי ובנצי נגלה לעיני..
בדיוק חיפשתי קישוט לסטודיו, אני אתלה ואז אצלם לטובת הפורום כדי שתקנאו
שזכיתי בנחמה
והאמת שהוא כמעט נחטף ע"י בת דודה שלי שמאד רוצה אותו לעצה, אבל פיציתי אותה עם שמלה חדשה..

שבת שלום לכולם!

קיבלתי את ההחלפה מיעל-יולקה פולקה.

אין ספק- לילדה יש רעיונות מקוריים!
מחברת שתדרבן אותי לנסות לצייר (אמרתי לה שאני מקנאה באלה שהם בעלי כישרון ציור.)
עטופה בבד שעליו רקומה דמותו של הנסיך הקטן ובפנים הציטוט הנכון כל כך מתוך הספר הזה-"כל המבוגרים היו ילדים קודם- אבל אחדים זוכרים זאת"...
(אני חייבת להעיד על עצמי שלפעמים אני שוכחת שהתבגרתי....)
תודה לך יעל, אהבתי!
שכחתי לציין שהיתה מצורפת גם שקית מתוקה מבד ובה עפרונות שונים ומחק- שלא יהיה לי תרוץ לא להתחיל לצייר!
מקווה שצילמת.

ענתא10

New member
צילי וגילי - את שתיהן אוהב יותר..החלפה ששלחתי

אל משבצות זהב לבושה

lironiparon

New member
ההחלפה שהכנתי ל oriti b, הבית של יעל, או יותר

נכון הוא כבר של אורית :)

התרגשתי להשתתף בפעם הראשונה בהחלפה, אך לאחר שזאת יצאה לדרך, לא היתה לי תקופה קלה מבחינת עשייה וכל התהליך
התעכב עוד ועוד. רציתי ליצור קופסת כלי תפירה שהיא הבית של יעל, ושהראש של יעל הוא כרית הסיכות. בנוסף, ניתן להשתמש
בקופסה לכרטיסיות מתכונים, וכו'.

מקווה שאורית תאהב :)

בתמונה, כריכת הספר המקורית

oriti b

New member
באיחור לא אלגנטי ההחלפה שלי...

ההחלפה שלי נשלחה ללירון וכאן המקום להתנצל על האיחור.. מאוד רציתי לעשות תיפורים וציור כמו שלמדתי בסדנא של עירית 32 (ושוב תודה)
אז הייתי צריכה רגל ריקמה. אבל מה עד שהגיעה הרגל המיוחדת לקח בערך כ- 3 שבועות - כי יש לי ברנינה!
בחרתי את הספר "הפיל שרצה להיות הכי", כי רציתי בהתחלה כשראיתי כמה זמן לוקח להביא רגל ריקמה לעשות פיל כמו שראיתי בהדרכה שהעלתה הקרייתית. אבל בסוף הלכתי על כרית בצורת ספר לפי העצה של מיכל כספית (תודה) שנמצא בפינטרסט שלה. בתמונות רואים 2 ספרים, כמובן שהכנתי לי גם.

בנצי הפיל מאוד שמח שמצא חן בעיניך....

יעל, צילמתי ואעלה את התמונה כשאקבל אור ירוק מדנה.
אני בטוחה שהשמלה החדשה לבת הדודה בהחלט עמדה ב"תחרות"!

תודה רבה!

!Your wish is a command
בבקשה, זה המחברת והשקית התואמת..
ואני ממש מאושרת שאהבת את זה, אני מקווה שתתחילי לצייר.
ותודה על כל המחמאות אני לא בטוחה שאני ראויה להן..

Miss Moo

New member
הלסת שלי נופלת פה...

מה זה הדבר הזה?

תקשיבו- אני חייבת לשתף ברמה אישית שאני מאושרת לראות תוצרים כאלה ומאוד שמחה לדעת שההחלפה שלנו דרבנה לזה...

מה שגורם לי לארגן אוטוטו החלפה נוספת ופשוט לשדך לעצמי את כולם כמוחלפים :) רעיונות להחלפה יתקבלו בברכה!

מקסים מקסים!!

oriti b

New member
תודה תודה לכולן

בשמחה מצטרפת לעוד החלפות,
מכיוון שאני רוב הזמן כרגע מפסלת ומציירת בעיסת נייר אני שמחה על כל סדנא והחלפה שגורמות לי להוציא את המכונה מהארון.

Tנקר בל

New member
איך מציירים בעיסת נייר?

נראה לי שאת חייבת לפתוח בלוג. לטובת האנושות, כדאי להנציח את היצירות שלך

למעלה