שירשור החלפת ספרי ילדים

oriti b

New member
כל תחום באומנות שנכנסים אליו

טיפה לעומק מגלים ים של טכניקות, כמעט אין סופי. אני מכירה מהשנה האחרונה לפחות 20 טכניקות שונות לגמרי אחת מהשניה בעיסת נייר ויותר. היה לי בלוג מאוד פופולרי עוד בזמנים שלאף אחד כמעט לא היה, זהו מיציתי. גם ככה התקשורת גוזלת המון מזמן יצירה. אם את בצפון את תמיד מוזמנת לקפוץ לבקר.

Tנקר בל

New member
תוכלי לתת קישור לבלוג?

אני מקווה שהוא עדיין קיים, גם אם איננו מתעדכן.

lironiparon

New member
פששש מ-ד-ה-י-ם!!! למי איכפת מהעיכוב, זה ממש מ

ממש ממש יפה!!!

אני מודה לך מעומק הלב על ההשקעה הרבה שהקדשת בשביל ההחלפה הזו שנועדה עבורי. עבודה מושקעת, אסתטית, מעוצבת ושימושית. המשפחה רק תקנא!!!

איזה כיף לי...

תודה אוריתי... מקווה שתיהני ותאהבי את הבית של יעל כמו שאני כל כך אוהב את מה ששלחת לי :) אכן משלוח מנות קסום ביותר...:)

oriti b

New member
איזה כייף!

הבד המקורי של החלק החיצוני הוא לבן, מה שנשאר ממה שנתנה לנו עירית, החלק הפנימי הוא על בד לבן רובו עם עיגולים צבעוניים. הציור נעשה בטכניקה שלימדה עירית, ואת הציפורים צבעתי בטושים מיוחדים לבד שקניתי במקסטוק. ושוב תודה.

עירית32

New member
עשית לי את היום

עבודה מהממת, צביעה מקסימה!!! והתיפורים נהדרים!

כל כך כיף לראות שאת משתמשת במה שלמדת אצלי.

oriti b

New member
תודה לך שוב

בסוף המפגש אצלך אחרי שתרגלתי תיפורים ממש היה קשה לי להתנתק. יש בתיפורים משהו מאוד מדידטיבי, ידעתי שאני רוצה להמשיך. וחוץ מזה אם לא מתרגלים שוכחים. היה לנו מיפגש נהדר של אפליקציות אני מצטערת שלא רשמתי את כל הטכניקות, כי היום אני כבר לא זוכרת וזה יכול להשתלב עם הטכניקה של ציור.

עירית32

New member
אפליקציות

תסתכלי אצלי בבלוג (קישור בחתימה), יש הדרכה לאחת השיטות של אפליקציות.

oriti b

New member
תודה אסתכל

אני זוכרת שלמדנו במיפגש כ- 5-6 טכניקות שונות. משהו עם נייר כסף, פריזר פייפר, חבל שלא רשמתי. אצלך רשמתי וגם אח"כ מיכל עזרה לי לשחזר. מיכלוש ממש תודה, אין עלייך.

Tנקר בל

New member
איזו שלמות!

קשה להאמין שקיימים דברים יפים עד כדי כך.
הכריות הללו מדהימות.
וואוו. שום מילים לא יביעו את ההתפעלות.
עבודה יוצאת דופן בדיוק ובאסתטיקה.

בהתחלה היה ברור לי שמדובר בשתי כריות - אחת עם הדף הפנימי והשנייה - עם הכריכה, או שבכל אחת מהכריות יש גם את הכריכה החיצונית וגם את הדף הפנימי? (בכל קרה - זה מדהים ומושלם).

את יכולה לשתף בטכניקה של תפירת הכרית בצורת ספר?

oriti b

New member
מכיוון שבפינטרסט לא היו הוראות

התפירה נעשתה ע"י ניסויים ופרימות, מזל שהיה לי 2 ספרים לתרגל. אבל מה שקרב אותי להבנת הפעולות היו דווקא ההדרכות איך עושים קוביות משחק.
הרבה דברים עשיתי בפעם הראשונה, למשל הגימור של השוליים, מכיוון שאני כבר לא כל כך תופרת היו דברים ששכחתי איך לעשות,

caspit

New member
אורית זה מטורף

את משהו... איזו עבודה!!!! באמת שאין מילים. מושלם +++ !!!

oriti b

New member
תודה מותק

את יודעת שתחילתו של הרעיון בשיחה שלנו, ובפינטרסט המדהים שלך.

הקריתית

New member
אורית, מבלי להגזים

אני חושבת שזו ההחלפה הכי יפה שראיתי אי-פעם (בלי להעליב את אף אחד, כן?...).
ההשקעה מדהימה, והביצוע - אין מילים. כל הכבוד שלא ויתרת והלכת איתה עד הסוף!
שאפו ענק!!!

למעלה