שירשור היכרות (מספר 2)

ועוד משהו קטן על עצמי

אני אוהבת את מכבי ת"א!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני לובש צהוב כחול למכבי אתן הכל

plncos

New member
אני איתך...

מכבי נשמה....... אין אין את מכבי אני אוהבת!

קרפזוטמה!../images/Emo42.gif

1.שם\כינוי: סול, סולי, סולה, סולסיטו, סולוש וכו' וכו'... 2.גיל: 15 ו-4 3.עיסוק:(תלמיד\סטודנט וכהנה): סטודנטית חופשית 4.תחביבים: לשיר, מוזיקה, לשחק, ועוד. 5.סדרות אהובות: השיר שלנו, OC, מגרש ביתי. 6.דמות אהובה מOC: סת' וסאמר. 7.ומשהו קטן על עצמכם: חחח אני זוכרת שכתבתי- אני בעצמי קטנה. טוב אז אממ אני נורא אוהבת את QUEEN ו-SUPERTRAMP. וקצת BEATLES. זייהו

POISEN G

New member
אני!!!

1. שם: גיא 2. גיל: עוד חודש ו10 ימים אני 14 3. עיסוק: תלמיד גרוע, סתם רק במתמטיקה 4. תחביבים: מחשב, טלוויזיה, מוזיקה, או.סי (זה תחביב תאמינו לי) 5. סדרות אהובות: מגרש ביתי, מירוץ לאתמול, לגונה ביץ', אה, חכו, ברור שגם ה-או.סי 6. דמות אהובה מהOC: סאמר וגם......... אלכס! 7. משהו קטן על עצמי: אה....... הייתי חולה לפני שבוע?!

nina361

New member
עדיין לא יצא לי להגיב בפורום.. אבל

שם/כינוי: טוב אז כעיקרון קוראים לי שני.. אבל בד"כ קוראים לי ניני או נינה... איך שבא לכם גיל: עוד שבוע בערך 15..
עיסוק (תלמידה/סטודנטית וכהנה..): תלמידה.. :/ תחביבים:אממ... טוב לרקוד בעיקר, לראות טלויזיה (והרבה..), מחשב ומוזיקה סדרות אהובות: o.c מן הסתם.. השיר שלנו (שעוד מעט חוזרת..), מגרש ביתי ויש עוד כמה.. ומשהו קטן על עצמכם: אממ.. מאז שגיליתי את הממרח חלבה של פרה אני לא יכולה להתנתק ממנו לשניה.. (שווה לנסות!)

Danielushhhh

New member
עונננננננננננננננננה../images/Emo36.gif../images/Emo9.gif

1.שם\כינוי: דניאלוש
2.גיל: 14 3.עיסוק:(תלמיד\סטודנט וכהנה): תלמידה
4.תחביבים: מוזיקה
, מחשב, טלויזיה
,גיטרה
, חברים
5.סדרות אהובות: השרדות, מכושפות, THE O.C, השיר שלנו 6.דמות אהובה מOC: סת' כהן
7.ומשהו קטן על עצמכם: אני בנאדם

nina361

New member
איך שכחתי?? ../images/Emo2.gif

דמות אהובה: ריאן.. הוא מדהים

nina361

New member
איך שכחתי?? ../images/Emo2.gif

דמות אהובה:ריאן.. הוא מדהים

AGENT SHESH

New member
אוקיי:../images/Emo73.gif

1.שם\כינוי: משה\AGENT SHESH 2.גיל: 18 3.עיסוק:(תלמיד\סטודנט וכהנה): תלמיד במשרה חלקית (שמיניסט) 4.תחביבים: מוזיקה, טלוויזיה, ועוד שאר שטויות.. 5.סדרות אהובות: OC, 8 כללים פשוטים, שנות ה70, מכושפות, אנג'ל. 6.דמות אהובה מOC: מריסה.

QueenIlona

New member
עונה...../images/Emo122.gif

1. שם/ כינוי: קוראים לי אילונה ואני מלכה אז זה יצר את הכינוי. :) 2. גיל: 17 3. תלמידה. 4. מוזיקה, טלויזיה, חברות, חברים. 5. רוזוול, עקרות בית נואשות. 6. סנדי כהן. 7. אני מיוחדת

אניייי

.שם\כינוי:לירון כינוי מונסיק 2.גיל:14 ו3 חודשים 3.עיסוק:(תלמיד\סטודנט וכהנה):תלמידה 4.תחביבים:לראות טלוזייה מחשב למצוא תמונות שלא אהרון קרטר לשמוע מיוזיק 5.סדרות אהובות מגרש ביתי דה אוסי פלוריסיינטה ותוכניות ריאלטי 6.דמות אהובה מOC סת' כהן וריאן אה וסאמר 7.ומשהו קטן על עצמכם: I LOVE AARON CARTERRRRRRRR

אני!

שם/כינוי: רז- תמניה משוגעת--> בגלל שאני שניהם ביחד?! גיל: 14 עיסוק: תלמידה תחביבים: לא יודעת יש מלאאא לרקוד ולשגע את כולם סדרות אהובות: the o.c, מגרש ביתי,טאצ' עליז לסטרייט שיעיז ועוד דמות אהובה: ברור שסת'!
משהו קטן עלי: אוהבת את ה-ח-י-י-ם !-!-!

Vintage Queen

New member
עונה

1.שם\כינוי:
סתיו (סתיוי/סטיב/סתווש) 2.גיל:
16
3.עיסוק:(תלמיד\סטודנט וכהנה):
תלמידה..
4.תחביבים:
סוסיםםםםם
5.סדרות אהובות
The O.C כמובן
וסמולוויל, המממ וויל וגרייס, מגרש ביתי, ועוד 6.דמות אהובה מOC
אי אפשר לבחור רק אחתת!!
-סאמר
- סת'
/לוק

The Miller

New member
אני חדש

שם\כינוי: עידו 2.גיל:14 3.עיסוק:(תלמיד\סטודנט וכהנה): ט' 5.סדרות אהובות סיינפלד 6.דמות אהובה מOC מר כהן

bad attitude

New member
הנה שלי

.שם\כינוי:חן בבאני 2.גיל:15 וקצת 3.עיסוק:(תלמיד\סטודנט וכהנה):תלמיד בכיתה ט' 4.תחביבים:לראות או סי לשמוע טראנסים היפ הופ וללכת למועדונים 5.סדרות אהובות:או סי 6.דמות אהובה מOC:ראין,חולם להיות כמוהו 7.ומשהו קטן על עצמכם:אין לי ממש מה להוסיף מי שרוצה לדבר 165116799 באיי סי קיו יום טוב

למעלה