שירשור היכרות

Omiz

New member
אני מציע שתעשו

רשימה של מקומות בסין והאנשים שנמצאים בכל מקום (כינוי ושם) אשמח לעזור אם צריך...

Omiz

New member
שלום

אני עומרי, בן 27, גר בנינגבו בפרובינצית ZHEJIANG, למדתי מזרח אסיה בעברית וכיום עובד בתחום הטכסטיל. מזמין את כולם לבוא לכאן, קצת בלחץ, אבך יש מקום לכולם. אנשים הולכים אחורה, ילדים עם חור במכנסיים, אוכל מוזר, אנשים צוחקים, נופים מדהימים, עצבים, צחוקים, הסטוריה, היסטריה, סיניות, פוליטיקה, ריחות, חוויות, בית, עבודה, שפות שונות, מציאות, דימיון... כל זה סין בשבילי ! מה הפסיכולוג היה אומר על זה?

Xiaose

New member
自我介绍

弄好! אני ניר (小色), בן 22, גר בשאנגחי ולומד מדעי המחשב באוניברסיטת ג'יאו טונג שנה רביעית.

matan be

New member
大家好

שלום לכולם שמי מתן כבר שנתים גר גואנגדונג באחת הפרברים של דונגגואן. עוסק במסחר באזור, מעשן בשרשרת מעצבים וגם כי העשן יותר נקי מהאויר. למדתי בעברית ובטאיוון ופעם בשבוע אני משתדל לענות על השאלה What the fuck? אבל בסה"כ החים טובים.... רק איך אין פה עוד איזה ישראלי/ת ????

רונןסין

New member
מברוק

בן 31 לערך וכבר יותר משנתיים פה ושם. חיים מאחגרים ומעניינים -- כל שניה ברחוב זה משהו חדש.

רועי גב

New member
ואני לא פה ולא שם

אבל אם תתקבל הצעת עבודה בסין או הונג קונג אני כבר ימצא את הדרך להגיע כרגע מטייל במזרח (בן 36) 0

SPnage

New member
היי לכולם

בן 25, טיילתי בסין חודשיים וחצי . המשכתי מורשת משפחתית - ההורים היו שם ב-89' (ממש לפני הבלגאן). ראיתי תמונות ושמעתי סיפורים, אז נסעתי לראות בעצמי. חשבתי שטעיתי במדינה כשיצאתי מתחנת הרכבת בביג'ינג. כולם אומרים שסין משתנה בקצב מסחרר, אז תחשבו מה השתנה ב-15 שנה... למדתי קצת סינית, יותר בגלל הסקרנות (ונקודות אקדמאיות
), שפות זה ממש לא בשבילי לצערי. מתכנן לחזור בעתיד הקרוב, אם רק אמצא את הזמן

אני די דומה לספנג פה:)

בת 25 (ושבוע וחצי בדיוק!), טיילתי בסין חודשיים וחצי בקיץ האחרון, בעלת תואר ראשון בביולוגיה, לומדת סינית עם מורה סינית באופן פרטי (לצערי ,אני לא תלמידה מי יודע מה שקדנית) ומתכוונת לחזור לשם בעתיד מתישהוא:)

dundybar

New member
היי, אני דניאל

ואני הולך להיות פה בעיקר הקורא הפאסיבי. יש לי חברה סינית שהכרתי אותה באינטרנט ואם הכל ידפוק כמו שעון אני אפגוש אותה בחודשיים הקרובים. ואם לא - אז באמת יהיה עצוב מאוד. אשמח גם אם תכתבו גם פונטית אבל בעיקר באנגלית כדי שאוכל לדעת כיצד להתבטא. וזהו, אם מישהו מכיר אסיאתיות מאיזור חיפה והקריות או רצוי סיניות שלפחות תהיה לה חֵברה כשהיא מגיעה לכאן - אשמח אם תוכלו לכוון אותי. תודה והמשך כתיבה מהנה ...

ranb3

New member
היי אני רן

אני מהנדס בן 29 , בדרך לטייל פעם שניה בסין, אוהב לשמוע על סין וללמוד על סין ולומד כעת סמסטר שני סינית בדיאלוג-או"פ

baozi

New member
היי אני מרים

סטודנטית שנה ג' לסינית באוניברסיטת חיפה, מכורה לסין ולסינים וקוראת מדי בוקר את כל הודעות הפורום להנאתי הרבה...

moosh18

New member
גם אני גם אני

קרין, בת 29 למדתי לימודי מזרח אסיה בת"א ואח"כ חצי שנה ב- BLCU בבייג'ינג.

dod_basim

New member
轮到

回到希伯来.... Hey my name i'm yoav (蓝眼睛) 22 years old (and from some reason i can't write in hebrew) I'm travelling already for 2 month and i have 3 more to go. I think i'll study chinese in Israel cause now i can only speak in a very basic form. that's all for now, if you want i can write about my travell now in great Yangshuo 照顾

למעלה