שירשור הכירות!

שירשור הכירות!

טוב,בגלל שיש המון חדשים (כולל אנוכי),אני בעד שירשור הכירות של כל הפורום אז ככה: שם: גיל: מאיפה: כמה זמן שומעים נייטוויש: שיר אהוב?: סתם משהו שבא לכם לספר על עצמכם: תמונה!!!: שיהיה לנו בכיף!

Itay Simons

New member
להלהלה

שם: איתי גיל: 17 וחצי מאיפה: רמת גן כמה זמן שומעים נייטוויש: שנתיים וחצי שיר אהוב?: מממ פלאנט הל אני מניח ^^ סתם משהו שבא לכם לספר על עצמכם: עברתי תיאוריה!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:) תמונה!!!:

danduuu

New member
הו מזל טוב!

אמרתי לך שאתה תעבור פעם הבאה
ויש לך עיניים מדהימות

../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif

יפה לך על התיאוריה :) לי היה מבחן בתעבורה על תמרורים אתמולXD

dralan

New member
יש לי כמה תוספות

אולי במקום גיל תאריך לידה (אולי עוד נתחיל לזכור כאן ימי הולדת?) הערה לכל אלה שתוקעים ב"מקום מגורים" את המילה "חור" – אוקי, הבנו שחצי מהפורום הזה גרים בחורים, אבל אולי הפעם תואילו לרשום איפה בדיוק? מי יודע, אולי עוד תמצאו שכנים... בנוסף אולי גם תחביב חוץ ממוזיקה: צבע אהוב: אייסי, מסן, וכו':

אז ככה

שם: גולן גיל: 15.5 מאיפה: לוד :( כמה זמן שומעים נייטוויש: בערך שנתיים וחצי שיר אהוב: יש יותר מדי סתם משהו שבא לכם לספר על עצמכם: תקראו לי גאלן
תמונה: אין

danduuu

New member
../images/Emo6.gif גאלן XDD מתאים לך ../images/Emo3.gif

ושים תמונה כבר!!!יש לך מהמפגש קומונה

Cold Heritage

New member
D:

שם: אין כזה >_> גיל: 16 ואממ... תכף חודשיים מאיפה: מודיעין D: כמה זמן שומעים נייטוויש: כמה חודשים.. שיר אהוב? Astral Romance. סתם משהו שבא לכם לספר על עצמכם: אני משעמם ומשועמם >_> תמונה!!!: לא כדאי לכם D: והתוספת: תחביב חוץ ממוזיקה: לקרוא
צבע אהוב: לבן
אייסי, מסן, וכו': היה אייסי אבל פרצו לי ~_~ אזזז [email protected]

למעלה