שירשור הכירות!

Cold Heritage

New member
>_>

הגב שלי
. ולא, זאת לא פרסומת לכפר המכביה
.

Cold Heritage

New member
XDD המסעדה מול המגרשי טניס?

שכל הילדים הולכים לשם ויש משחקיות בצד? וואלה?
דוד שלי עובד שם
..

Blade Of Fire

New member
כן! תוסיפו מסנג'ר\אייסי!

שם:עידן גיל:20 מאיפה: פ"ת סיטי כמה זמן שומעים נייטוויש: 4 שנים? פחות או יותר שיר אהוב?:ווישמאסטר סתם משהו שבא לכם לספר על עצמכם: עשיתי טעות, ועכשיו אני של צה"ל
תחביב חוץ ממוזיקה: קריאה, כתיבה. צבע אהוב:כחול אייסי:115663022 עם עדיפות למסנג'ר:[email protected] תמונה!!!: אויש נו... עוד רגע...

Blade Of Fire

New member
לה לה לה

רק שעכשיו יש שיער קצר... ואין לי תמונה יפה עם שיער כזה עדיין

dralan

New member
תורי

שם: דניאל גיל: 17 וחצי בערך מקום מגורים: נתניה שומע נייטוויש כבר 5 חודשים בערך שיר אהוב: יש הרבה, נבחר את Devil & The Deep Dark Ocean תחביב חוץ ממוזיקה: לקרוא, בעיקר פנטזיה צבע אהוב: סגול אייסי: 252743458 מסן: [email protected]

danduuu

New member
מימימימימי

שם: דנה גיל: 17.7 מאיפה: ק.אתא כמה זמן שומעים נייטוויש: שנה בערך שיר אהוב?: sleeping sun סתם משהו שבא לכם לספר על עצמכם: אין
אם אתם רוצים לדעת משהו שאלו
תמונה!!!: יש לי רק תמונה מלפני יותר מחצי שנה..היחידה הנורמלית שלי..אבל שיהיה..על אחריותכם בלבד

danduuu

New member
מי שמדברת על יופי../images/Emo3.gif

*מתגעגעת יותר* |מייללתבבכי|

danduuu

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo7.gifגמאני אני כ"כ מקווה שאני אוכל

לבוא אם יהיה שוב מפגש ופעם הבאה יהיה כבר יותר כיף גם

danduuu

New member
התוספות ששכחתי:

תחביב חוץ ממוזיקה: לשיר [אין הרבה תחביבים חוץ ממוזיקה
], ספרים ולא יודעת מה עוד חח צבע אהוב: שחור & אדום אייסי, מסן, וכו': 345923467 ומסנג'ר[email protected] תצרפו בכיף

box 5

New member
בום טראח!

שם: נועה גיל: 15 וקצת מאיפה: מבשרת כמה זמן שומעים נייטוויש: שנה ומשהו... שיר אהוב?: אין אחד קבוע זה משתנה כל כמה זמן... אבל המ בכללי.. פנטום האופרה תמיד עובד :) סתם משהו שבא לכם לספר על עצמכם: קר לי ואני שונאת חורף!! תמונה!!!: אין.. שונאת להצטלם תחביב חוץ ממוזיקה: צילום צבע אהוב: אדום ושחור אייסי, מסן, וכו': [email protected] מסן :)

למעלה