שם:עידן גיל:20 מאיפה: פ"ת סיטי כמה זמן שומעים נייטוויש: 4 שנים? פחות או יותר שיר אהוב?:ווישמאסטר סתם משהו שבא לכם לספר על עצמכם: עשיתי טעות, ועכשיו אני של צה"ל
תחביב חוץ ממוזיקה: קריאה, כתיבה. צבע אהוב:כחול אייסי:115663022 עם עדיפות למסנג'ר:[email protected] תמונה!!!: אויש נו... עוד רגע...
שם: דניאל גיל: 17 וחצי בערך מקום מגורים: נתניה שומע נייטוויש כבר 5 חודשים בערך שיר אהוב: יש הרבה, נבחר את Devil & The Deep Dark Ocean תחביב חוץ ממוזיקה: לקרוא, בעיקר פנטזיה צבע אהוב: סגול אייסי: 252743458 מסן: [email protected]
אני מוריס D: בת 13 וחצי אממ...אני גרה בבור [נו , קצת יותר גדול מחור] בשם מזכרת בתיה. מכירה את נייטוויש כמעט חצי שנה. שיר אהוב לבינתיים away. ישלי בלוג בישרא : http://israblog.nana.co.il/blogread.asp?blog=238201 כווולם מוזמנים. יום נעים חמדמדים 333>
שם: נועה גיל: 15 וקצת מאיפה: מבשרת כמה זמן שומעים נייטוויש: שנה ומשהו... שיר אהוב?: אין אחד קבוע זה משתנה כל כמה זמן... אבל המ בכללי.. פנטום האופרה תמיד עובד סתם משהו שבא לכם לספר על עצמכם: קר לי ואני שונאת חורף!! תמונה!!!: אין.. שונאת להצטלם תחביב חוץ ממוזיקה: צילום צבע אהוב: אדום ושחור אייסי, מסן, וכו': [email protected] מסן