שירשור הכרות

moran14h

New member
שירשור הכרות

1.שם 2.גיל 3.אזור 4.חייה אהובה 5.מין 6.דמות אהובה 7.דמות שנואה (עניתי בשבילכם-צ'ריטי.) 8.זוג אהוב 9.זוג שנוא 10.טימי וטאביתה .כן או לא? 11.סרט אחרון שראיתם? 12. ו...איך הוא היה? 13.סרט אהוב 14.תוכנית אהובה..(חח) 15.מוזיקה? 16.איזה? 17.להקה/זמר/ת 18.שחקן אהוב 19.שחקנית אהובה 20.כינויים..? 21.והפרוש שלהם(רק עם בא לכם כמובן) 22.אהבה אפלטונית? 23.יש מצב לג'וני (דפ)? 24. ולפיצה? 25. שוקו..חם או קר? 26.מה אתה הכי שונא שעושים לך..? 27. יש מצב למרלין מנסון? 28. ניסית פעם לדחוף תירס לנחיריים? 29. איך היה? 30.מה אתה חושב על אבטיח? 31.ליצנים.. מצחיק או מפחיד? 32.בן/בת זוג? 33. חבר/ה הכי טוב/ה 34. ספרו בדיחה. 35.מה אתה הכי אוהב אצלך? 36.מה אתה הכי שונא אצלך? 37.בא לך לשתף בפאדיחה? 38.מה עדיף-לשיר בקולי קולות במקלחת או ברחוב? 39.שיר אהוב?(נזכרתי אה?!) 40.ספר אהוב..
41.חתולים או כלבים? 42.שוקלד או פיצה? 43.נפלת פעם מהרצפה? 44.מומינים או דרדסים? 45.מקצוע אהוב? 46.מורה אהוב? 47.חני נחמיאס או ציפי שביט?(אני משועממת אל תשפטו אותי..
) 48.אייקונים מאומצים(לפחות 3) 49.שר הטבעות או הארי פוטר? 50.איך היה השאלון הנ"ל..?

מרTIMMY

New member
כנסו...

1. אלעד 2. 18 3. המרכז 4. אין 5. כמה שיותר.. 6. קיי וטימי וטאבי וגם אייבי... וג'סיקה... 7. לואיכס 8. קיי ומיגל 9. צ'ריגל, שואיס, גרייסם, גווית'ן... 10. ועוד איך כן!!! ווי לאב יו טים טים 11. בקולנוע: ברוס הגדול מכולם. בTV: נבואות איש העש (אל תשאלו) 12. לא רע... נורא! 13. פעמיים בוסקילה 14. סיגליות עם סיגל שחמון 15. הכל אמריקאי - היפ הופ, רוק, סופט, קאנטרי 16. תשובה ב:15 17. בריטני ספירס הישראלית: לאה שבת 18. זאב רווח 19. יונה אליאן 20. אין 21. אין 22. מהי אהבה בעצם? 23. יש מצב לג'ינה (דיוויס) 24. גם לפיצה 25. חם 26. הכי שונא: שאלונים כאלה 27. מר-לא!!! 28. לא... לא לנחיריים... 29. היה.. 30. שזאת השאלה הכי מטומטמת אי פעם... 31. לא זה ולא זה... זה פשוט דפוק.. 32. בת זוג (ונראה לי שאני היחיד כאן) 33. כבודו במקומו מונח 34. לא היום 35. הכל 36. הכל 37. לא! 38. ברחוב - וגם לדבר לעצמך... כמו לואיכס 39. שיר אהוב: עזבו, אתם במילא לא מכירים אותו... בעיקר שירי דוסוןס 40. יאק! 41. לא זה ולא זה, תודה רבה.. 42. שוקופיצה (נראה לי שעליתי על משו כאן..) 43. כן, כל יום. 44. שתיהם. הייתי מת על הסדרות האלה. 45. גידול במיה 46. גברת פריזל מאוטובוס הקסמים 47. את באמת משועממת...NONE OF THE ABOVE 48. אין כח 49. לא זה ולא זה 50. חסר חיים

moran14h

New member
../images/Emo78.gifטוב...אני ראשונה..

1.שם :מורן 2.גיל :14(כן.קטנה..) 3.אזור :שפלה 4.חייה אהובה:חתול 5.מין:נקבה.. 6.דמות אהובה:שואיס,קיי,תרזה,איתן,טימי וטביתה..(כן כן ..ביחד).. 7.דמות שנואה (עניתי בשבילכם-צ'ריטי.)........... 8.זוג אהוב: אין על שואיס! 9.זוג שנוא:צ'ריטי ומיגל 10.טימי וטאביתה .כן או לא? -כן!! 11.סרט אחרון שראיתם? מת לצעוק3 12. ו...איך הוא היה?מ-צ-ח-י-ק ודיי מקפיץ..אבל זה כי אני פחדנית.. 13.סרט אהוב:אוףףףף יש כל כך הרבה..אבל כל אחד עם ג'וני 14.תוכנית אהובה..(חח):אמממ גם יש הרבה.. 15.מוזיקה? -ברור 16.איזה?-הכל 17.להקה/זמר/ת-ג'סטין,אנסניק,לינקיןפארק. 18.שחקן אהוב:ג'-ו-נ-י ד-פ ש-ו-ל-ט 19.שחקנית אהובה:ג'סיקה אלבה וריס ווית'רספון 20.כינויים..? -למה לא..? 21.והפרוש שלהם(רק עם בא לכם כמובן)-לא ,לא בא לי 22.אהבה אפלטונית?יש..ג'סטין וג'וני גם 23.יש מצב לג'וני (דפ)?-דדדהההה 24. ולפיצה?-כמובן
25. שוקו..חם או קר?-חם..
26.מה אתה הכי שונא שעושים לך..?-שמבהילים אותי.. 27. יש מצב למרלין מנסון?-לאאאאאא 28. ניסית פעם לדחוף תירס לנחיריים?-לצערי לא..אבל אני מכירה מישהו אישית שכן.. 29. איך היה?מצחיק.. 30.מה אתה חושב על אבטיח? -נחמד...שווה ביס.. 31.ליצנים.. מצחיק או מפחיד?-מ-פ-ח-י-ד 32.בן/בת זוג? -הלוואי..לא,לא כרגע.. 33. חבר/ה הכי טוב/ה:טליה ומיכל 34. ספרו בדיחה.-צ'ריטי מתה.. 35.מה אתה הכי אוהב אצלך? -את הריסים..הם פצצות לתריסים! 36.מה אתה הכי שונא אצלך?כל השאר.. 37.בא לך לשתף בפאדיחה?או או...הייתי אצל חברה שלי ..והלכתי למקלחת וכשיצאתי חיכו לי אח שלה וחבר שלו.. 38.מה עדיף-לשיר בקולי קולות במקלחת או ברחוב?-במקלחת.. 39.שיר אהוב?(נזכרתי אה?!)-יש מלא.. 40.ספר אהוב..-בורות 41.חתולים או כלבים?מיאו 42.שוקלד או פיצה?-אני שונאת את השאלה הזאת.. 43.נפלת פעם מהרצפה?-אממ לא אבל נשמע מעניין 44.מומינים או דרדסים? -מומינים רולססס 45.מקצוע אהוב?-גיאוגרפיה.. 46.מורה אהוב?-איתמר... 47.חני נחמיאס או ציפי שביט?(אני משועממת אל תשפטו אותי..)-אני מצטערת ששאלתי את השאלה הזאת..לא התכוונתי 48.אייקונים מאומצים(לפחות 3)
49.שר הטבעות או הארי פוטר?שר הטבעות 50.איך היה השאלון הנ"ל..? -אני לא עונה..יש לי פרוטקציות :|

Principesa Reut

New member
הנה אני עונה ../images/Emo26.gif

אבל אני מראש מודיעה לכם שיש מצב שאני לא מסיימת עכשיו ואני אסיים את זה מחר
1.שם - רעות
2.גיל - 14 3.אזור - המרכז 4.חייה אהובה - כלבתול... 5.מין - נקבה
6.דמות אהובה - אית'ן
7.דמות שנואה (עניתי בשבילכם-צ'ריטי.) המממ... אין לי ממש דמות שנואה דווקא... יש הרבה שמעצבנים אותי מטומטום
8.זוג אהוב - צ'ידני, שואיס, אבל הכי הכי הכי תרית'ן 9.זוג שנוא - צ'ריגל 10.טימי וטאביתה .כן או לא? עוף קורס שכן
11.סרט אחרון שראיתם? יו... האמת שלאחרונה לא ראיתי הרבה סרטים כמו בד"כ... זה בגלל כל המבחנים הארורים
... נראה לי שהאחרון שראיתי היה הבת של הבוס שלי... 12. ו...איך הוא היה? צולע
... אבל אשטון מושלם
13.סרט אהוב - טופגאן
טום קרוז במיטבו... לפני שהוא הרס את עצמו... ממליצה לכל מי שאוהב סרטים רומנטים
14.תוכנית אהובה..(חח) - תשוקות ומשמרת שלישית
15.מוזיקה? כן (זה מה שאני אמורה לענות
) 16.איזה? הכל 17.להקה/זמר/ת - עברי לידר
18.שחקן אהוב - ג'ייסון ווילס (ראו כרטיס אישי, ולמקרה שתהיתם - הוא מסתכל עליי הולכת, אחרי שחיבקתי אותו אלף פעמים, והוא נתן לי נשיקה
) 19.שחקנית אהובה - אין לי מושג... ג'וליה רוברטס איי גס.. 20.כינויים..? יו מין
21.והפרוש שלהם(רק עם בא לכם כמובן) 22.אהבה אפלטונית? יש 23.יש מצב לג'וני (דפ)? יש, אבל אורלנדו יותר שווה 24. ולפיצה? ברור
25. שוקו..חם או קר? קר 26.מה אתה הכי שונא שעושים לך..? משקרים לי ומסתירים ממני דברים 27. יש מצב למרלין מנסון? ממש לא
28. ניסית פעם לדחוף תירס לנחיריים? כן
ברור
לא
29. איך היה?
30.מה אתה חושב על אבטיח? לא חושבת 31.ליצנים.. מצחיק או מפחיד? הפעם האחרונה שראיתי ליצן...
32.בן/בת זוג? מה אתם שואלים
עם יש
רוצים שם
33. חבר/ה הכי טוב/ה - כנ"ל... 34. ספרו בדיחה. אני לא מוכשרת בכל הקטע של בדיחות
35.מה אתה הכי אוהב אצלך? איפה
בגוף
36.מה אתה הכי שונא אצלך? כנ"ל 37.בא לך לשתף בפאדיחה? לא ממש
38.מה עדיף-לשיר בקולי קולות במקלחת או ברחוב? במקלחת
39.שיר אהוב?(נזכרתי אה?!) כל השירים של עברי לידר... 40.ספר אהוב.. משוואה עם נעלם...
מומלץ
41.חתולים או כלבים? גם וגם... 42.שוקלד או פיצה? פיצה
שונאת שוקולד
43.נפלת פעם מהרצפה? הא
44.מומינים או דרדסים? דרדסים
המומינים תמיד הפחידו אותי
חוץ מסנופקין
45.מקצוע אהוב? ספרות 46.מורה אהוב? המורה לספרות 47.חני נחמיאס או ציפי שביט?(אני משועממת אל תשפטו אותי..) המממ... ציפי שביט
48.אייקונים מאומצים(לפחות 3)
,
וה
שלי על חשבון ה
49.שר הטבעות או הארי פוטר? אף פעם לא נמשכתי לשר הטבעות אז - הארי פוטר
50.איך היה השאלון הנ"ל..? יו
ראיתם איך כן סיימתי אותו
צל"ש למי שקרא עד הסוף

shuis4ever

New member
טוב, את לא היחידה שמשעמם לה../images/Emo26.gif

1.שם- שו (מסתבר..) 2.גיל - 18 3.אזור - מרכז הרמוני 4.חייה אהובה - ציפור (כל עוד היא לא מעץ ומכילה תמונות פורנו) 5.מין - נקבה 6.דמות אהובה - שרי המלכה 7.דמות שנואה (עניתי בשבילכם-צ'ריטי) + כל הבנט'ס והראסל'ס (מינוס ג'סיקה וויט). 8.זוג אהוב - שואיס
9.זוג שנוא - צ'ריגל, איבסי, גרייסם, גווית'ן, קייקיי (המבין יבין). 10.טימי וטאביתה .כן או לא? - ברור! 11.סרט אחרון שראיתם? צעקה 4 (הגירסה הרטובה) בכיכובם של ריס וקיי. 12. ו...איך הוא היה? מפחיד. 13.סרט אהוב - זה שאני חיה בו. אני וגרינג על אי בודד. 14.תוכנית אהובה..(חח) - נחשי .. 15.מוזיקה? פסקולים של סופס. 16.איזה? פאש. 17.להקה/זמר/ת - שרי ותרזה. 18.שחקן אהוב - גרינג (לואי). 19.שחקנית אהובה - ווסטמור (שרי). 20.כינויים..? שואיס4נוור 21.והפרוש שלהם(רק עם בא לכם כמובן) - 'את מדהימה וחכמה, קיי מכוערת ושרי שולטת'. 22.אהבה אפלטונית? קיים. 23.יש מצב לג'וני (דפ)? לא מבינה מה עושים ממנו. מ-כ-ו-ע-ר. 24. ולפיצה? תמיד. רק זיתים. (ירוקים!) 25. שוקו..חם או קר? תלוי במצב רוח. 26.מה אתה הכי שונא שעושים לך..? יורדים על שרי שלי. 27. יש מצב למרלין מנסון? עד כאן. 28. ניסית פעם לדחוף תירס לנחיריים? כל יום. 29. איך היה? מאתגר. 30.מה אתה חושב על אבטיח? מלון יותר טעים. 31.ליצנים.. מצחיק או מפחיד? עצוב. 32.בן/בת זוג? גרינג. 33. חבר/ה הכי טוב/ה - פסיכית על כל הראש. 34. ספרו בדיחה - קיי יפה. (
) 35.מה אתה הכי אוהב אצלך? הסבלנות שלי לענות לשאלות מעצבנות. 36.מה אתה הכי שונא אצלך? שהסבלנות נגמרת לי מהר. 37.בא לך לשתף בפאדיחה? לא. 38.מה עדיף-לשיר בקולי קולות במקלחת או ברחוב? - במקלחת ברחוב. 39.שיר אהוב?(נזכרתי אה?!) - נו... אמרתי מפאש. 40.ספר אהוב.. - ספרים זה לא חינוכי. בשבילי רק סופס. 41.חתולים או כלבים? - כל עוד הם במרחק 3 מטר ממני, זה באמת לא משנה. 42.שוקולד או פיצה? - כן. 43.נפלת פעם מהרצפה? - יכולת לסיים ב-42 שאלות. לא היה קורה כלום. 44.מומינים או דרדסים? - דרדסים. 45.מקצוע אהוב? - ניתוח סופס. 46.מורה אהוב? -
47.חני נחמיאס או ציפי שביט?(אני משועממת אל תשפטו אותי..) - למי אכפת?! 48.אייקונים מאומצים(לפחות 3) - כמה שאלות...
49.שר הטבעות או הארי פוטר? - לא תודה. 50.איך היה השאלון הנ"ל..? - רצית להגיע למספר עגול, זה הקטע? יששששששש
סיימתי סופסוף

גם אני גם אני!!

1.שם:דנית 2.גיל:18 3.אזור:המרכז 4.חייה אהובה:כלבים
וחתולים
וארנבים. 5.מין:נקבה 6.דמות אהובה:קשה להחליט.......מאוד קשה!! האמת כמעט כולם,מיגל,לואיס,צ'רטי (למרות שהיא קצת מעצבנת לפעמים...),קיי,שרידן..אין לי ממש טינה לאף אחד. 7.דמות שנואה (עניתי בשבילכם-צ'ריטי.): אוף..לא יודעת אין ממש...יאללה שיהיה איב. 8.זוג אהוב:שואיס 9.זוג שנוא:איתן וגוון 10.טימי וטאביתה .כן או לא?כן,למה לא.. 11.סרט אחרון שראיתם?"מת לצעוק 3" 12. ו...איך הוא היה?נחמד מאוד 13.סרט אהוב: יש הרבה
יאללה שיהיה ...מאטריקס,ברוס הגדול מכולם,דרקנס פולס,הצילצול ועוד הרבה סרטים מפחידים..
14.תוכנית אהובה..(חח): "תשוקות" "מכושפות" "אהבה מעבר לפינה" "סברינה המכשפה הצעירה" "סמולוויל" "חברים(!!!)" 15.מוזיקה? מוזיקה עכשווית,פופ,דאנס, שנות ה-80,סלסה,שירים שקטים,שירי אהבה
. 16.איזה?מה איזה? איזה שירים? 17.להקה/זמר/ת: כל מיני...הרבה..משנה גם הרבה. 18.שחקן אהוב:מיגל (הוא ממש חמוד!!) 19.שחקנית אהובה: קיי,צי'רטי,אייבי,שרידן. 20.כינויים..?שלי? "דן-דן" "נושית" "לולי" יש עוד הרבה...לא עולה לי בראש עכשיו. 21.והפרוש שלהם(רק עם בא לכם כמובן)עדיף שאני לא אפרט.... 22.אהבה אפלטונית?לא 23.יש מצב לג'וני (דפ)?לא 24. ולפיצה?בטח!!! יאממממממ
25. שוקו..חם או קר?לפי החשק... 26.מה אתה הכי שונא שעושים לך..?כשמעצבנים אותי בכוונה
27. יש מצב למרלין מנסון?ממש ממש לא. 28. ניסית פעם לדחוף תירס לנחיריים?מה אני סתומה? (כאילו כן..אני סתומה,אבל לא עד כדי כך..) 29. איך היה?לא היה. 30.מה אתה חושב על אבטיח?טעים
31.ליצנים.. מצחיק או מפחיד? נמנעת,אין לי דיעה. 32.בן/בת זוג?יש (אח נושנושי שלי.....
) 33. חבר/ה הכי טוב/ה: יש (לא בא לפרט) 34. ספרו בדיחה:אין לי....לא יודעת,יום אחד קקי הלך הלך הלך ,נתקע בריק ונמרח (אח........הפיגור שלי...) 35.מה אתה הכי אוהב אצלך?כלום 36.מה אתה הכי שונא אצלך?הרבה 37.בא לך לשתף בפאדיחה? אישי מאוד... 38.מה עדיף-לשיר בקולי קולות במקלחת או ברחוב?במקלחת הכי כייף!
39.שיר אהוב?(נזכרתי אה?!)בלע! אין לי כוח לחשוב,יש הרבה. 40.ספר אהוב.. "האלכימאי" ולא זוכרת איזה ספרים עוד קראתי... 41.חתולים או כלבים?שניהם!! 42.שוקלד או פיצה?שניהם!! 43.נפלת פעם מהרצפה?הא?!? מהריצפה?? 44.מומינים או דרדסים?קשה!! שניהם מתוקימים!! 45.מקצוע אהוב?סיימתי ללמוד,אבל כשלמדתי זה היה פסיכולוגיה/סוציולוגיה. 46.מורה אהוב?סיימתי ללמוד..(אח..כיף להגיד את זה..
) 47.חני נחמיאס או ציפי שביט?(אני משועממת אל תשפטו אותי..)ציפי 48.אייקונים מאומצים(לפחות 3)
49.שר הטבעות או הארי פוטר?שניהם לא אהבתי (האמת לא ראיתי אפילו הארי פוטר...) 50.איך היה השאלון הנ"ל..?נחמד...יש רק כמה שאלות לא מובנות. אוקי......הגעתי למסקנה שאני בן אדם מאוד מאוד לא החלטי!!!

שלי ../images/Emo13.gif

1.שם: נו טוב - חשיפה - שי. 2.גיל - 17 3.אזור - מרכז 4.חייה אהובה - חתולים 5.מין - אר.. אני לא בטוחה... 6.דמות אהובה - פוקס!!!! 7.דמות שנואה (עניתי בשבילכם-צ'ריטי.) - את צ'ריטי אני לא אוהבת אבל גם לא שונאת, יחסית היא בסדר - דמות שנואה היא טיסי 8.זוג אהוב - פוקסני ואיביאן 9.זוג שנוא - גרייס וסאם 10.טימי וטאביתה .כן או לא? באמצע. לפעמים הם חמודים, לפעמים אני עושה פאסטפרוורד. 11.סרט אחרון שראיתם? KILL BILL!!!! 12. ו...איך הוא היה? מהמם! מדהים! גאוני!!!! 13.סרט אהוב: צלילי המוזיקה וKILL BILL. 14.תוכנית אהובה..(חח) - CSI 15.מוזיקה? BLESSID UNION OF SOULS 16.איזה? איזה מה? 17.להקה/זמר/ת BBMAK 18.שחקן אהוב - 19.שחקנית אהובה 20.כינויים..? אין 21.והפרוש שלהם(רק עם בא לכם כמובן) 22.אהבה אפלטונית? 23.יש מצב לג'וני (דפ)? ג'וני!!!!!!!!! לאכול אותו! יאם! 24. ולפיצה? לא. שונאת. 25. שוקו..חם או קר? חם 26.מה אתה הכי שונא שעושים לך..? משקרים, מרמים, מרכלים, צוחקים וסתם מגעילים. 27. יש מצב למרלין מנסון? הוא בסדר. 28. ניסית פעם לדחוף תירס לנחיריים? לא 29. איך היה? 30.מה אתה חושב על אבטיח? קיץ 31.ליצנים.. מצחיק או מפחיד? "ברני, אתה מפחיד אותי". ליצנים כנ"ל. 32.בן/בת זוג? לא 33. חבר/ה הכי טוב/ה - חן, הילדה החמודה שחולה על ג'וני ושנאלצתי לשכנע באיומים ללכת איתי לKILL BILL? 34. ספרו בדיחה. איש אחד נכנס לחנות שכל החלון ראווה שלה מלא שעונים. הוא אומר למוכר "אני רוצה לקנות שעון" המוכר: "מצטער, לא מוכרים פה שעונים. אני מוהל" הלקוח: אז למה יש שעונים בחלון ראווה?" המוכר:" מה רצית שאני אשים?" צולע - אבל אתם ביקשתם 35.מה אתה הכי אוהב אצלך? זה שאני נהנית מדברים קטנים ומאושרת בקלות 36.מה אתה הכי שונא אצלך? זה שאני רגישה מדי 37.בא לך לשתף בפאדיחה? לא 38.מה עדיף-לשיר בקולי קולות במקלחת או ברחוב? שניהם נפלאים. לי אין בעיה לצרוח ברחוב. זה החברות שלי שיש להן בעיה עם זה - הן טוענות שאני עושה להן פאדיחות. 39.שיר אהוב?(נזכרתי אה?!) BELIEVE - BLESSID UNION OF SOULS 40.ספר אהוב.. - האפיפיורית יוהנה - דונה וולפולק קרוס - מאוד מומלץ. 41.חתולים או כלבים? חתולים 42.שוקלד או פיצה? שוקולד 43.נפלת פעם מהרצפה? לא 44.מומינים או דרדסים? דרדסים 45.מקצוע אהוב? כלכלה 46.מורה אהוב? המורה החמודה שלי לכלכלה
מותק של אישה 47.חני נחמיאס או ציפי שביט?(אני משועממת אל תשפטו אותי..) אף אחת מהן|! 48.אייקונים מאומצים(לפחות 3). אין... 49.שר הטבעות או הארי פוטר? הארי פוטר 50.איך היה השאלון הנ"ל..? סבבה. חולה על שאלונים

תשובות

1.חסוי 2.חסוי 3.חסוי 4.סנאי 5.זכר 6.צ'ריטי\שרידן 7.קיי 8.צ'ריגל\שואיס 9.איב וטיסי 10.ככה ככה 11.לא זוכר 12.לא זוכר 13.לא יודע...קומדיות, לא עולה לי משהו ספציפי 14.תשוקות 15.קלאסית 16.קלאסית 17.אין משהו מסוים 18.לא יודע 19.לא יודע 20.אין 21.אין 22.אין 23.לא 24.כן 25.לא זה ולא זה 26.שמבקרים אותי בצורה רעה 27.לא 28.לא 29.לא ניסיתי 30.כלום 31.מפחיד 32.אין תגובה 33.אין תגובה 34.שני משוגעים הולכים ברחוב. פתאום אחד מוציא בקבוק אקונומיקה ומתחיל לשתות. אז השני אומר לו: "לא זאת אקונומיקה!". הראשון אומר לו: "תירגע זו קליה!" 35.אין תגובה 36.אין תגובה 37.לא 38.במקלחת 39.מארש טורקי של מוצרט 40.לא עולה לי כרגע 41.חתולים 42.שוקולד 43.איך אפשר ליפול מרצפה? 44.מומינים 45.לא יודע 46.לא יודע 47.לא יודע 48.אין 49.אף אחד. בעצם אם כבר אז הארי פוטר 50.ככה, לא עניתי על רוב השאלות.

I n n u e n d o

New member
../images/Emo39.gif

1.שם: דורין 2.גיל:17 3.אזור:מרכז 4.חייה אהובה:נמלה 5.מין:נקבה. 6.דמות אהובה:לואיס 7.דמות שנואה - קיי 8.זוג אהוב:שואיס 9.זוג שנוא:איב וטיסי ראסל 10.טימי וטאביתה .כן או לא? כן 11.סרט אחרון שראיתם?גברים בשחור 2 12. ו...איך הוא היה?נחמד 13.סרט אהוב:נוטינג היל 14.תוכנית אהובה:חברים ותשוקות 15.מוזיקה? :מיאו 16.איזה?70's 17.להקה/זמר/ת: קווין 18.שחקן אהוב:אלן ריקמן 19.שחקנית אהובה:ג'ניפר אניסטון 20.כינויים..? אין 21.והפרוש שלהם:מיאו22 .אהבה אפלטונית?תמיד 23.יש מצב לג'וני (דפ)?פוי 24. ולפיצה?ברור 25. שוקו..חם או קר?קררררר 26.מה אתה הכי שונא שעושים לך..?משקרים לי. 27. יש מצב למרלין מנסון?איכס 28. ניסית פעם לדחוף תירס לנחיריים?עוד לא 29. איך היה?. 30.מה אתה חושב על אבטיח?דבר בלתי מוסבר 31.ליצנים.. מצחיק או מפחיד?מפחיד. 32.בן/בת זוג?מיאו. 33. חבר/ה הכי טוב/ה אתי 34. ספרו בדיחה.בדיחה 35.מה אתה הכי אוהב אצלך?את הגבה השמאלית 36.מה אתה הכי שונא אצלך?את הגבה הימנית 37.בא לך לשתף בפאדיחה?חיבקתי פעם מישהו שלא היה הוא
38.מה עדיף-לשיר בקולי קולות במקלחת או ברחוב?במקלחת 39.שיר אהוב?(נזכרתי אה?!):Queen-innuendo 40.ספר אהוב:הארי פוטר 41.חתולים או כלבים?כלבים 42.שוקלד או פיצה?פיצה 43.נפלת פעם מהרצפה?כן 44.מומינים או דרדסים?דרדסים 45.מקצוע אהוב?ספרות 46.מורה אהוב?הפעמון 47.חני נחמיאס או ציפי שביט:ציצי שביט 48.אייקונים מאומצים:
49.שר הטבעות או הארי פוטר?הארי פוטר. 50.איך היה השאלון הנ"ל..?מוזר.

הצילצול

New member
התשובות!

שם: ליאת גיל: 21 איזור: ראשל"צ התוכים שלי מין: אני בחורה. דמות אהובה: האחת והיחידה צ'ריטי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! דמות שנואה: קיי בנט זוג אהוב: הזוג הכי הכי יפה שראיתי צ'ריטי ומיגל!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! זוג שנוא: איב וטיסי הם מעצבנים במיוחד איב עם הפרצופים שלה טימי וטאביתה: כן ולא. כי עושים לצ'ריטי ומיגל המסכנים ת'מוות וכן בגלל שהיא עושה לאיב ת'מוות סרט אחרון: אני רואה אותו ככככל הזמן אפילו ברגע זה "מהיר ועצבני!!" איך הוא היה: אחלה של סרט ממליצה לכל מי שלא ראה! סרט אהוב: מהיר ועצבני!!! תוכנית אהובה:ימיי חיינו ואחר כך תשוקות! סורי! מוסיקה: מזרחית!!! להקה: אהבתי פעם את הבקסטריט בויז! וזמר טוב זה קרייג דיויד וגם ג'סטין שחקן אהוב: ווין דיזל החתיך שלי ממהיר ועצבני שחקנית אהובה: קמרון דיאז כינויים: לולי בטח יש מצב לג'וני דפ ואפילו לפול ווקר פיצה: למה לא? שוקו: קר הכי שונאת שעושים לי: נוגעים לי בבטן!!! מרילין מנסון? לא נראה לי היא פסה ומפגרת לדעתי לדחוף תירס לנחיריים: למה את ניסית??? חחחח אז את ממש לא שפויה אבטיח: אוכלים פעם אחת בקיץ ונמאס אז אוכלים רק ת'בולגרית 31 ליצנים: מצחיק!! והם ממש חתיכים שם בפנים אז למה לא? בן זוג: יש הוא יושב פה לידי ואנחנו כותבים ביחד חברה הכי טובה: הכינוי של פה זה FREE SOUL בדיחה: מה זה גרוזיני ועל הכתפיים שלו יושב גרוזיני קטן? טלויזיה עם ממיר לשיר: בקולי קולות!!!! שיר אהוב: BLACK EYES PEAS - SHUT UP ספר אהוב: לא קוראת ספרים סורי. חתולים או כלבים: כלבים אבל שהיו קטנים שוקולד או פיצה: פיצה! אני שונאת שוקולד נפלתי פעם מהרצפה: לאאאאאאאאאא מומינים או דרדסים: דרדסים אני הייתי מאוהבת בבר כוח. מקצוע אהוב: אנגללללללללללית מורה אהוב: המורה לאנגלית במכללה חני נחמיאס או ציפי שביט: אף אחת!!! שר הטבעות או הארי פוטר: אף אחד!!! איך היה השאלון: בסדר

AsHtOn GiRl 3

New member
תשובות../images/Emo26.gif../images/Emo20.gif../images/Emo41.gif../images/Emo24.gif

1.שם-שרון 2.גיל-14 3.אזור-ת"א 4.חייה אהובה-דולפין 5.מין-נקבה 6.דמות אהובה-קיי ואייבי 7.דמות שנואה (עניתי בשבילכם-צ'ריטי.)-צ'ריטי ואיב וגוון 8.זוג אהוב-קיי ומיגל 9.זוג שנוא-צ'ריטי ומיגל 10.טימי וטאביתה .כן או לא?כן
11.סרט אחרון שראיתם?הבת של הבוס שלי 12. ו...איך הוא היה?מושלם
13.סרט אהוב-אמממ כל מיני 14.תוכנית אהובה..(חח)-המורדים,רוזוול,מכושפות,מש"ה,חברים ועוד..... 15.מוזיקה?רוק והיפ הופ 16.איזה?..... 17.להקה/זמר/ת-בלו ואמינם,שון פול 18.שחקן אהוב-אשטון קוצ'ר
19.שחקנית אהובה-קמילה בורדונבה 20.כינויים..?שה 21.והפרוש שלהם(רק עם בא לכם כמובן)-מה? אההה אופס...התשובה ל-20-shasha14 22.אהבה אפלטונית?מה זה? 23.יש מצב לג'וני (דפ)?לא איככככ 24. ולפיצה?
25. שוקו..חם או קר?קררררר 26.מה אתה הכי שונא שעושים לך..?עובדים עליי וגונבים לי את הקלמר ביעור 27. יש מצב למרלין מנסון?לא 28. ניסית פעם לדחוף תירס לנחיריים?אמממ יכול להיות...... 29. איך היה?...... 30.מה אתה חושב על אבטיח?בסדר.לא משהו 31.ליצנים.. מצחיק או מפחיד?מצחיק 32.בן/בת זוג?אין 33. חבר/ה הכי טוב/ה-יש כמה 34. ספרו בדיחה-איך מדשגעים פרסי? שמים אותו בחדר עגול ואומרים לו שיש שקל בפינה 35.מה אתה הכי אוהב אצלך? אממממ לא יוטדעת 36.מה אתה הכי שונא אצלך?כנ"ל 37.בא לך לשתף בפאדיחה?אמממ אולי אח"כ 38.מה עדיף-לשיר בקולי קולות במקלחת או ברחוב?ברחוב 39.שיר אהוב?(נזכרתי אה?!)אממin the shadows 40.ספר אהוב..הארי פוטר 41.חתולים או כלבים?חתולים 42.שוקלד או פיצה?פיצה 43.נפלת פעם מהרצפה?בטח 44.מומינים או דרדסים?דרדסים 45.מקצוע אהוב?ספורט ואינגליש 46.מורה אהוב?שרון שני ורינת אסולין 47.חני נחמיאס או ציפי שביט?(אני משועממת אל תשפטו אותי..)-חני 48.אייקונים מאומצים(לפחות 3)-אין 49.שר הטבעות או הארי פוטר?הארי פוטר 50.איך היה השאלון הנ"ל..?אחלה

python 4

New member
נו טוב, אז משעמם לי נורא

1.שם - פייטון קריין 2.גיל - 3 (אה! צעיר!) 3.אזור - ד' 4.חייה אהובה - חייה כותבים עם י' אחת 5.מין - טוב מאוד, תודה 6.דמות אהובה - אייבי, אישתי ואם ילדי. 7.דמות שנואה (עניתי בשבילכם-צ'ריטי.) - תודה. 8.זוג אהוב - אני ואייבי 9.זוג שנוא - כל אחד אחר ואייבי 10.טימי וטאביתה .כן או לא? - אולי 11.סרט אחרון שראיתם? - מטריקס 3 12. ו...איך הוא היה? - אני עדיין מנסה להבין מה הלך שם 13.סרט אהוב - X מן 2 14.תוכנית אהובה..(חח) - למה חח? 15.מוזיקה? - הכל 16.איזה? - יש לי טעם אקלקטי ביותר במוזיקה 17.להקה/זמר/ת - backstreet boys (הכל בשביל להתחנף לבקי) 18.שחקן אהוב - רביבו 19.שחקנית אהובה - נו זו שמשחקת את אייבי 20.כינויים..? - python 21.והפרוש שלהם(רק עם בא לכם כמובן) - נחש מסוכן ביותר (טוב, אז הוא לא ארסי, אז מה.) 22.אהבה אפלטונית? - יש ויש 23.יש מצב לג'וני (דפ)? - יש ויש 24. ולפיצה? - לא ולא 25. שוקו..חם או קר? - קר 26.מה אתה הכי שונא שעושים לך..? - שוקו חם 27. יש מצב למרלין מנסון? - חלילה 28. ניסית פעם לדחוף תירס לנחיריים? - אני מעבר לזה 29. איך היה? - שלא תדעי 30.מה אתה חושב על אבטיח? - גדול ירוק ויפה 31.ליצנים.. מצחיק או מפחיד? - הא? 32.בן/בת זוג? - חייבים לבחור אחד מהשניים? 33. חבר/ה הכי טוב/ה - חברה 34. ספרו בדיחה. - אין לי מצב רוח לבדיחות. 35.מה אתה הכי אוהב אצלך? - את היחס הנפלא שלי לאנשים 36.מה אתה הכי שונא אצלך? - את הצניעות הרבה שלי 37.בא לך לשתף בפאדיחה? - בן 27? רואה תשוקות? אני חושב שזה מספיק 38.מה עדיף-לשיר בקולי קולות במקלחת או ברחוב? - במקלחת 39.שיר אהוב?(נזכרתי אה?!) - breath in breat out 40.ספר אהוב.. - יש המון כאלה 41.חתולים או כלבים? - חתולים!! 42.שוקלד או פיצה? - שוקולד!! 43.נפלת פעם מהרצפה? - לא 44.מומינים או דרדסים? - דרדסים!! 45.מקצוע אהוב? - אה, רגע תני לי לחשוב.. מקצוע? את בטח מתכוונת לדברים האלה שהיו בבית ספר.. 46.מורה אהוב? - מורה טוב מורה לחיים 47.חני נחמיאס או ציפי שביט?(אני משועממת אל תשפטו אותי..) - ציפי שביט, מת עליה 48.אייקונים מאומצים(לפחות 3) -
49.שר הטבעות או הארי פוטר? - הארי פוטר 50.איך היה השאלון הנ"ל..? - זו היתה רבע שעה מחיי שלא תחזור שוב לעולם.

shambi

New member
נראה לי שאנחנו מכירים אחד את השני

טוב מידי.. מישהו סופר את שרשור ההכרויות שהיו לנו עד כה
1. הדס 2. 18 3. מושב ליד ירושלים [אף אחד לא מכיר בכל מקרה..] 4. הכלבה שלי - ללה, למרות שהיא קצת טיפשה
5. תנו לי לבדוק רגע.... נקבה 6. שרידן 7. דווקא לא צ'ריטי, אלא הנזירה השרלילה, ד"ר איב ראסל 8. שואיס 9. צ'ריגל 10. טימי וטאבי - בטח שכן!!! 11. פרל הרבור 12. סרט מדהים! במחשבה שניה, כל סרט עם ג'וש הארטנט מדהים
13. יש המון אבל הסרט מסעיף 11 הוא אחד מהם, כולל "לזכור את הטיטאנים". 14. למה את כותבת "חח.."? התוכנית האהובה עליי היא דפנה ודודידו!!! אה כן.. ו"לחיות". 15. מה זאת אומרת?.. מכל הסוגים! 16. ראה סעיף 15 17. אין מישהו ספציפי 18. יש הרבה - ג'וש [ראה סעיף 12] 19. כנ"ל, יש הרבה - קריסטין דנסט, 20. לא אומרת! 21. הפירוש של הכינוי הזה [SHAMBI] הוא שם של אתר לכרטיסי ברכה 22. אה.. למה לא? 23. ברור!! 24. תלוי של מי ועם מה 25. גם וגם: חם של ארומה וקר של יטבתה 26. אני הכי שונאת שנותנים לי לענות על שאלון מטופש וארוך.. מזל שמשעמם לי עכשיו 27. ממש לא! הוא מפחיד אותי, אפילו יותר מקיי 28. איכס! ממש לא... 29. לא יודעת, לא רוצה לדעת 30. לא משהו.... דיי קשה לי למצוא אבטיח שאני אוהבת! 31. מפחיד!! 32. אין 33. מה אתם רוצים לדעת עליה? 34. בריטי, אמריקאי וישראלי יושבים במסעדה עם נשותיהם. הבריטי אומר לאשתו: "סוכריה שלי, תעבירי לי את הסוכר". האמריקאי אומר לאשתו: "דובשניה שלי, תעבירי לי את הדבש". הישראלי אומר לאשתו: "תעברי לי ת'סטייק יא בהמה!"... נו, מצחיק? 35. שאני כל כך אדיבה שאני מסכימה לענות על השאלון הזה בשביל לעורר חיים בפורום. 36. שאני לא יכולה להפסיק 37. עזבו.. לא כדאי 38. לשיר במקלחת... אין קהל! 39. אוי.. יש המון! יש לכם שעה? 40. יש כמה, אבל האהוב עליי זה הספר במרכז המסחרי, הוא עושה צבע כמו שצריך! 41. כלבים 42. שוקולד 43. לא, אבל לא מזמן נתקעתי בקיר
44. המומינים כשמאי שולטת!! 45. מה זה? 46. יש משפט - מורה נהדר זה מורה נעדר! 47. אז מה אם את משועממת? גם אנחנו [אחרת לא היינו עונים על השאלון] אבל רק לא זה.. 48.
- מהיום
49. לא ראיתי.. לא נשמע מעניין 50. איזה שאלון?

../images/Emo186.gifאני../images/Emo186.gif

1.שם:צליל 2.גיל:12.6 3.אזור:הדרום 4.חייה אהובה:כלבים 5.מין:נקבה 6.דמות אהובה:תרזה 7.דמות שנואה (עניתי בשבילכם-צ'ריטי.):טאביתה 8.זוג אהוב:תרזה ואיתן - מתי..? 9.זוג שנוא:איתן וגוון 10.טימי וטאביתה .כן או לא?כן..למרות הכול. 11.סרט אחרון שראיתם?שישי הפוך 12. ו...איך הוא היה?מגניב 13.סרט אהוב:שר הטבעות 14.תוכנית אהובה..(חח):חברים 15.מוזיקה?:כן 16.איזה?פופ 17.להקה/זמר/ת:רוני דואני 18.שחקן אהוב:ג'וני דפ 19.שחקנית אהובה:דמי מור 20.כינויים..?צלילוש,צ'וש 21.והפרוש שלהם(רק עם בא לכם כמובן):אין פרוש 22.אהבה אפלטונית?מה? 23.יש מצב לג'וני (דפ)?כמובן 24. ולפיצה?יאק..לא אוהבת (אני ילדה מוזרה) 25. שוקו..חם או קר?שניהם..למה יש בעיה?לא כי אם יש בעיה תגידו..סתם.. 26.מה אתה הכי שונא שעושים לך..?משקרים לי..איך מעזים בכלל?? 27. יש מצב למרלין מנסון?איכססס..גועל נפש 28. ניסית פעם לדחוף תירס לנחיריים?חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח........לא 29. איך היה?מה התירס?מעולה...סתם 30.מה אתה חושב על אבטיח?סביר 31.ליצנים.. מצחיק או מפחיד?לא זה ולא זה 32.בן/בת זוג?אין 33. חבר/ה הכי טוב/ה:כל החברות שלי שוות באותה מידה 34. ספרו בדיחה.:מצטערת אני לא מצחיקה (אתם מוזמנים להגיד שכן).. 35.מה אתה הכי אוהב אצלך?את העיניים..ירוקות-חומות..מיוחד 36.מה אתה הכי שונא אצלך?לא משהו מיוחד 37.בא לך לשתף בפאדיחה?ניסתי ליסוע על סקייבורד והתקלחתי אחורה 38.מה עדיף-לשיר בקולי קולות במקלחת או ברחוב?במקלחת.. 39.שיר אהוב?(נזכרתי אה?!)סופרסטאר 40.ספר אהוב..:נערת החלום האמריקני 41.חתולים או כלבים?:כלבים 42.שוקלד או פיצה?שוקולד 43.נפלת פעם מהרצפה?לא קרה לי עדיין 44.מומינים או דרדסים?מומינים..סנורקה היא האלילה שלי 45.מקצוע אהוב?אנגלית כי המורה אחלה.. 46.מורה אהוב?המורה לאנגלית - רותי 47.חני נחמיאס או ציפי שביט?(אני משועממת אל תשפטו אותי..)פיצי שביט 48.אייקונים מאומצים(לפחות 3)עוד לא קיבלתי את הפלאפון החדש שלי 49.שר הטבעות או הארי פוטר?שניהם.. 50.איך היה השאלון הנ"ל..?ארוך..

אני

1.שם: נוי 2.גיל:15 3.אזור: המרכז 4.חייה אהובה: כלב 5.מין: נפלא 6.דמות אהובה: קיי ליק דה 7.דמות שנואה (עניתי בשבילכם-צ'ריטי.) וואי איך ידעת מ באתי להגיד 8.זוג אהוב: ברור שקיי וריס 9.זוג שנוא: צ'רטי ומיגל (איכס) 10.טימי וטאביתה .כן או לא? כן 11.סרט אחרון שראיתם? מת לצעוק3 12. ו...איך הוא היה? מצחיק הכי אהבתי זהירות למי שלא ראה את הקטע שהם הולכים למדיום קורע 13.סרט אהוב: מלא אבל חייבת להגיד דספרדו, גריז ומועדון האקסיות. 14.תוכנית אהובה..(חח): ימי חיינו, פרוייקט Y, רוזוול ומופע שנות השבעים 15.מוזיקה?הכול פופ היפ הופ ראפ קלאסי ג'ז פשוט הכול 16.איזה? 17.להקה/זמר/ת: בון ג'ובי 18.שחקן אהוב: קשה אבל אני ילך על צ'ינו אל מיזארק 19.שחקנית אהובה: קתרין היגל, אן טילור מונץ ונדיה בוז'רלין 20.כינויים..? גברת אל מיזארק וצ'ינה 21.והפרוש שלהם(רק עם בא לכם כמובן) גברת אל מיזארק: כאילו אישתו של אהובי צ'ינו, וצ'ינה: החברות שלי הדביקו לי את הכינוי הזה משתי סיבות 1. כי אני שרופה על צ'ינו 2. כי יש מתאבקת בWWF בשם הזה והם אומרות שאני דומה לה 22.אהבה אפלטונית? אין 23.יש מצב לג'וני (דפ)? יש מצב אבל הכי לצ'ינו 24. ולפיצה? ברור עם תירס ובצל 25. שוקו..חם או קר? חם 26.מה אתה הכי שונא שעושים לך..? שבאים מול הפנים ומעלבים את צ'ינו כי יודעים שאני אוהבת אותו 27. יש מצב למרלין מנסון? לא 28. ניסית פעם לדחוף תירס לנחיריים? לא 29. איך היה? 30.מה אתה חושב על אבטיח? טעים 31.ליצנים.. מצחיק או מפחיד? מפחיד 32.בן/בת זוג? אין 33. חבר/ה הכי טוב/ה: בתיה 34. ספרו בדיחה. איש הלך הלך הלך ונפל וקם והלך הלך הלך ושוב נפל 35.מה אתה הכי אוהב אצלך? החוש הומור 36.מה אתה הכי שונא אצלך? הכפות רגליים 37.בא לך לשתף בפאדיחה? פעם באמצע טקס בבצפר רבתי עם חבר שלי חשבתי עליו לא משנה ופתאום מהאקסטזה אני קמה וצועקת מול כול בצפר מה נראה לך שאני מפגרת 38.מה עדיף-לשיר בקולי קולות במקלחת או ברחוב? ברחוב 39.שיר אהוב?(נזכרתי אה?!) מלא אין כוח לפרט אבל הכי נערת הואלי של פרנק זאפטה. 40.ספר אהוב.. הרוזן ממונטה כריסטו 41.חתולים או כלבים? כלבים 42.שוקלד או פיצה? שוקולד 43.נפלת פעם מהרצפה? כן 44.מומינים או דרדסים? דרדסים (גרגמל הכוסון) 45.מקצוע אהוב? היסטוריה 46.מורה אהוב? ליאורה מכיתה ה' 47.חני נחמיאס או ציפי שביט?(אני משועממת אל תשפטו אותי..) ציפי ברור 48.אייקונים מאומצים(לפחות 3)אין 49.שר הטבעות או הארי פוטר? הארי 50.איך היה השאלון הנ"ל..? מזכיר לי שאלון בפורום YTV

y a ® d e n a

New member
תשובות שליי../images/Emo187.gif../images/Emo113.gif

1.שם: ירדן
2.גיל: 14
3.אזור: תל אביב המושלמת
4.חייה אהובה: כלב
, חתול
ודג
5.מין:
נקבה
6.דמות אהובה: טאבי וטימי [לפעמים את טיפי- הוא אידיוט כי הוא התאהב בצ'ריטי הסתומה
]
7.דמות שנואה (עניתי בשבילכם-צ'ריטי.)- ענית נכוןצ'ריטי המפגרת
8.זוג אהוב: אין כל הזוגות סתומים
אבל את טימי וטאבי
9.זוג שנוא: כולם [חוץ מטאבי וטימי]
10.טימי וטאביתה .כן או לא? |הדגש?|ברור
11.סרט אחרון שראיתם? ראיתי בטלויזיה את מולאן רוג'
12. ו...איך הוא היה? מהמם כרגיל
13.סרט אהוב: פיווו יש מלאאא
אין לי מועדף..
אבל אני מתה על הסרטים של דיסני
[הישנים לא החדשים]
14.תוכנית אהובה..(חח): סאות'פארק,המורדים, גיא פינס, ימיי חיינו, תשוקות, חברים, דאבל דייט וכו'...
15.מוזיקה? NO MUSIC NO LIFE
16.איזה? כמעט הכל...
17.להקה/זמר/ת: ממממ אין לי להקה אהובה האמת...
18.שחקן אהוב: אממפ.. יש מלא אני אוהבת את בראד פיט, אשטון קוצ'ר בנחמין רוחאס ועוד מלא מלא
19.שחקנית אהובה: קמילה בורדונבה, קטרין זיטה ג'ונס, קמרון דיאז ועוד כמה שלא עולות לי בראש
20.כינויים..? ירדנה, דני, ירי, ירדי, ירדי קרצי דרק, סמיילי קאט, ירדנונה, ירדן אינטר בננה...
21.והפרוש שלהם(רק עם בא לכם כמובן): חח תבינו לבד
22.אהבה אפלטונית? לא יודעת... 23.יש מצב לג'וני (דפ)? ברור שכןןן
24. ולפיצה? ב-ר-ו-ר
25. שוקו..חם או קר? זה תלוי
אני אוהבת את השוקו חם באירומה, וגם אייס שוקו מארומה, ואני אוהבת יוטבתה משקית\בקבוק\קרטון וגם בתוך ספל ולשים במיקרו
קיצר- אין לי תשובה
26.מה אתה הכי שונא שעושים לך..? משקרים 27. יש מצב למרלין מנסון? יאפ
28. ניסית פעם לדחוף תירס לנחיריים? האמת שלא יצא לי
29. איך היה? לא נסיתי
30.מה אתה חושב על אבטיח? טעים
|אבטיח| [חח געגועים לאייקוני הקיץ
31.ליצנים.. מצחיק או מפחיד? מפחיד לאללה
מי יודע אולי יש שם רוצחים וכאלה
מ-פ-ח-י-ד
32.בן/בת זוג? נופ
...
33. חבר/ה הכי טוב/ה: מאיוש מיי לאב וענת'ס נשמתי
34. ספרו בדיחה.אין לי חשק
35.מה אתה הכי אוהב אצלך? לא יודעת...
36.מה אתה הכי שונא אצלך? לא יודעת
37.בא לך לשתף בפאדיחה? נופ
38.מה עדיף-לשיר בקולי קולות במקלחת או ברחוב? שניהם זה גוד
וורי גוד
39.שיר אהוב?(נזכרתי אה?!)כרגע יש לי כמה- I BELIVE IN A THING CALLED LOVE וגם YOUR SONG וגם ALL ABOUT LOVIN YOU וגם A VOISE WITHIN וגם I DON'T WONNA MISS A THING
40.ספר אהוב..: אין
41.חתולים או כלבים? אממ אני אוהבת את שניהם
אבל אני מעדיםה קצת כלבים [בעיקר קטנים וחמודים וגם כלביי זאב קטנים וגם גדולים
]
42.שוקלד או פיצה? שוקולדדדד
43.נפלת פעם מהרצפה? יאפ
44.מומינים או דרדסים? מומינים
45.מקצוע אהוב? אין
46.מורה אהוב? אין
47.חני נחמיאס או ציפי שביט?(אני משועממת אל תשפטו אותי..) אממפ ציפי שביט.. חח כי יש לה שם של ציפור
48.אייקונים מאומצים(לפחות 3):
49.שר הטבעות או הארי פוטר? שום דבר מהם איכסס
50.איך היה השאלון הנ"ל..? היה חביב בעליל

y a ® d e n a

New member
*תיקון של |הדגש| ו-|סדגש|

1.שם: ירדן
2.גיל: 14
3.אזור: תל אביב המושלמת
4.חייה אהובה: כלב
, חתול
ודג
5.מין:
נקבה
6.דמות אהובה: טאבי וטימי [לפעמים את טיפי- הוא אידיוט כי הוא התאהב בצ'ריטי הסתומה
]
7.דמות שנואה (עניתי בשבילכם-צ'ריטי.)- ענית נכוןצ'ריטי המפגרת
8.זוג אהוב: אין כל הזוגות סתומים
אבל את טימי וטאבי
9.זוג שנוא: כולם [חוץ מטאבי וטימי]
10.טימי וטאביתה .כן או לא? |הדגש?|ברור
11.סרט אחרון שראיתם? ראיתי בטלויזיה את מולאן רוג'
12. ו...איך הוא היה? מהמם כרגיל
13.סרט אהוב: פיווו יש מלאאא
אין לי מועדף..
אבל אני מתה על הסרטים של דיסני
[הישנים לא החדשים]
14.תוכנית אהובה..(חח): סאות'פארק,המורדים, גיא פינס, ימיי חיינו, תשוקות, חברים, דאבל דייט וכו'...
15.מוזיקה? NO MUSIC NO LIFE
16.איזה? כמעט הכל...
17.להקה/זמר/ת: ממממ אין לי להקה אהובה האמת...
18.שחקן אהוב: אממפ.. יש מלא אני אוהבת את בראד פיט, אשטון קוצ'ר בנחמין רוחאס ועוד מלא מלא
19.שחקנית אהובה: קמילה בורדונבה, קטרין זיטה ג'ונס, קמרון דיאז ועוד כמה שלא עולות לי בראש
20.כינויים..? ירדנה, דני, ירי, ירדי, ירדי קרצי דרק, סמיילי קאט, ירדנונה, ירדן אינטר בננה...
21.והפרוש שלהם(רק עם בא לכם כמובן): חח תבינו לבד
22.אהבה אפלטונית? לא יודעת... 23.יש מצב לג'וני (דפ)? ברור שכןןן
24. ולפיצה? ב-ר-ו-ר
25. שוקו..חם או קר? זה תלוי
אני אוהבת את השוקו חם באירומה, וגם אייס שוקו מארומה, ואני אוהבת יוטבתה משקית\בקבוק\קרטון וגם בתוך ספל ולשים במיקרו
קיצר- אין לי תשובה
26.מה אתה הכי שונא שעושים לך..? משקרים 27. יש מצב למרלין מנסון? יאפ
28. ניסית פעם לדחוף תירס לנחיריים? האמת שלא יצא לי
29. איך היה? לא נסיתי
30.מה אתה חושב על אבטיח? טעים
|אבטיח| [חח געגועים לאייקוני הקיץ
31.ליצנים.. מצחיק או מפחיד? מפחיד לאללה
מי יודע אולי יש שם רוצחים וכאלה
מ-פ-ח-י-ד
32.בן/בת זוג? נופ
...
33. חבר/ה הכי טוב/ה: מאיוש מיי לאב וענת'ס נשמתי
34. ספרו בדיחה.אין לי חשק
35.מה אתה הכי אוהב אצלך? לא יודעת...
36.מה אתה הכי שונא אצלך? לא יודעת
37.בא לך לשתף בפאדיחה? נופ
38.מה עדיף-לשיר בקולי קולות במקלחת או ברחוב? שניהם זה גוד
וורי גוד
39.שיר אהוב?(נזכרתי אה?!)כרגע יש לי כמה- I BELIVE IN A THING CALLED LOVE וגם YOUR SONG וגם ALL ABOUT LOVIN YOU וגם A VOISE WITHIN וגם I DON'T WONNA MISS A THING
40.ספר אהוב..: אין
41.חתולים או כלבים? אממ אני אוהבת את שניהם
אבל אני מעדיםה קצת כלבים [בעיקר קטנים וחמודים וגם כלביי זאב קטנים וגם גדולים
]
42.שוקלד או פיצה? שוקולדדדד
43.נפלת פעם מהרצפה? יאפ
44.מומינים או דרדסים? מומינים
45.מקצוע אהוב? אין
46.מורה אהוב? אין
47.חני נחמיאס או ציפי שביט?(אני משועממת אל תשפטו אותי..) אממפ ציפי שביט.. חח כי יש לה שם של ציפור
48.אייקונים מאומצים(לפחות 3):
49.שר הטבעות או הארי פוטר? שום דבר מהם איכסס
50.איך היה השאלון הנ"ל..? היה חביב בעליל

למעלה