שירשור הכרות

../images/Emo42.gif../images/Emo25.gifאני../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

1.שם
מרים 2.גיל
15 3.אזור
ר-ג 4.חייה אהובה
הכלב שלי 5.מין
נקבה 6.דמות אהובה
תרזה 7.דמות שנואה (עניתי בשבילכם-צ'ריטי.)
וגם גריס!!! 8.זוג אהוב
תרית'ן 9.זוג שנוא
שואיס 10.טימי וטאביתה .כן או לא?
הממ באמצע 11.סרט אחרון שראיתם?
שודדי הקריבים 12. ו...איך הוא היה?
פשוט מדהים!!אורלנדו הכוסון
13.סרט אהוב
הארי פוטר טיטניק ורוחות של תשוקה וחלף עם הרוח וגבירתי הנאווה וקזבלנקה ו..אני יכולה להמשיך ככה שעות 14.תוכנית אהובה..(חח)
רוזוול,מלאך,דו"ק,ימי חיינו צ'וקות מכושפות ועוד.. 15.מוזיקה?
מה איתה? 16.איזה?
רוק והיפ הופ 17.להקה/זמר/ת
אוואנסנס,פלסיבו,לינקין,ביג ברובאס הראסמוס 18.שחקן אהוב
לאונרדו, בלום ,ובקהאם המושלםםםם 19.שחקנית אהובה
הממ לויודעת בינתיים.. 20.כינויים..?
מימי מירי ועוד הרבה.. 21.והפרוש שלהם(רק עם בא לכם כמובן)
אין פרוש... 22.אהבה אפלטונית?
הא? 23.יש מצב לג'וני (דפ)?
איכססססססססססססססססססססססססססססס 24. ולפיצה?
יש מצב|מלקק-שפתיים|
25. שוקו..חם או קר?
חם..בארור 26.מה אתה הכי שונא שעושים לך..?
מתנשאים מולי,מתלהבים,משחקים אותה 27. יש מצב למרלין מנסון?
הממ..לא כ"כ היה רק שיר אחד שאהבתי שלו... 28. ניסית פעם לדחוף תירס לנחיריים?
מה????? אממממ לא ..זה היה אפונה..בגיל שנה ומשו בערך.. 29. איך היה?
בהתחשב בעובדה שאני לוזוכרת ...אז נראה לי שכואב.. 30.מה אתה חושב על אבטיח?
שזה משמין.. 31.ליצנים.. מצחיק או מפחיד?
פאטתי ביותר..ועצוב.. 32.בן/בת זוג?
ג'ור.. לא אני לא רוצה אותו יותר!!!! 33. חבר/ה הכי טוב/ה
אין לי חברים
חחח 34. ספרו בדיחה.
איש אחד הלך הלך הלך הלך ונפל
מצחיקה אני אה? 35.מה אתה הכי אוהב אצלך?
את העיניים 36.מה אתה הכי שונא אצלך?
את הגוף.. 37.בא לך לשתף בפאדיחה?
ממש לא
38.מה עדיף-לשיר בקולי קולות במקלחת או ברחוב?
אמרתי שאני לא רוצה לשספר פאדיחות..בעיקר לא את אלה ששרתי ברחוב ופידחתי את גצמי לגמרי.. 39.שיר אהוב?(נזכרתי אה?!)
אין דה שאדאוס של הראסמוס 40.ספר אהוב..
המצפן הזהוב 41.חתולים או כלבים?
שניהם.. 42.שוקלד או פיצה?
שניהם..אם אפשר ביחד... 43.נפלת פעם מהרצפה?
כן..נפלתי מהרצפה למעלה...
44.מומינים או דרדסים?
דרדסים!!!!!|כחול| 45.מקצוע אהוב?
אין חיה כזאת..
46.מורה אהוב?
אין מפלצת כאזת..
47.חני נחמיאס או ציפי שביט?(אני משועממת אל תשפטו אותי..)
אוקייי..נעבור 48.אייקונים מאומצים(לפחות 3)
49.שר הטבעות או הארי פוטר?
שניהם!!!!!!(אהמ טום פלטון..אהמ אורלנדו בלום
) 50.איך היה השאלון הנ"ל..?
חביב וקצר..

hadardit

New member
הפרטים שלי

1. הדר 2. 15.7 3. המרכז 4. כלב 5. נקבה 6. קיי (זדונית כמוני!) 7.ברור שצ'ריטי וגם פילאר- נראות שקטות אבל יש להן קריזות לא מהעולם הזה 8. שואיס 9. גרייס וסאם- עד כמה גרייס יכולה להיות סתומה ועוד כמה זמן סאם יכול להיות שפן של הפוסטמה הזאת?! 10. טימי וטבת'ה- כן, פלאפי לא 11. אמריקן פאי 3 12. מצחיק מאוד 13. שר הטבעות 14. תשוקות 15. הכל חוץ ממזרחית, חלק מהמוזיקה הישראלית וקלאסית 16. סבלימינל, הדורבנים, אמינם, בסטד (הם לא מוכרים בארץ),ג'סטין טימברלייק וכדומה... 17. בסטד 18. אורלנדו בלום 19. אין לי כוח לרשום תשאר זהו!!!!!!

backstreet girl

New member
זה מלא....טוב נו .....הנה:

רוני 14 רראש העין אין חיה ספציפית נקבה שרידן- אהבובה עליי ג'וליאן -שנוא עליי שואיס- זוג אהוב שרידו והאנק- זוג שנוא טאביתה וטימי..אני בעד.... סרט שראיתי לאחרונה: הבת של הבוס שליוהוא היה ממש מגניב... סרט אהוב :דלתות מסתובבות תשוקות היא הסידרה הכי יפה בעולם... אני מטורפת על כל סגנונות המוזיקה בקסטריט בויז בקסטריט בויז בקסטריט בויז אין לי שחקנים ספיצים... כינויים: בקסטריט גירל....רנה.... למה הכוונה אהבה אפלטונית? אין מצב לדפ..... לפיצה יש מצב.... שוקו לוהט.... אני הכי שונאת שמתחחנים בפניי...... למנסון אין מצב.... למה שאני אנסה לדחוף תירס לנחיריים? אבטיח הוא פרי נחמד וגם טעים ליצנים זה מצחיק.... בן זוג :קווין ריצ'ארדסון.... חברה הכי טובה: שכנה שלי בדיחה: איש אחד הלך הלך ,נפל לבור, הביא סולם..... אני אוהבת בעצמי הכול חוץ מזה שאני יותר מדי אני שאת זה אני לא אוהבת כל כך.....איזה ניסוח גרוע..... לא בא לי לשתף אתכם בשום פאדיחה ..... לשיר ברחוב עדיף...אני מתה להיות זמרת... שיר אהוב: הראי לי את המשמעות של להיות בודד של הבויז ספר אהוב: אני שונאת לקרוא ספרים חתולים או כלבים :שניהם מתוקים..... שוקולד או פיצה: בבקשה אל תעשי לי את זה...אני מטורפת על שתיהם.... הרבה פעמים נפלתי על הרצפה מומינים או דרדסים: דרדסים....לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה....... מקצוע אהוב: הסטוריה מורה אהובה: המורה להסטוריה מי שם על חני או ציפי אין לי כ"כ אייקונים הארי פוטר או שר הטבעות :שר הטבעות,,,,,,,

למעלה