שירשור המלצות חדש.

Lady T

New member
המלצה חמה , הישר מהתנור../images/Emo78.gif

סתם האמת די ישן אבל שווה !!! Milk Inc - Walk on water

Julia23

New member
היי

צריכה המלצות לשירים חדשים ויפים של עוםר ניסים תודה מראש =]

SummerNightCity

New member
../images/Emo26.gif.

חדשים אני חושבת שרק Alone ו First Time, והם מדהימים, קצת פחות חדשים שאני אוהבת- Turn It Up
That's The Way I Like It וכמובן- Summer Night City
.

nightfairy86

New member
אפשר המלצות

לשירים חדשים וטובים שמנגנים במועדונים? האוס, דאנס... ולא עופר ניסים, יש לי כבר את כל השירים שלו... תודה

nightfairy86

New member
תודה :)

אני מכירה את האתר... הבעיה שאני לא מצליחה למצוא את השירים האלה בשומקום.

dj ohad

New member
המלצה חמה ללהיט דאנס עתידי 2008!!!

זוכרים את דידי?? הזמרת שהביאה לנו את פוראבר ואת דה וואן מוציאה בחורף 2007 סינגל חדש{סוף סוף} בשם Memories שזה חידוש לוויטן טאמפטיישן עותק בלעדי הגיע לידי אתמול ולפי מה שהיבנתי את העותק הזה קיבלו מעטים בעולם בינתיים מדובר רק בגרסת ה-"פרומו מיקס" שאורכה 4:22 ציון 9/10 שווה לכם לחפש את זה עד שזה ייצא באופן רישמי זה מושמע רק ברדיו יפעת ובקרוב בעוד מקום כנראה {והמבין יבין}

anglfall

New member
קודם כל אני בת...

ודבר שני אני עוד חצי שנה משתחררת.. ככה שאני לא צעירה..

Lady T

New member
../images/Emo41.gif אתה יודע איפה אני אהיה ../images/Emo41.gif

ב2008
בג'מייקה

dj ohad

New member
חבר'ה תיקון גדול - לא מדובר בדידי..

אלה בזמרת LAAVA שהביאה לנו את אחד מלהיטי הדאנס הגדולים של 2002 "ווראבר יו אר"{איי פיל לאב} והיא בכלל גרמנייה{אם אני לא טועה} הסיבה שטעיתי היא שמשום מה תמיד אני טועה בין DEE DEE ל-LAAVA וזאת כנראה מיכיוון שלישתיהן היו להיטי דאנס גדולים באותה תקופה בערך 2002-3 לדידי היה את "דה וואן" וללאבה את הלהיט שציניתי שהוא להיטה היחידי חוץ מיזה דידי בחיים לא יכולה לחדש את "מימוריז" כי אין לה את הקול המתאים לחדש שיר כזה לעומת זאת הקול של לאבה מתאים בצורה מדהימה! חידוש מדהים! סליחה שוב - תמיד אני טועה בין שתיהן

yuvaL FriedMan

New member
המלצה חמה!!

אם אתם מכירים ובטוח שכמה פה מכירים אותם: Mode Hookers שנקראים גם: Steve Angelo & Sebastion Ingrosso שהם פשוט תותחים !! אני ממליץ על כל הרמיקסים שלהם שפשוט ממש אהבתי ובעיקר הלהיט החם: Mode Hookers - Breath (Steve Angelo & Sebastion Ingrosso) באהבה, יובל.

dj ohad

New member
המלצה ללהיט מועדונים עתידי....

Dj_Adam_Y-Alarma_2006 חידוש לאחד מלהיטי ההאוס הגדולים של 1997 ושל שנות ה-90 בכלל המחדש הוא Dj_Adam_Y דיג'י חיפאי{יזראל יה!} עוד להיט חזק ברדיו של קיבוץ יפעת

למעלה