שירשור המלצות חדש
.

• פותח הנושא ck2g
  • פורסם בתאריך

ck2g

New member
צריך המלצות למיקיסים של dj adam y

מצאתי רק alarma מישהו מכיר עוד מיקסים טובים שלו?? תודה!

dj ohad

New member
המלצה ללהיט "דאנספורמיישן"

מי לא מכיר את תוכנית הדאנס של עומר מלכה היחידה מסוגה בישראל - היחידה שמשמיעה דאנס אמיתי ולא סתם קלאב יאמר לזכותו של עומר שהוא הראשון בישראל ועדיין אחד היחידם שהשמיע ומשמיע את הלהיט הבא אנדי לופז - נוצ'ה דל מאר חפשו את גרסת הרמיקס של טיון אפ - היא הטובה ביותר להיט דאנס בספרדית או איטלקית אבל הכי חשוב אחד מלהטי הדאנס החזקים של סוף 2005!!

SummerNightCity

New member
שירשור המלצות חדש ../images/Emo152.gif../images/Emo91.gif.

הם כל כך מפסיקים לקפוץ מהר
.

dj ohad

New member
סינגלים לועזיים חדשים 16/1/06

הינה מבחר סינגלים חדשים מהימים האחרונים עדיין לא מושמעים בשום מקום Pet Shop Boys' - Minimal הסינגל החדש של הפטשופבויז - לא משנה מה הם יעשו - אני יאהב אז קשה לי להעביר ביקורת..... אהבתי מאוד {פופ} mark_ashley_-_if_you_love_me חצי הצמד מודרן טוקינג בסינגל חדש וחלש מאוד {פופ} moby_feat._alison_moyet-slipping_away משיתוף פעולה שכזה ציפיתי להרבה יותר {פופ} september-it_doesnt_matter סינגל חדש וחלש של הרכב הבנות השבדי{פופ} seduced-addicted סגנון רייצ'ל סטיבנס - סוויט דרים מיי אל איי אקס לא אהבתי{פופ} DJs @ Work feat. Paul Young - Come Back And Stay דאנס חדש ומחודש - חביב Regi - Tomorrow חצי הצמד מילק אינק בסינגל חדש - חביב U96 - Vorbei הרכב הדאנס המעולה משנות ה-90 בסינגל חדש - חביב ביותר שמעתי כבר 3 פעמים{דאנס} French_Affair_-_Rendezvous אלבום חדש לזמרת שהביאה לנו את הלהיט הענק "מיי הרט גוז בום" בשנת 99 - חלש להחריד - האלבום כולו{פופ} jam_vs._aika-you_know_(what_i_mean) דאנס מטורף - לא אהבתי queens-i_fell_in_love פופ חביב{חפשו את גרסת הפופ וגרסת הלטינו} naughty_boy-phat_beach_(ill_be_ready)_(uniting_nations_radio_edit) הגרסה הכי חדשה והכי טובה לשיר הפתיחה של "משמר המפרץ" - דאנס vogue-missing_you לאוהבי הדאנס הווקאלי!{זמרת טובה מאוד} meck_-_thunder_in_my_heart_again אחד מלהיטי הדאנס החזקים של 2006 בהבטחה! mandaryna-a_spaceman_came_travelling - להיט דאנס שגדל מהשמעה להשמעה silver_star_-_love_shack_(fashionmix_short) חידוש דאנס ללאב שייק האגדי של B-52 dj_f-be_my_lover_medley_with_pride להיט דאנס עתידי עם סימפול מ-"פרייד" {אין דה ניים אוף לאב}של U2 עד כאן להפעם

Natynova

New member
../images/Emo70.gif -_- ../images/Emo70.gif

תודה אחי אשמח לדעת מאיפה להשיג אותם... :)

דודו012

New member
שלי שלי שלי...

Atb The Dj - Scott Mac Presents De Progression And Aj Gibson - Twilight (Woody Vand Eyden Remix), לא יודע איזה סגנון זה אבל אהבתי מאודדדדד

Natynova

New member
קבלו שיר שלדעתי מאוד יפה...

שיר שעשה לי את זה...מומלץ! 01.Hi Tack - say say say (waiting 4 u) (original)-abl-

Lady T

New member
../images/Emo41.gifשיר מרטיט ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif

אמנם בנאלי
diamond- reason אני לא יכולה יש לי חולשה לשיר הזה

Rachel47

New member
../images/Emo80.gifחולה על השיר הזה../images/Emo15.gif

יש לי גרסה שברקע יש מנגינה של שיר אחר וזה מתחבר מה זה יפה ושמעתי גרסה שברקע יש מנגינה של שיר של לאסגו וזה גם יצא סופדרך אבל אני לא מוצאתאת זה

Natynova

New member
אכן

שיר פצצה.......!!!!!! אבל ישןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן

beatman

Member
זה אדיר ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

פשוט זריקת אדרנלין

למעלה