שירשור המלצות חדש
.

• פותח הנושא ck2g
  • פורסם בתאריך

dj ohad

New member
סינגלים לועזיים דנדשים{חמים מהתנור}

מידי יום אני שומע עשרות סינגלים לועזיים חדשים - את רובם אני מוחק את חלקם אני משאיר משתי סיבות או שמדובר בלהקה-זמר-זמרת מוכרים או שמדובר באיזה משהו שנשמע מעניין{כמו למשל חידוש לשיר ישן} אז הינה מידע על כמה וכמה סינגלים חדשים מתוך עשרות רבות ששמעתי בשבוע החולף רגע... אני מבטיח לכם שחלק מהדברים האלו יושמעו בעתיד ב-90FM וב-101FM הם עדיין לא מושמעים אז נתחיל... real_mccoy-another_night reloaded 2006 אחד מלהיטי הדאנס הגדולים והטובים של 1995 חוזר בגרסת 2006 הזמר{עלאק זמר} הוא אותו אחד והזמרת היא חדשה הגרסה החדשה חביבה ביותר ואין לי ספק שתושמע בקרוב בתוכניתו של עומר מלכה "דאנספורמיישן"{חמישי ב-22:00 ב-90FM} fall_out_boy_-dance_dance_(tommie_sunshines_radio_edit) להיט הרוק שמככב כבר חודשיים במצעדי אמריקה יוצא עכשיו בגרסאות רמיקס זאת המוצלחת ביותר - גרסת דאנס חביבה ביותר discoheadz_feat._sean_finn_-_skynight__radio_edit להיט דאנס עתידי שמזכיר את ימי הדיסקו{עם שילוב של רוק ופופ} של ה-70S לפני שעוברים לקצת פופ נשארים עם הקצב! filterfunk_-_s._o._s._(message_in_a_bottle) חידוש טראנס-האוס ל-מסאג' אין א-באט'ל של פוליס משנות ה-80 Mr_Vegas_-_Beat_Drop לאוהבי ההיפ-הופ זה בישבילכם - אחד הלהיטים העתידיים על הרחבות Kelly Clarkson - Behind These Hazel Eyes (Speedbreaker Remix) גרסת דאנס ללהיט הענק של קלי קלארקסון west_end_girls - west_end_girls אחרי החידוש ל"דומינו דאנסינג" חוזרות הבנות עם חידוש נוסף ל-"פטשופבויז" - אהבתם את החידוש הקודם? תאהבו גם את זה! e-love_-_here_comes_the_rain_again חידוש ליוריתמיקס - יש לפחות 7 גרסאות אבל רק אחת מוצלחת{גרסת דאנס} liz_mcclarnon-woman_in_love חידוש פופ חביב לאחד הלהיטים הגדולים בכל הזמנים!!! Belinda Carlisle - Heaven Is a Place On Earth (Paul Van K Radio Edit יצאו כל כך הרבה חידושים ללהיט הענק של בלינדה קרלייס אבל זאת הגרסה הטובה ביותר - דאנס במיטבו sao_vicente_feat._uschi-angie חידוש פופ מאוד מיוחד ומלאנכולי ללהיט הענק של ה-"סטונס" חלכם יאהבו - אני ממש לא עד כאן הלהיטים החביבים ועכשיו עוברים לפחות טובים בלשון המעטה Lee_Ryan-When_I_Think_Of_You הבחור מלהקת בלו לשעבר מוציא עוד סינגל סתמי kevin_lyttle_ft_assassin-fever - קווין ליט'ל{יונואו? "טארן מי און"} לא שווה מילה אפילו corona_-_back_in_time עוד קאמבק מאכזב לאחד מהרכבי הדאנס המצליחים של אמצע שנות ה-90 פרטים נוספים על השיר בפורום שנות ה-90 Aha_-_Analogue אחרי 3 סינגלים אפשר להכריז רישמית "אהה" היא אחת האכזבות הגדולות של השנה האחרונה{לעומת האלבום הקודם שלהם שהיה מעולה} deja_vu_feat_tasmin-thats_my_goal אתם כבר מצעידים במצעדים שלכם{פורום מצעדים וביקורת מוסיקה} את הבלדה השקטה thats_my_goal עכשיו תורה של גרסת הדאנס gwen_stefani-crash עוד סינגל חלש של גוון סטפני - לא מתקרב לציפורן החודרנית של "ריצ' גירל" nickelback-animals אחרי הסינגל העכשוי שהוא בלדה מקסימה זה הסינגל החדש של ניקאלבאק שהוא סתם רוק רעשני ומיותר עד כאן להפעם

Natynova

New member
חידוש יפה

Dj Inphinity - If I Were חידוש מאוד יפה ומי שמכיר את השיר לפני החידוש מבין שמדובר בשיר מאוד יפה!!!

sevelin3

New member
../images/Emo41.gif המלצות ../images/Emo41.gif

יש חדשים, יש פחות חדשים, אבל כולם טובים: Henree Feat. Nikka - It's Killing Me (Original Mix) trinity - like the sun (paradise remix) Kelly Clarkson - Because Of You (The Perez Brothers Club Mix 2006 Version) Modern Art - Let There Be Light (Dj Cid Rmx) Alex megane - little lies (dj perfection remix) Cascada - How Do You Do (Rob Mayth Remix) drunkenmunky - calabria (euro mix) Dyce - Tomorrow Can't Wait (Cascada Remix Edit) Murphy Brown - Just Cant Get Enough(Alex Megane vs. Marc Van Damme Rmx) one more angel - breathe (megara vs dj lee single edit) spoot - dont cry tonight Adam White Feat Martin Grech-Ballerina Matt Darey Remix Age Pee - Out of the Dark (Rob Mayth Rmx) Alex Megane Vs Marc Van Damme - Hava Nagila (Deepforces Remix) axel coon - lamenting city Dht Feat. Edmee - Someone (Furious F. Radio Edit) DJ Lee - X-Perience (Chemistry Mix) DJ Dean - Music is my Life (DJ Merlin vs. C-Bass Remix) Dj Aligator Feat Arash - Music Is My Language (Album Version) kmc feat sandy - get better (e-sound and dj pm remix) Gunther feat Samantha Fox- Touch Me (DJ Aligator Mix) Yanou Feat Do - On And On (Djs @ Work Remix)

Natynova

New member
אכן שיר חזק וקבל ת'שם...

Andy Lopez - Noche Del Amor(Tune Up! And Dj Manian Rmx)!!((Bouncin-Beatz.Tk))!!

EnglandHooligan

New member
ככה !

טוב חברה תקשיבו כל מה ש dj sammy עושה או נגע בו ... הופך לזהב שווה לשמוע שירים כמו ... heaven (קצת ישן אני יודע) castle in the sky. prince of love. fly on the wings of love.

למעלה