שירשור המלצות

G i N g N i T

New member
../images/Emo54.gif

שיר - all that i've got - the used ספר - ורוניקה מחליטה למות !! שליטה!! סרט - שלוש עשרה סרט לא מומלץ - למצוא את ארץ לעולם לא.. לא אהבתי..

../images/Emo103.gif

שיר- Blur- Coffee and TV
ספר מומלץ- אופ זה קשה. הוביט מאת ג'.ר.ר טולקין.
סרט מומלץ- "מדריך לרוקריסט המתחיל", נדמה לי שקראו לזה ככה. ראיתי את זה ממש מזמן אבל מאד אהבתי אותו.
סרט לא מומלץ- טרויה
לא שווה את ה-17 שקל ששילמתי.

Just TalTi

New member
המממ.. אני =]

שיר - The Clash - Should I Stay Or Should I Go סורי, אבל עוד אחד - Busted - Without You [שיר ממש יפה! השיר היחיד של באסטד שאני שמעתי שומעת ואשמע לעולם =\] ספר מומלץ - מתים להתפרסם - בן אלטון. הספר הכי טוב שקיים.. קראתי אותו ביומיים [400+ עמודים] סרט מומלץ - אדון וגברת סמית. ראיתי אותו ביום שישי בקולנוע והוא ממש טוב =] לא אחד הטובים, אבל המלצה שכדאי לכם ללכת.. סרט לא מומלץ - הכפר. איו גועלנפש

S and B

New member
../images/Emo45.gifאממ שלי

שיר מומלץ - foo fighters - everlong (אחד הטובים) ספר מומלץ - אוו יש המון אני אתן שניים... ג'ו השתקן של ט.גפרסון פרקר זה ספר מתח ..וגם יומנה של בריגט גונס (הספר) ספר גדול!! ממש מצחיק ושווה סרט מומלץ - שודדי הקריביים!!!

קרניjack

New member
שלי../images/Emo104.gif

שיר
UNDER PRESSURE ספר מומלץ
רביעית הספרים של באפי, הספר האחרון יפה- רוח זאב ערבות. סרט מומלץ
אקס מן 2
סרט לא מומלץ
אלכנסדר, סרט פשוט דפוק, משעמם והזוי וגם ממלכת גם עדן! גרועים!

hellofanickname

New member
../images/Emo80.gif|עורב| מוי:)

שיר
קשה אחד..ממ..smash - rasmus
ספר מומלץ
"ימי שלישי עם מורי"
סרט מומלץ
"13" ו"מיסטיק ריבר"
סרט לא מומלץ
"להציל את גרייס" נראה לי הסרט היחידי שלא אהבתיXP

../images/Emo80.gif

שיר: ביהיינד דיז הייזל אייז (אין לי כוח לכתוב באנגלית..) ספר: הארי פוטר החדש "הנסיך חצוי הדם" השאווה שכדי לקרוא עוד מעט יצא באנגלית אבל אני ממליצה מראש וצופן דה וינצ'י החזק.. סרט מומלץ: בוגימן סרט לא מומלץ: הכפר-משעמם ברמות ולא מפחיד!

לינקנית

New member
שלי

שיר מומלץ- the bast from you- foo fighters ספר מומלץ- הארי פוטר ומסדר עוף החול-ג'יי קיי רולינג סרט מומלץ- קונסטנטין-קיאנו ריבס<שחקן ראשי> סרט לא מומלץ- שר הטבעות

my:]|ג'ירפה|

שיר-כל הדיסק החדש של קולדפליי.מעולים החבר'ה האלה.
ספר-המ,יש ת'ספר של דן בראון..מלאכים ושדים.נחמד ביותר. סרט-יואו,לא ראיתי סרט כבר שנים,אבל ראיתי אתמול בvod לופים של פלורנטין,וזה מוי מומלץ:]

למעלה