שירשור המלצות.

MegaKid99

New member
רמיקס חזק ל Boogie Wonderland ! |פצ

Earth Wind & Fire - Boogie Wonderland (The Perez Brothers Club Mix Orginal Version) קבלווו http://www.mytempdir.com/420849

X Slider

New member
../images/Emo91.gif ../images/Emo6.gif

Crazy Frog - Who Let The Frog Out? עוד לא החלטתי אם השיר הזה מצחיק, גאוני או סתם חמוד

MizzyTheCat

New member
../images/Emo125.gifאהלן לכולם! למישהו יש המלצות?

שירים חדשים וטובים שמתנגנים במסיבות...

sevelin3

New member
בוא אני אעזור לך...

אם השיר הזה מצחיק? הדבר היחיד שמצחיק פה הוא שמישהו החליט לעשות צפרדע מפגרת כזאת... אם השיר הזה גאוני? נו באמת... פה אין מה להרחיב אם השיר הזה חמוד? יש מצב שילדים בכיתה ד' באמת יתלהבו חברה, זאת לא מוזיקה אמיתית ובאמת אין לי מושג מה כולם מוצאים בצפרדע הזאת... זאת בושה למוזיקה

SummerNightCity

New member
מילה אחת: עופרה.

לאב דווקא שירים חדשים שלו, כל שיר שלו אפשר למצוא בכל מסיבה. ואם אתה מחפש להוריד [אני לא המלצתי על זה
] אז offer Nissim

chen chu

New member
חחח אין אין את פשוט מזכירה אותו

בכל צ'אנס שניתן לך

SummerNightCity

New member
שירשור המלצות. ../images/Emo152.gif../images/Emo91.gif

שמעתם שיר מגניב ואתם רוצים להמליץ עליו? זקוקים להמלצות? שרשרו לכאן.

אני רוצה להמליץ על שיר../images/Emo67.gif

הוא נכתב בול לניפ/טאק, אני לא יודע אם זה במכוון אבל השמיעו אותו שם DJ Tiesto Ft Kirsty Hawkshaw-Just Be שיר מדהים

פארפקט לאב

של עופר ניסים האחד והיחיד ומאיה.. הרבה זמן חיכו לשחרור שלו...יש כאלו שהתאכזבו..לדעתי זה אחד השירים של עופר אחרי alone ו-easy as life... מומלץ ביותר..

GnG17

New member
-ה-מ-ל-צ-ו-ת-!!

חלק חדש חלק לא בכל מקרה אלו המלצות חובה בכל מחשב..1. Offer Nissim Vs The Drill - First Time Of The Drill ( Dj Sever Remix 2006 ).mp32. Yinon Yahel ft Kandita - I See Your Face - Original Mix3. Henree Feat. Nikka - It's Killing Me4. Suzanne Palmer - Fascinated (Offer Nissim Remix)5. Depeche Mode - Precious (Dj Dan 4 Am Mix).mp3 מדהים!!!!6. Donna_Summer_-_Power_Of_Love__Offer_Nissim_Remix_.mp3 אחד השיחרורים היותר טובים של עופרה בזמן האחרון.7. Henree Feat. Nikka - Freelove (Club Mix).mp38. Offer Nissim Ft. Maya - On My Own (Toney Moran Mix) היגיסא הכי יפה לשיר המדהים הזה.9. Offer Nissim Feat Maya - Perfect Love אין מילים לתאר!! יש הרבה זיופים ברשת תזהרו. הטיימניג של השיר הוא 7:59דק'

RAZOSH

New member
המלצות נוספות

Kelly clarckson- becouse of you (understanding club mix) גירסא אלפופה לשיר הזה !! משו לפניפ! CAROLINA MARQUES - PLEASURE GROUND MATS TRIBAL MIX הבחורה מקיליר סונג חוזרת בענק ...קטע טוב, במיוחד הגירסא הזה - מומלץץץץ!!!! עוד משו טוב , אני מתאר שרובכם כבר מכירים אותו אבל אם לא, אז ./ MISS SIN - LAYDIS NIGHT נחמד ביותר!!! וכמובן איך אפשר בלי עופרההה.... OFFER NISSIM & MAYA - ON MY OWN ׂOFFER NISSIM NEW MIX המיקס החדש של עופר לשיר !! כדאי מאוד !

למעלה