שירשור המלצות.

RAZOSH

New member
JESSYֱֱֱ

טוב לא ג'סי מהחממה ...או שכן.. טוב אני מכור לJESSY - HOW LONGֱֱ (שאותו גיליתי בחממה, שדי ג'י גסי ניגן את זה ..) אז כל מי שאין לו , חובה להוריד !!!!!!!!!!!!! ועוד שיר נחמד של אותה מבצעת זה LOOK AT ME NOW מומלץ בחוםםםםםםם!!!! ד.א.- מישהו יודע מה קורה לעופרניסים. נט ??

Kgt1

New member
אחת מהזרמות האהובות עליי :)

Look @t me now היה הסינגל הראשון שהתפרסם, יש לזה גם קליפ מאוד יפה :) שירים אחרים מומלצים: Silent tears Tell me

בא לי דווקא כמה רמיקסים

benny_benassi_pres._the_biz_-_satisfaction_(skazis_metal_mix) רמיקס לפנים!!! prodigy-spitfire_(nightbreed_remix) tatu-all_about_us_(daves_acid_funk_dub) זה מה שעלה לי לראש כרגע

Kgt1

New member
אז קבל שניים אחרים שאולי תאהב...

Project Medusa vs.Exor - Moonshine (Megara vs. DJ Lee Remix Vocal) chemistry_-_desire_(vocal_club_mix) (אותם מבצעים)

sevelin3

New member
זה בכלל של דידי

מגארה ודי ג'יי לי מיקססו את השיר הזה, ויצא להם משהו שיוצא בכל פעם שהם ממקססים או מוציאים שיר חדש - תענוג. לדעתי, כמובן. מן הסתם אחרים יטענו שמדובר במסחור ובלה בלה בלה. ואגב מגארה ודי ג'יי לי- עומר, מתי תזרוק לגבי ההרכב הזה כמה שורות?

chen chu

New member
פששש... חבל על הזמן מה נהיה פה :)

משבוע לשבוע השירשור פה נהיה בעל משתתפים רבים יותר, איזה יופי :) אני יתן אחד בינתיים, ומקווה שהיה לי זמן לעבור על הפלי-ליסט ולתת כמה שיותר, אז בינתיים יש לנו את זה: 01-ferry_corsten-whatever__marcel_woods_remix-tsp.mp3 קטע נחמד ביותר.. מומלץ

anglfall

New member
הצפרדע הזאת

פשוט הורסת את השיר... במקום לקחת את פופוקורן ולחדש אותו תקעו את הצרפדע שהרסה את השיר כולו..חלאס כבר

למעלה