שירשור הפרק היומי
פרק 40

../images/Emo47.gifאוח איזה נשמה ברק../images/Emo99.gifוסמדר ../images/Emo9.gif

אנה הזו פשוט פוסטמה מה היא חשה מפקדת בצבא בא לי לתת לה ואחד בעיטה ואז להחזיר את מירב התתותחית על ברק וסמדר זוג הזוי יום שולם יום ברוגז מתי כבר הם יהיו באמת ביחד וינוחו מהמריבות שלהם ,הם הכי יפים שיש חבל חבל שריקי מצליחה לגבור אפילו על המישטרה רוצחת אנשים ויוצאת מזה בשלום,חשבתי כבר שיכחידו את אלה אלה הזו פשוט מפגרת רגע אחד בוכה ומשתוללת רגע שני רוקדת וגידי יותר מפגר ממנה שלא שם לב למה שקורה בכלל נראה כאילו ששימי רוצה את רצח של גלי יותתר משירה הוא ממש אובסיסיבי ומטומטם נהיה בזמן אחרון ובכללי הטמבל

IreeEena

New member
עונה בדילאי קטן ../images/Emo3.gif

פרק משעמם למדיי. העורכת סתומה שירה בוכה ואופיר חרמן, לא חידשו לי כלום

פרק משעמם

נגמר בלי מתח =/ [לדעתי חובה לסיים כל פרק במתח] למה הם חושבים שאכפת לנו מי יגיש את מהדורת יום העצמאות? ! הרגו את שורה שהוסיפה מתח וריקי מנסה לצאת מזה נקייה למרות שזה ברור שבסוף היא תשב בבית כלא על כל מה שעשתה לה ולבנצי. אנה סתומה.

EFRATY10

New member
ואלה המניאקית עוד שואלת את ריקי המסכנה

"למה זה מגיע לה"? כאילו שלא שכבה עם בעלה המנוח.

../images/Emo192.gif עונה קצת באיחור קל.

פרק משעמם ואני עדיין שונאת את אנה
ושימי ושירה... נוו דיי , תתחילו לריב או משהו
אלה וריקי , נתקעו בבעיה (שורה). אחח הילי , אני כ"כ אוהבת אותה
הקיצר , כמו שכבר אמרוש צריך כל פעם לסיים פרק במתח או אקשן. מחכה לפרק של יום ראשון , מעניין מה יהיה

FreshF5

New member
אנה

הזו, משהו בה לא נראה טוב בכלל, לכאורה "ידידותית ומוזרה", מתחת לפני השטח גרועה יותר מהמעשים של מרב (את מרב אני אוהבת, הרוע אצלה גלוי לעין) כנ"ל ריקי, מפחידה אותי יותר משורה... כל הענין של שירה, איתן ועוד, צפוי, מרוח ומשעמם שימי עלוקה, אופיר בלתי נסבל (ממש ילד קטן, הייתי אומרת שבנו את האישיות קרובה לשחקן במציאות) היחידים שעוד עניינו בפרק, סמדר עם הקפריזות, אני מתה על אנשים כמוה, אפילו תחייה ומלכה...

הדבר שמציק לי יותר מכל ../images/Emo185.gif

המשחק של שירה..שמתי לב לזה עוד מהפרקים הראשונים ואחרי 40 פרקים אני יכול לומר בבטחון מלא שזה אחד הליהוקים הגרועים שנראו על המסך. היא לא מצליחה להעביר רגשות, מדברת כאילו היא קוראת מאלף פרומטרים (או שאיך שלא קוראים לזה). גם אני התחלתי להרגיש ירידה בטלנובלה, אבל לקראת פרק 70 הכל יתבלגן, אז היה שבוע שהכל חזר על עצמו..בקרוב זה בוודאי יתחיל להיות שוב עם אקשן, מקווה שכך.

היא אמרה לברק לפני זה ../images/Emo185.gif

שהיא מתה מתה שירד שלג, אז שהיא ראתה ת'שלג היא התרגשה..באמת לא ממש מובן, כי הוא היה מבעד למסך..אבל..

snirf

Active member
שורה מתה../images/Emo2.gif

לא חשבתי שניפטר מהדמות הזאת כ"כ מהר(יחסית) היא כזאת חולת נפש
לא רק שהיא גזרה לאלה את השיער,אלא היא גם הרדימה אותה ועקרה לה שן
,שזה ממש מעשה טירוף הסצינה שריקי מפלרטטת איתה ודוחפת אותה לכיוון המזרק הייתה טובה
ו...אנה היא דמות מעצבנת
והאובססיה שלה לצה"ל...
ברק וסמדג'

למעלה