שירשור הפרק היומי
פרק 47

liron sa

New member
שירשור הפרק היומי ../images/Emo44.gif פרק 47 ../images/Emo70.gif

כל מה שקשור לפרק -לפה
ומה שלא קשור -לא לפה
צפייה נעימה, בתקווה לפרק טוב כמו אתמול..

יעל בר זוהר-משחק מעולה!../images/Emo13.gif

היי לכולם, אני משתדל לעקוב בהדיקות אחרי הסדרה "חשופים" ואין לי ספק שיעל בר זוהר עשתה מהפך של 360 מעלות במשחק שלה מאז הסדרה האחרונה בה שיחקה "טלנובלה בע"מ" שם ממש לא אהבתי את המשחק שלה הוא היהצבוע ומלאכותי משהו(ואני לא מדבר על הדמות ששיחקה שם) המשחק היה כזה קיטשי וחסר. אין לי מושג מה יעל עשתה מאז אם לקחה שיעורי משחק או לא אבל מה שכן אין ספק שהמשחק שלה השתפר פלאים! ואתמול היה ההוכחה הניצחת לכך היא שיחקה ממש יפה מסוממת כ"כ נראה אמיתי ומבלי להסחף לקטע של פטתיות... כל הכבוד יעל!!!

אתה פה כדי להשאר ? ../images/Emo9.gif

אם כן אז ברוך הבא לפורום "חשופים" ושתהיה לך השתלבות מהירה

../images/Emo47.gifאין מה להגיד גלי סופנית../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo9.gif

גלי היום אחת המצחיקות אין עליה פשוט,היא ירדה מבפסים סופית,איך היא נכנסה בכולם בלי לראות בעינים אפחד חח כל השאר פשוט מיותר אחד הפרקים החזקים איך כולם היפחלצו במיוחד איתן ואנה
ואמא של המנהל בעלי ההמניות

rav80

New member
פרק ענק!! ../images/Emo6.gif

פשוט לא הפסקתי לצחוק
גלי השתגעה חחח זה היה מצחיק לראות אותה נמרחת שם על אופיר ועל כל אחד שרק נכנס לאולפן ... פרק גדול !

FreshF5

New member
זה אנושי להרגיש את מה שהיא מרגישה

כלפי גלי וזה אנושי ללכת עם רגשותיה (בין אם מוצדקים או לא) וזה אנושי לגלות רגשי אמביוולנטיות (אהבה/שנאה) שירה מייצגת צד שקיים בכולנו, הרי כמה פעמים שנאנו מישהו ובמחשבה שקלנו לעשות משהו אך לא עשינו דבר? לדוג', במקום העבודה שלי, עבדה בחורה שלפעמים אהבתי, ולפעמים שנאתי והתנהגתי אליה בצורה ארסית, יחד עם זאת כשהיא עזבה באיזשהו מקום היה עצוב לי אז נכון יצאתי צבועה, עם זאת אנושית וחשתי רגשות טבעיים שכולנו מרגישים הדמות של שירה פשוט מוגשת בצורה מוקצנת..

FreshF5

New member
לא אמרתי שזה בסדר לסמם

רק כתבתי את מה שאני רואה, בגלל זה קל לי לקבל את שירה. ואם כבר קבלה, ניסיתי להבין למה אני לא סובלת את שימי והוא בלתי נסבל בעיניי מצאתי שאני לא אוהבת אנשים שדורסים/פוגעים באחרים על מנת להרשים מישהו (במקרה זה שימי את שירה)

8דושנקה8

New member
כל הפרק צחקתי!!!

איך גלי השתגעה! וראו איך שירה מתחילה להתחרט.... היא נחמד לראות איך לכולם אחרי הכול ואחרי כול מה שהיא אמרה עדיין היה אכפת ממנה ואיזה מצחיקים היו הקטעים עם טרי ודניאל! שתי מסוממות...

סמי510

New member
זה היה הפרק הכי מצחיק עד עכשו

לא הפסקתי לצחוק כל הפרק

izik79

New member
יעל בר זוהר שחקנית פשוט פנטסטית!

מעניין מה יקרה עכשיו

elyaqim

New member
יעל שחקנית גדולה ואווו איזה משחק היא נתנה

פשוט מדהים איזה צחוקים אלוהים כואבת לי עד עכשיו הבטן גלי היתה כל הזמן כל כך סגורה וחופרת וקודחת לאיתן בקיצור טחנה וטחנה וטחנה עד שהתפוצצה ובצורה הקיצונית ביותר איזה פרק טוב יעל בר זוהר שיחקת אותה תרתי משמע

גדוללללללל

פרק ענק קורע מצחוק יעל את שחקנית מצויינת ממש ידעת איך לשחק.........והמבין יבין..........

למעלה