שירשור הפרק היומי
פרק 47

Org289

New member
למה את כל הזמן משרשרת להודעות של אנשים אחרים

במקום להודעה הנכונה?? תלמדי לשרשר...

Daniel44862

New member
שרשרי להודעה שלך!

שמשיהו יסביר לה! אני חדש פה אז מאיפה לי...><"

kren2

New member
אולי די כבר........

כל 5 דקות אתם מבלבלים לא את המוח עם השרשור הזה שאין לי מושג בשיט מה אתם רוצים ממני.. ואולי תענו לי על השאלה ששאלתי על השיר מישהו יודע אולי מה שם השיר שגלי רקדה ואחריה נכנסו אנה וגידי.לוב דאנס משהו מוכר. תודה

Daniel44862

New member
תחפשי בגוגל "אומנות השרשור"!

את כבר ממש ממש ממש ממש ממש מעצבנת לאללה יש חוקים בפורם הזה

kren2

New member
איפה המנהלת?

מדוע היא לא אומרת לי שאני לא משרשרת נכון? אתה,להזכירך לא המנהל פה עדיין.שתהיה אז נדבר.

נראה לי שצריך תמונת אומנות השרשור.../images/Emo192.gif

כי גם את וגם עוד כמה לא יודעים (עדיין) איך לשרשר

צריך לעשות תמונה אחת עם המערכת החדשה.

כי כל התמונות שהבאת - מפורום משוב. הם נלקחו מהמערכת הפורומים הישנה , והיא כבר לא כ"כ רלוונטית

חחח , הפרק הכי מצחיק ../images/Emo6.gif

טריי הרגה אותי
אחותי את דלוקה ל"ג בעומר חח
חח גלי - סבבה אגוזים
אחד המצחקים
כל פעם שגלי רקדה נקרעתי מצחוק
פרק קורע , מושלם

ד"א ..

כולם צודקים .. גלי ואופיר סקסים ביחד ! אופיר שכאילו מתבייש מגלי .. וגלי שהייתה די מסוממת היום .. סקס!!
נראים הרבה יותר טוב מגלי ואיתן

hot3tv

New member
ו....שחכתי

יעל בר זוהר שחקנית מצוינת!! אין עליה ועל גיא לואל שניהם צריכים לקבל אוסקר!!!!!! בהצלחה להם..

Daniel44862

New member
אאהה! פתאום איתן כן יכול להוזיז את הראש תנועו

תנועות חדות! גלי מצחיקה אגוזים. מסכנים:סמדר,אנה,אופיר(?!),וכמובן איתן, עשו את הפרק:שימי,גלי

kren2

New member
פרק אששש..

פרק אחד הטובים.איך שגלי השתעגה פשוט מצחיק ברמות היא התחילה לרקוד כמו מטורפת ומסוממת היא כל הזמן הייתה חרמנית ואז היא רק רקדה עם אופיר ואז אנה המעצבנת קראה לה הואי גלי והיא פשוט לא שמה עלייה וזה היה גדול פרק מצחיק,אחד הטובים שהיה. יעל בר זוהר מוכיחה שהיא באמת שחקנית איכותית וטובה פרק אחד הטובים.

כנסוווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו

חח ראיתם אתמול איך גלי ואופיר באו להכנס למעלית ואז פתאום הם רואים את איתן??? חח איזה מפחיד זה, אבא'לה...........................................

kren2

New member
השיר מהפרק

איך קוראים לשיר שגלי ואופיר רקדו והיה אורות כאלה ואז גידי ואנה באו? משה עם לוב דנאס.. תודה

למעלה