שירשור הפרק היומי!!!

שירשור הפרק היומי!!!../images/Emo6.gif

אכלתם אותה!!!!!למי אכפת עוד כמה זמן הפרק?אני פתחתי ת'שירשור
יהיה פרק יפה
ניראה לי..

PakoLina

New member
אני אמרתי, ו..

התערבתי עם חברה שלי, ואמרתי לה שאין מצב.. והכוונה היא לפרק של היום (יום רביעי)

שרשור הפרק היומי!

עשיתי זאת שוב!!!! פתחתי את השרשור ראשונה! להלהלהלה! פעמיים באותו שבוע!!!! תקראו את הפאן ארט הזה..... מוצ'ו פאניי

פרק מדהים!

מירוקו: נראה שאצטרך להנשים אותה.... (את שאנגו) אחרי שניה מירוקו: הייתה פה אי הבנה (סימן אדום של כאפה) סאנגו: אתה נזיר של בודהה, איפה אתה נוגע! אינויאשה: תגידי תודה שהוא התאפק עד שהחלמת... מירוקו: איזו יפיפיה! חבל שאת כל כך קטנה.... סאנגו: מה אמרת?! שיפו: תתנצל, אולי אינויאשה נראה מבוגר אבל הוא ילד קטן במוח.... אינויאשה: אבל זו סחיטה! מירוקו: למי אכפת, בואו נמכור את זה ונחגוג! אינויאשה: ואתה אמור להיות מתנדב שעוזר לאחרים......\ אינויאשה: אל תדאגי, דבר כזה לא יהרוג אותי! קגומה: רק תביא כבר את הנשק האלוהי! אינויאשה: ואני חשבתי שהיא דואגת לי! פרק שווה!!!!!

shukyyy

New member
שירשור הפרק היומי!

:):):) אני פתחתי... ניני בניני חעחעחע! :)

shukyyy

New member
הוראי!!

שירשרו את שירשורי הפרק היומי המשורשר ששירשרו ו....הסתבכתי!!

LoVe in Ron

New member
חחחחחחחח!../images/Emo183.gif

זהו.. קרעתן אותי עכשיו.. לגמרי...
חחXDDDD

De-Panther

New member
ואתם לא יודעים..|זבנג|

איך התאפקתי שלא לפתוח שירשור פרק יומי נוסף ולשרשר את כל השירשורים שלכם אליו

Mrs Love

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif|קובות|../images/Emo130.gif../images/Emo119.gif

איזה שרשור קורע

LoVe in Ron

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo183.gif

אני צוחקת כמו מטורפת. O,O" [נאמ, חעחעחעחעחעחחעחעחחניניניינחניחניחעיחעיחעיחXDDDD]

Mrs Love

New member
חחחחח../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo103.gif../images/Emo130.gif../images/Emo119.gif

איזו הסתערות הייתה חבל על הזמן
פעם הבאה אני אומרת לכם מישהו יפתח בשש

shukyyy

New member
פרק אלוהי!!!!

ציטוטים נבחרים: "אצטרך להנשים אותה" *מתעוררת* *צולפת בו! (מואהאה!)* "את כל כך יפה!!! חבל שאת קטנטנה!"

Co0L iT

New member
פרק מעולה!

ואי זה היה פרק טוב! "אינויאשה בוגר אבל יש לו מוח של תינוק" חחחח זה קרע אותי.. "לעזאזל חשבתי שהיא דואגת לי" XDDD ואיך שמירקו בא לעשות לסאנגו הנשמה חחחח
וקיבל סטירה "זאת לא הייתה הכונה" ממש התפקעתי בקטע הזה... ומירקו כזה חמוד בסוף... וגם בפרק הבא בא לי כבר לראותת...

למעלה