שירשור הפרק היומי!!!

זה היה פרק חמוד!! =]

כל הקטעים של סאנגו ומירוקו, ובכלל הכל היה כ"כ מתוקי! גאד.. אבל כמה טעויות בתירגום?!! ><' למה מירוקו אומר "אני חושבת.."?? >__<' זה כבר ממש מעצבן =[

keroit

New member
תמיד זה קורה...../images/Emo4.gif../images/Emo97.gif

כל הצופים בבית מתרגמים את הסדרות מעולה, ורק המתרגמים עושים עבודה חרא... (חוץ מדוד שלי, שמתרגם כמו שצריך
חבל שהוא לא יודע יפנית
)

J e i n

New member
אולי לא סיפרו לנו משהו לגביו...

איזה פרק נחמד! בזמן האחרון כמעט ולא היו קטעים מצחיקים עם מירוקו ואינויאשה וקאגומה בכלל לא רבו, היום הסידרה "חזרה למוטב", חחח.. היה יפה!... לאחרונה אפילו התחלתי לחבב את מירוקו! יש לו כל הזמן מין כאלה יציאות חכמות נוסח: "אינויאשה מנסה לגרום לך לכעוס עליו כדי שלא תחשבי על מה שקרה לך" (הציטוט לא מדויק, מה לעשות אני סנילית) אינויאשה היה יכול להיות יותר נחמד אליו *רגשנית*

או, 'ני אוהבת את הפרק הזה.^_^../images/Emo19.gif

הפרק עם הילד עם הפרצוף המושקע.XD אוך, אינו כזה חמודדד.
מנסה לגרום לסאנגו לשנוא אותו כדי שתשכח מהעצב שלה... ומירוקו.
סאנגו שאווה, וקאגומה חמודההה.^_^ היו הרבה קטעים משעשעים.
וזה, דרך אגב, הפרק האחרון בעונה הראשונה.

השרשור הכי משוגע בתולדות הפורום!

ואני לא הופכת אותו לשפוי יותר! כל החחשות נכונים השתגעתי סופנית!!!!

ליסאן

New member
פרק חמוד ../images/Emo41.gif

באמת יש שמה מישפטים מצחיקים אבל לא כלכך תורם לעלילה.... אולי די כבר עם תחרות אני פתחתי את השירשור? זה כבר לא מצחיק יותר....

De-Panther

New member
דווקא אני אוהב את..|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

הפרק הזה אני דיי סולד מהפרקים המתמשכים עם נאראקו אני מעדיף לראות אותם נלחמים בסתם אנשים ועושים צחוק מעצמם מאשר מנסים למצוא את נאראקו לא שאין פרקים עם יפים עם נאראקו וגם לא שהפרקים ההם לא טובים זה פשוט שהם פשוט נמרחים ונמרחים

ליסאן

New member
הבהלת אותי לרגע ../images/Emo41.gif

מהכותרת חשבתי שאת אוהב את התחרות של מי יפתח שירשור...... ואני הכי אוהבת את הפרקים עם קיקיו או סשומארו וגם עם הרבה סאנגו צ'אן

De-Panther

New member
דווקא אני גרמתי לזה|זבנג|

בגלל שאני שם את השירשורי פרקים בהודעות הראשיות של הפורום
אני לא חושב שצריכה ממש להיות תחרות מוגזמת על זה... אבל אם זה הכיף שלהם אז שיהנו... (זה לא שלא יפתחו פרקים יומיים... חוצמזה את מגיבה בעיקר לשירשורים האלה
) אני אוהב פרקים עם רין וסשומראו
זה מצחיק לראות את היחסים בינהם

shirosh2503

New member
חחח פרק ענק!!

חחח הקטע של אינויאשה "ואני חשבתי שהיא דאגה לי" קרע אותי לדעתי הפרק היה מצויין!!

פינל

New member
כן... גם אני פיספסתי...

אוף!! בינתים הפסדתי רק שתי פרקים, (מה אני אומרת "רק"? זה יותר מדי!!) וזה נורא מעצבן לראות את זה בהורדה
היה פרק שווה? (בבקשה תנסו לעודד אותי...) נ.ב מזל שהציור חזר להיות נורמלי! אני כבר פחדתי שזה ישאר ככה לנצח!

surrent

New member
אבל חברה שלי (כפרעליה) הקליטה

לי... יצור מושלם שכמוהה!

De-Panther

New member
../images/Emo58.gifמחר תיהיה..|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

סצינה נחמדה זה יפה הסצינה שמירוקו שואב את המרבה רגליים

למעלה