היי ריי
איך אני חוגג ניצחונות? אריאל זילבר בפול ווליום, שוטים של יין "תירוש" וארוחות שחיתות של קיגל וירקות תוצרת גוש קטיף, כמובן... כבר בסביבות גיל 16 רציתי לדעת אם אוכל להתאבק כמו שתמיד חלמתי בילדותי... גרי רויף החל לפתוח את בית הספר שלו בסביבות שנת 2002 כאשר עדיין הייתי בצבא ולא יכולתי להצטרף... בדצמבר 2003, בערך שבועיים מהשחרור שלי, גרי פתח מחדש את הדוג'ו בנתניה, הגעתי לשיעור התנסות- ומאז אני תחת הדרכתו. כמובן. בקרב הראשון שלי ב"נתניה האבוק" פחדתי כי לא ידעתי למה לצפות... אף פעם לא ראיתי אירוע של IPWA, והייתי סה"כ בכמה אימונים בודדים ופתאום אני בקרב עם גרי על האליפות... לא ידעתי אפילו למה לצפות מעצמי... פעם נוספת שדי פחדתי היה ביום הצילומים האחרון של "מכת מדינה": סחבתי כמה מכות וחבלות בכמה מקומות בגוף (כמו רוב החבר'ה בשלב הזה של הצילומים) והייתי צריך לעלות מול נ' לקרב מאוד אגרסיבי ומאוחר יותר לקרב הגמר, ורק התפללתי שהכול יעבור בשלום... לדעתי, הקרב הטוב ביותר ב"מכת מדינה" היה של מר וייס נגד עמית רומם. לגבי האירוע האחרון, עדיין לא ראיתי אותו כצופה אבל אני מניח שהקרב הפותח של עומרי ובר והקרב בין יוסי וג'ואי הם המועמדים לקרב הטוב של הערב. מתאבקים אהובים במכת מדינה: וייס וקאסם. ב- IPWA: כמו ב"מכת", רק תוסיף לשם את אלן וגרי. באופן כללי: לאורך השנים הצטברו לי כמה "מתאבקים אהובים"... חמשת הגדולים שלי הם רנדי סאבג', ברט הארט, שון מייקלס, סטיב אוסטין וקורט הניג. קצת מאחוריהם בדירוג נמצאים גררו, בנואה ואנגל. אני נהנה להתאבק עם רוב המתאבקים... יוסי, אלן, גרי, נדב... כולם. תוכניות לעתיד... להמשיך להתאמן ולגדול (אני כבר משלים עם העובדה שלא אהיה גבוה, אז אצטרך לגדול לרוחב...), ולהיות מתאבק שאנשים ירצו לראות אותו וייהנו מהצפייה... תרגילים אהובים: פרוג ספלאש, אלבוו דרופ, אנזיגירי, ספינינג היל קיק, ספיינבאסטר. מתוך הגימיקים הקיימים, אני חושב שהגימיק של הצפוני או של וייס... לגבי העתיד, אני יותר אוהב מתאבקים בעלי אופי, ופחות אוהב גימיקים...לכן, הייתי פשוט רוצה להיות ה"באד-אס" שאני רוצה להיות (משהו בנוסח "הבריון"..), פשוט מניאק. אני חושב שאנשים מזהים אותי ברחוב, אבל פשוט לא אומרים את זה... היו מקרים שאנשים הצביעו עליי כשלא הסתכלתי עליהם וחברים שלי קלטו את זה... לדעתי, יש סיכוי שהרסלינג יתפתח בצורה ממשית פשוט מפני שזה קרה כבר פעמיים בעבר... אני חושב שהרסלינג פה הוא בכיוון הנכון, יש אינספור שידורים בטלוויזיה, לפי מה שאני קורא בפורום יש מדבקות וקלפים של וו.וו.אי- מה שאומר שאנשים רואים ברסלינג הזדמנות לעשיית כסף, ולדעתי, רסלינג זה כבר לא מילה גסה בארץ...