שירשור השאלות לעמנואל לוינגר

Israeli Hero

New member
שירשור השאלות לעמנואל לוינגר../images/Emo124.gif

אולי השערורייתי מבין מתאבקי מכת מדינה מגיע לפורום ביום רביעי הקרוב, בשעה 19:00. להזכירכם עימנואל לוינגר לא פונה מביתו מכיוון שהוא מגיע אלינו מבית אל, ישוב שלא פונה במהלך ההתנתקות השנה. למרות זאת לא עברה עליו שנה קלה, לא במכת מדינה ולא במאבק נגד ההתנתקות, בו השתתף באופן פעיל. זו ההזדמנות שלכם לשאול את לוינגר את כל מה שרציתם, והוא יעבור אחת אחת על כל ההודעות ויענה עליהן. האירוח יתקיים ביום רביעי הקרוב (23.11.2005) בשעה 19:00. אתם מוזמנים לשרשר את כל השאלות שלכם להודעה ראשית זו.

METAL MARIO

New member
שאלות לשרון וללווינגר

איך זה היה להיות הראשון שעף מבין ארבעת האנשים בקרב על החגורה בקאץ' במימד החמישי? נגד מי הכי אהבת להילחם במכת מדינה? נגד מי הכי אהבת להילחם ב-IPWA? אתה מעדיף להיות הבריון או המתנחל? מה ידוע לך לגבי עונה שנייה של מכת מדינה? מי השותף המושלם לדעתך? מתי פינו אותך מההתנחלות שהיית בה? התאבקת מצוין באירוע,ואני שמח שאתה מפ"ת(גם אני משם).

Bad S Shuff

New member
היי מריו

איך הייתה ההרגשה להיות הראשון שעף? היה לזה טעם מוזר... הטעם של הנעל של הוואי אלן... אחרי שיצאתי מהאפקט של הבעיטה והבנתי שהודחתי, כל מה שיכולתי לעשות זה לפחות לנקום ולוודא שאלן ירגיש כמוני... הכי אהבתי את הקרב נגד עמית רומם... היה קרב צבעוני ומגוון עם סיום די לא צפוי ולכן אני גאה בקרב הזה יותר מהקרבות האחרים שלי. הקרבות האהובים עליי ב- IPWA הם נגד יוסי "השור" ונגד ליידר. לדעתי, "הבריון" ו"עמנואל לוינגר" הם בסה"כ בעלי אותו אופי... שניהם רשעים ואגואיסטים, שניהם מתנהגים אותו דבר ושניהם אפילו עושים את אותם תרגילים (!!)... ההבדל היחיד הוא כמובן הלבוש והכינוי... כך שבגדול, זה לא כזה משנה לי תחת איזו דמות ושם אופיע... לא ידוע דבר לגבי עונה שנייה לעת עתה... לא כ"כ הבנתי אם אתה מתייחס בכלליות לשותף או ספציפית לשותף מה- IPWA... אם הייתי בוחר שותף מבין מתאבקי ה- IPWA הייתי ככל הנראה בוחר באלן (בשביל הבנות...), יוסי או ג'ואי. במכת מדינה, אני חושב שטבעי שאשתף פעולה עם הרב סוויסה. לא ראית את הפרק הראשון? "אנחנו לא מתפנים!!!" פ"ת כבוד.

שאלות ללוינגר החמוד....

* איך אתה חוגג נצחון? * מאיפה למדת להתאבק, כמה זמן, וכמה מחשבה ודמיון אתה משקיע בקרבות שלך? * מול מי הכי אהבת להיאבק במכת מדינה? * האם היה לך רגע בו פחדת בזירה, מסיבה כזו או אחרת, ומה הוא היה? * מה לדעתך היה הקרב הטוב במכת מדינה ובאירוע של ה ipwa האחרון? * מיהו המתאבק האהוב עליך במכת מדינה, ב ipwa ובאופן כללי? * מי המתאבק שאתה הכי נהנה לעבוד איתו? * מה התוכניות שלך לעתיד? * מה התרגילים האהובים עלייך? * איזה גימיק היית רוצה אם לא היית המתנחל לוינגר? * האם כבר זיהו אותך ברחוב ומה היו התגובות? * האם לדעתך יש סיכוי שהרסלינג בארץ יתפתח בצורה ממשית? * עם מי היית לך בזירה את הכימיה הכי טובה? תודה על כל תשובה מראש

Bad S Shuff

New member
היי ריי

איך אני חוגג ניצחונות? אריאל זילבר בפול ווליום, שוטים של יין "תירוש" וארוחות שחיתות של קיגל וירקות תוצרת גוש קטיף, כמובן... כבר בסביבות גיל 16 רציתי לדעת אם אוכל להתאבק כמו שתמיד חלמתי בילדותי... גרי רויף החל לפתוח את בית הספר שלו בסביבות שנת 2002 כאשר עדיין הייתי בצבא ולא יכולתי להצטרף... בדצמבר 2003, בערך שבועיים מהשחרור שלי, גרי פתח מחדש את הדוג'ו בנתניה, הגעתי לשיעור התנסות- ומאז אני תחת הדרכתו. כמובן. בקרב הראשון שלי ב"נתניה האבוק" פחדתי כי לא ידעתי למה לצפות... אף פעם לא ראיתי אירוע של IPWA, והייתי סה"כ בכמה אימונים בודדים ופתאום אני בקרב עם גרי על האליפות... לא ידעתי אפילו למה לצפות מעצמי... פעם נוספת שדי פחדתי היה ביום הצילומים האחרון של "מכת מדינה": סחבתי כמה מכות וחבלות בכמה מקומות בגוף (כמו רוב החבר'ה בשלב הזה של הצילומים) והייתי צריך לעלות מול נ' לקרב מאוד אגרסיבי ומאוחר יותר לקרב הגמר, ורק התפללתי שהכול יעבור בשלום... לדעתי, הקרב הטוב ביותר ב"מכת מדינה" היה של מר וייס נגד עמית רומם. לגבי האירוע האחרון, עדיין לא ראיתי אותו כצופה אבל אני מניח שהקרב הפותח של עומרי ובר והקרב בין יוסי וג'ואי הם המועמדים לקרב הטוב של הערב. מתאבקים אהובים במכת מדינה: וייס וקאסם. ב- IPWA: כמו ב"מכת", רק תוסיף לשם את אלן וגרי. באופן כללי: לאורך השנים הצטברו לי כמה "מתאבקים אהובים"... חמשת הגדולים שלי הם רנדי סאבג', ברט הארט, שון מייקלס, סטיב אוסטין וקורט הניג. קצת מאחוריהם בדירוג נמצאים גררו, בנואה ואנגל. אני נהנה להתאבק עם רוב המתאבקים... יוסי, אלן, גרי, נדב... כולם. תוכניות לעתיד... להמשיך להתאמן ולגדול (אני כבר משלים עם העובדה שלא אהיה גבוה, אז אצטרך לגדול לרוחב...), ולהיות מתאבק שאנשים ירצו לראות אותו וייהנו מהצפייה... תרגילים אהובים: פרוג ספלאש, אלבוו דרופ, אנזיגירי, ספינינג היל קיק, ספיינבאסטר. מתוך הגימיקים הקיימים, אני חושב שהגימיק של הצפוני או של וייס... לגבי העתיד, אני יותר אוהב מתאבקים בעלי אופי, ופחות אוהב גימיקים...לכן, הייתי פשוט רוצה להיות ה"באד-אס" שאני רוצה להיות (משהו בנוסח "הבריון"..), פשוט מניאק. אני חושב שאנשים מזהים אותי ברחוב, אבל פשוט לא אומרים את זה... היו מקרים שאנשים הצביעו עליי כשלא הסתכלתי עליהם וחברים שלי קלטו את זה... לדעתי, יש סיכוי שהרסלינג יתפתח בצורה ממשית פשוט מפני שזה קרה כבר פעמיים בעבר... אני חושב שהרסלינג פה הוא בכיוון הנכון, יש אינספור שידורים בטלוויזיה, לפי מה שאני קורא בפורום יש מדבקות וקלפים של וו.וו.אי- מה שאומר שאנשים רואים ברסלינג הזדמנות לעשיית כסף, ולדעתי, רסלינג זה כבר לא מילה גסה בארץ...

Christian Cage

New member
שאלות לשרון וללוינגר

ללוינגר : 1. מי אתה חושב מבין משתתפי מכת מדינה הכי השפיע על תהליך ההתנתקות ? לשרון : 1. איך הומצא "נוער הגבעות" ? 2. האם אתה חושב שמגיע לך טיטול שאט נוסף ? 3. מתי התחלת להתאבק ? 4. ממתי אתה אוהב רסלינג ? 5. אילו ארגוני רסלינג אתה רואה כיום ? בתודה , מתן.

Bad S Shuff

New member
תשובות

היי מתן, -כשחושבים על זה, אם לא היו קסאם וכל החברים שלו, כל רעיון ההתנתקות אפילו לא היה עולה לדיונים... חבל שלא הייתה לי הזדמנות לגרום לקסאם לשלם... -"נוער הגבעות", כפי ששמת לב, הוא בעצם "פרוג ספלאש". את הקפיצה אהבתי לראות כבר ב- 1998 כאשר אדי גררו עשה את זה ב- WCW ודילו בראון עשה זאת ב- WWF (בזמנו התלהבתי מהביצוע של דילו יותר...). כשהתחלתי להתאמן אצל גרי, התבקשתי לחשוב על פינישר וישר הפרוג ספלאש קפץ לי לראש... כעבור קצת יותר משנה, ב"מכת מדינה", חשבו בשבילנו על שמות לתרגילים ואני הצעתי את "קפיצת הגבעות" בהקשר לנוער הגבעות המפורסם... -בוודאי... כולם ראו שנדפקתי בקרב הזה ולא יעבור הרבה זמן עד שהצדק ייעשה ושרון פלטי יחגור זהב סביב מותניו... -התחלתי לראות רסלינג בגיל 10, כשהשידורים החלו בזמנו בערוץ 5 (אם אני לא טועה, זה היה קצת אחרי רסלמניה 8). -אני צופה קבוע ב- WWE, משתדל לעקוב אחרי מה שקורה ב- TNA. לצערי, אין לי זמן לראות ROH וכל מיני אינדיז אחרים למרות שאני שומע רק דברים טובים עליהם...

שאלות

1. עם מי אתה חושב שהיה לך קרב הכי טוב במכת מדינה? 2. עם מי אתה חושב שהיה לך קרב הכי טוב בIPWA? 3. האם אתה מחשיב את לווינגר כהיל או סתם כפייס שרוצה זכויות שוות [כמו מוחמד חסן] 4. מי אתה חושב המתאבק הכי מתאים לאליפות בIPWA. 5.אתה רואה היאבקות? אם כן מיהו המתאבק האהוב עליך? 6. באיזה דרגה אתה מגדיר את עצמך [אפר מידקארד, מאיין איבנט] 7. איך נהיית כזה סוס על המיק?!

Bad S Shuff

New member
היי שו

לגבי שתי השאלות הראשונות, יש תשובות למעלה... -לוינגר הוא לדעתי היל. הוא לא היל בגלל שהוא מתנחל, חלילה, הוא היל בגלל שהוא מתנהג כמו חמור.. זה בדיוק כמו הדוגמא שהבאת עם מוחמד חסן- מוחמד חסן לא היה היל בגלל מוצאו אלא שהוא היה היל בגלל שפשוט יש לו אישיות חרא (לפחות מאחורי טענה זו ה- WWE התגוננו)... -אני חושב שה- IPWA נמצא בעמדה טובה מאוד מהבחינה הזו- כמעט כל אחד ברוסטר יכול להיות אלוף לדעתי. לגבי השאלה מי ראוי יותר... את זה נדע רק אם ימשיכו להתקיים אירועים סדירים עם הפרשי זמן נכונים ביניהם. -בוודאי שאני רואה היאבקות... למען האמת, לאחרונה שמתי לב שזה כמעט הדבר היחידי שאני רואה... לא סרטים, לא טלוויזיה- רק רסלינג (וספורט). לגבי המתאבקים האהובים עליי- כתוב למעלה. -ממתי שאני ב- IPWA אני באפר-מידקארד, ובאירוע שהתקיים שבוע שעבר הייתי במיין-איבנט בפעם הראשונה... אני מקווה שאהיה מספיק ראוי בשביל להמשיך ולהיות שם גם בעתיד. -סוס על המיק...
תודה... אני לא חושב שאני כזה טוב על המיק ויש הרבה דברים שאני צריך לשפר אבל בהחלט "מכת מדינה" עזרה לי בקטע הזה... איך זה התחיל? כתבו לי טקסטים והייתי מן הסתם צריך לבצע אותם והתברר שהיה לא רע... לאט לאט התחלתי לצבור ביטחון כשאני מחזיק את המיקרופון, וזה ממש כיף.

N M E

New member
שלום =]

קודם כל אני רוצה להגיד, שאתה אחת הדמויות היחידות שאהובות עליי במכת מדינה. ואני בכלל שמאלני
1) כבר מהפרומו הראשון, שמתי לב שאתה מאוד מזכיר את כריסטיאן (או, כריסטיאן קייג') מTNA ולשעבר WWE, הן במראה חיצוני, הן ביכולות מיקרופון וכאריזמה והן בהאבקות. האם הוא מן סוג של דמות מוערצת עלייך? ניסית פעם לחקות אותו בצורה כלשהי? 2) האם אתה מארק של איזה מתאבק? 3) עם איזה מתאבק הכי היית רוצה להתאבק? לאו דווקא אחד מIPWA. בהצלחה, ושהייה נעימה.

Bad S Shuff

New member
היי ליאור

תודה רבה על הקומפלימנטים...
לגבי כריסטיאן, לא אמרו לי אף פעם שאני דומה לו או מזכיר אותו בכל צורה שהיא... זו בעצם פעם ראשונה שאני שומע על זה ואני לוקח את זה כמחמאה... אז תודה. לגבי השאלה אם הוא דמות נערצת... אני מעריך אותו כמו שאני מעריך כל מתאבק שמגיע למעמד גבוה (ואולי אותו קצת יותר...) אבל לא ברמות של הערצה. אני די מארק של שון מייקלס וסטיב אוסטין... תמיד אשמח לראות אותם מופיעים... מבין המתאבקים הפעילים היום הייתי רוצה להתאבק עם כריס בנואה, קורט אנגל או שון מייקלס. מבין אלה שאינם איתנו או אינם פעילים, הייתי רוצה להתאבק עם אדי גררו או ברט הארט. תודה

DDN

New member
גם לי יש שאלה אל שרון

היה נראה שבזמן הקרב המרובע בקאטץ' במימד החמישי, הצ'אנטים של טל הוציאו אותך מריכוז? מה זה היה בדיוק? מה עבר לך בראש? לראות את הפרצוף שעשית היה מצחיק. שאלה נוספת - לוינגר משתמש ב"המאחז", האם גם שרון הבריון משתמש ב"טבעות שבתאי" לפעמים? אני אוהב את המהלך הזה (מארק של סאטורן מWCW) האם מישהו מהמשפחה או החברים שלא קשורים להיאבקות מגיע לראות אותך מתאבק? מה הם חושבים על זה? האם קיבלת תגובות כלשהן על דמות המתנחל שלך? (לדעתי שיחקת אותו מצויין, הפרומו שלך בתוכנית הראשונה היה מעולה לדעתי)

Bad S Shuff

New member
היי דני

אני זוכר את הצ'אנטים אבל לא זכור לי שהם בלבלו אותי או משהו (אולי ממש בהתחלה כשהופתעתי כמה קרובים האנשים לזירה...). עד היום שרון הבריון לא השתמש ב"מאחז" של לוינגר, אבל אתה יודע מה אומרים- אניטינג קאן האפן אין דה איי.פי.דבליו.איי (מוכר לי מאיפשהו...
). אני נוהג שלא להביא חברים או משפחה לאירועים, אין לי מושג למה... אולי מין אמונה תפלה או שלא ידאגו יותר מידי כשרואים את זה בלייב (או שפשוט אין לי חברים...). לגבי מה הם חושבים על זה- המשפחה כמובן דואגת שלא אפצע או משהו כזה וחדשות כמו החדשות האחרונות על אדי גררו בוודאי לא מוסיפות לעניין... אבל הם סומכים עליי שאני עושה את הדבר הנכון. לגבי המתנחל (תודה על המחמאה), אנשים שמכירים אותי הרבה זמן לא הבינו איך אני משחק אותו די באמינות בהתחשב שבעבר פעלתי עבור מפלגה מסוימת שהיא ממש לא בכיוון של מתנחלים...

tatan48

New member
שאלות לשרון

1) האם אתה מזדהה עם דמותו של לוינגר? אילו תכונות היית משאיל ממנו ועל אילו היית מוותר? 2) מי העניק לך את הכינוי "הבריון" ומתי? תודה מראש

Bad S Shuff

New member
תשובות

1.אמממ.... אני לא כ"כ מזדהה עם הדמות אך כשניסיתי לחקור אותה כדי שאגלם אותה ביעילות בהחלט דמיינתי איך זה להיות מפונה בכוח ושמפנים אותי מביתי שלי ואת כל הכעס הזה ניתבתי אל הדמות בזירה... הייתי משאיל ממנו את הדבקות בעקרונות שלו ואת האומץ שלו (לתת סטירה כמו שהוא נתן לנ' זה לא עניין של מה בכך...) על כל שאר התכונות אני כנראה אוותר... 2.ממתי שחלמתי להיות מתאבק רציתי לכנות את עצמי Bad S... (למרות שבילי גאן השתמש בכינוי באותה תקופה) כשקראתי לעצמי כך ב- IPWA גרי תירגם את זה ל"בריון", וכך בעצם נוצר "שרון הבריון"... קאטצ'י, לא?

Lizon

New member
לכבוד לווינגר ושרון

לווינגר (אנא שמור על קייפייב): 1. כשפינו אותך מהבית, איך אתה הרגשת? 2. האם שקלת התאבדות ברגע שראית את צה"ל מפנה את בניך ובנותיך הרבים מביתם? שאלות לשרון: האם אתה צופה בTNA? אם כן, מה דעתך עליהם? מצטער שאין כמעט שאלות, אני לא מכיר אותך

Bad S Shuff

New member
ליזון איז אין דה זון!!

-כמה תשובות מעליי רשמתי בבירור: אנחנו לא מתפנים!!!!!!!!! -אני לא קאסם עשראווי שחושב להתאבד כל הזמן... אם כבר אני מתאבד בזירה (משתדל)... -לפעמים אני צופה ב- TNA בטלוויזיה (לא מוריד קבצים שלהם)... אני חושב שההיאבקות שלהם מלהיבה למרות שלפעמים היא מהירה מידי ולעיתים זה מגיע לסיטואציה שקשה לעקוב ולזכור מה ראית לפני שתי דקות... יש להם כישרונות מדהימים אבל אם הם רוצים לגדול ולהתחרות ב- WWE (מה שיהיה מבורך...) הם חייבים לצאת מהסטודיו שבאורלנדו ולנסוע למקומות שונים. אני חושב שכדאי להם גם לעשות משהו עם השדרים שלהם כי הם ממש מציקים, לדעתי...

XsesA

New member
שאלות

דבר ראשון תודה רבה שהסכמת להתארח ויש לי כמה שאלות אליך: 1) אתה באמת מתנחל? (לא שיש לי בעיה עם זה, סתם מסקרן). 2) אם כן, היה לך קשה שצעקו הערות במהלך התכנית(אם צעקו)? 3) אתה מתעניין בWWE או בTNA או כל ארגון אחר? 4) מי המתאבק שהוא מודל לחיקוי בשבילך (אם יש כזה)? 5) האם תרצה להתאבק בארגונים יותר גדולים בעתיד?

Bad S Shuff

New member
שלום לך קססה

1.אני באמת מתנחל כמו שאלן באמת צפוני... (רגע, לא דוגמה טובה...) סליחה, כמו שייבגני באמת רוסי... (לא הולך...) ננסה שוב: אני באמת מתנחל כמו שבר פלד באמת הומו (שיט...). בקיצור, לא. 2.צעקות בתוכנית רסלינג זה מבורך ואם כבר מדברים על זה... אז שוב אני רוצה להודות לאלה מכם שבאתם והייתם קהל למופת. תודה. 3.בוודאי...( הרחבתי על זה בתשובות מעליי) 4.מודלים לחיקוי ראיתי בעיקר באדי גררו וכריס בנואה, מפני שהם די נמוכים יחסית לשאר החבר'ה בתעשייה אבל בזכות עבודה קשה לאורך הרבה שנים ודבקות ברסלינג איכותי הם הצליחו לעשות את זה ולהגיע לשיא. עוד מודל לחיקוי הוא שון מייקלס (גם לא בחור גדול כ"כ) שעבר פציעה מאוד קשה בגב וחזר כמו גדול אחרי שכולם היו בטוחים שהוא גמור. 5.כמובן שארצה להגיע לארגונים גדולים יותר... אני צריך עוד ללמוד הרבה ולעבוד קשה בשביל שאולי החלום הזה יתגשם.

למעלה