שירשור השאלות לעמנואל לוינגר

Israeli Hero

New member
שאלות

תודה רבה שהסכמת להתארח. אהבתי מאוד את הקרב שלך במימד החמישי בשבוע שעבר. מה דעתך לגבי הדמות שלך בתכנית? סה"כ קיבלת את הדמות הכי אקטואלית, האם זה שיחק לטובתך או לרעתך? מה דעתך באופן כללי על המוצר הסופי של התכנית? עד כמה דעתך בסוף תאמה את הציפיות שלך כשנכנסת לפרויקט הזה?

Bad S Shuff

New member
היי תומר

שמח להיות פה... אכן קיבלתי את הדמות הכי אקטואלית בזמנו אך אני לא יכול כ"כ להגיד שזה שיחק לטובתי מכיוון שלא השתמשו בדמות כדי לייחצן את התוכנית או משהו כזה... אם הפרק הראשון היה עושה הרבה רעש ביום שלמחרת והיו מזדעזעים על גבי הכותרות ש"ביפ" שידרו תוכנית ובה מתנחל מכה חייל ובלה בלה בלה... אז אולי הדמות הייתה באמת משחקת לטובתי ולטובת התוכנית כולה... לא כ"כ ידענו למה לצפות כשנכנסנו לזה ורק קיווינו שלא נעשה תוכנית שבסופו של דבר תזיק לרסלינג ותבזה אותה... אני חושב שמגיע ל"ביפ" המון המון תודה וכל הכבוד על שהיה להם את האומץ להרים קונספט שהיה מונח מתחת לאף של הרבה גופי שידור כבר כ- 15 שנה ואף אחד לא העיז לגעת בו... ולא רק זה- הם גם השקיעו המון כסף והרימו חתיכת הפקה כדי שזה יראה נכון... כך שבאופן כללי אני מרוצה מהתכנית ודי גאה בה (כמובן שזקוקים לה כמה שינויים) ועצם העובדה שהתוכנית קיימת/ לא הורידו אותה/ לא פיטרו מישהו מ"ביפ" בגללה/ לא הוגדרה כ"פלופ" בנוסח "משפחת קמיצ'לי" זה כבר אומר, לדעתי, שהעונה הראשונה עברה בהצלחה...

Bad S Shuff

New member
היי אור

ב"מכת מדינה" היה סה"כ כיף לעבוד עם כולם... עם נדב הייתה כימיה טובה והכרנו אחד את השני טוב כי ההפקה החלה מיד לאחר "כאסח בפסח 2005", שם גם עבדנו לקרב... עם בר היה כיף כי הוא בחור יותר קל מהאחרים ויכולתי לעשות איתו כמה תרגילי כוח שלא יכולתי לעשות עם האחרים (למרות שבסוף לא היה לי כוח לעשות אותם...) ועם נועם זו הייתה הפעם הראשונה שעבדתי עם ביג-מן והוא לימד אותי כמה דברים שלא הכרתי ותפקדתי בקרב הזה יותר בסגנון קרוזרוויט...

iceman56

New member
כמה שאלות

קודם כל אתה מלך!!!!! אתה השני שאני הכי אוהב במכת מדינה!!! כמה שאלות: 1.זה כואב שמביאים לך מכות? 2.אם לא הייתה לוינגר מי הייתה רוצה ליהות? 3.במציאות אתה באמת נגד התינתקות? תודה שהקדשת מזמנך לענות על השאות אתה מלך תודה!!!!!!!!!!!!!

Bad S Shuff

New member
היי אייסמן

תודה על הפידבקים... מר וייס הגדיר את זה יפה באירוח שלו כשהוא אמר: "כשמביאים לי את המכות נכון אז זה כואב וכשמביאים לי אותם לא נכון אז זה מאוד כואב" תשובה לשאלה השנייה יש למעלה איפשהו... עכשיו זה לא כזה משנה אם אני נגד ההינתקות או בעד... זה קרה ויש כעת מציאות חדשה שצריך להתמודד איתה. תודה על השאלות!

t-man

New member
שאלות לוינגר/שרון../images/Emo46.gif

אתה בן אדם מקסים והיה נחמד ליראות אותך שוב בפעולה ביום חמישי האחרון. יש בך משהו הילי שפשוט בא טבעי. מה דעתך על ההפקה של מכת מדינה באופן כללי?מה היית משנה?ומהם הדעות הפולטיות שלך(של שרון...של לוינגר אני יודע
)

Bad S Shuff

New member
וואסאפ טי-מן?

תודה, היה כיף גם לראות אתכם... באופן כללי אני די מרוצה מההפקה ואני גאה מאוד בביפ שעשו את זה... עוד על דעתי על התוכנית רשום למעלה... דברים שהייתי מייעל אני אשמור לעצמי בזמן זה (סליחה על התשובה המאכזבת, אח שלו...). בגדול, אני חושב שהתוכנית צריכה להגדיר את עצמה מחדש... התוכנית נופלת בין הז'אנרים של היאבקות וסאטירה והדבר הראשון, לדעתי, שהתוכנית תצטרך לשאול את עצמה, במידה ותהיה עונה שנייה הוא איזו תוכנית זו? לגבי דעותיי הפוליטיות, אני לא מאמין בתגיות של "ימני" ו"שמאלני"- בארץ זה לא תקף כמו בשאר העולם... הרי סה"כ כולנו רוצים לחיות בשלום ובשלווה וכל מפלגה תשאף להסכם עם אויבינו וזה לא משנה אם היא ימנית או שמאלנית... אני חושב שההבדל העיקרי בין ימין ושמאל זה בכלכלה ובסוציאליזם ואולי דווקא עכשיו עם כל ההתפתחויות האחרונות בפוליטיקה המקומית לאנשים יהיה קל יותר להבחין בזה...

Bad S Shuff

New member
מניינים אנשים?

ברשותכם אתחיל לשרשר את התשובות... שיהיה לכם ערב כתום ומהנה...

Gordberg

New member
לשרון שלום

אנחנו מכירים כבר זמן ניכר (מאז הפגישות בדיזנגוף ותחילת המפגשים בעזריאלי ועד מופעי הIPWA) למרות שהמפגשים בינינו תמיד הגיעו בהפוגות. עם כל זה אני בהחלט שמח שאני מכיר אותך, וההומור שלך בהחלט תרם לסרטון שצילמתי בשעות שלפני האירוע האחרון. למה אתה לא משתמש יותר בבעיטה בסיבוב לתוך כיסא במידת האפשר? בסאמרספלאש המהלך הזה סייע לך מאוד.

Bad S Shuff

New member
גו גורדון...

איטס יור בירט'דיי... אתה צודק, אני צריך להשתמש בתרגיל הזה יותר ואני רק מחכה להזדמנות הנכונה כדי לעשות זאת
אני לא יכול להשתמש בזה כל פעם כי זה די לא חוקי, אתה יודע... מה שכן, אשמח לעשות את התרגיל בביפ, אם תהיה הזדמנות כזו...

iceman56

New member
תודה לשרות שיקדיש מזמנו!../images/Emo45.gif

תודה לשרון אחלה גבר!!!!!!!!!!

למעלה