שירשור התפקדות

SupeRonit

New member
שירשור התפקדות

מכיוון שהפורום קם לתחייה (במידה מסויימת)החלטתי לפתוח שירשור התפקדות,ולחלקנו בעצם היכרות.. כל אחד יכתוב (ואני מתחילה): שם: רונית בית ספר/עבודה: יגאל אלון מספר מילים על עצמו: הכרטיס האישי שלי אומר עליי (כמעט) הכל.אתם יותר ממוזמנים לקפוץ לבקר שם.

ToxicMilkshake

New member
גם אני פה:)

אפילו שאני לא כותבת הרבה :) שם:עליזה בצפר:גמנסיה ראלית
מספר מילים על עצמי:

cold fire1

New member
תראו תראו!!!

שם: Jorden בית ספר: "דורות" על עצמי: בגדים בד"כ.. (אבל לא תמיד..)

אני פה אני פה....../images/Emo9.gif../images/Emo26.gif

שם
טל ביצפר
רביבים מספר מילים על עצמי
חיה את הרגע, מחפשת איך להנות, מטורפת ושרוטה.. לא יכולה בלי מוסיקה באזניים
אוהבת לאהוב
ומחפשת לקבל אהבה בחזרה...

חןשסק

New member
גם אני כאן ../images/Emo127.gif

שם:חן בצפר: יגאל אלון (רונית, באיזו כיתה את לומדת?) מספר מילים: בית, שולחן, כיסא, מפה, רגל, עכבר

חןשסק

New member
../images/Emo2.gifנשלח לפני זמן!

דבר חשובבבבבבבב!!! יש לי חבר מדהיייייייייייייייים
....... ואני הכי אוהבת אותו בכל העולםםםם. בגללו אני לא מצליחה ללמוד למבחן שלי.

cold fire1

New member
תאשימי את נעם.. בטח בטח..

מספיק לגלגל אשמה! אנשים קחו אחריות! (אינלי מושג למה אני קשור זה כנארה בגלל השיעמום..:)

חןשסק

New member
../images/Emo12.gif אבל אבל!

זו האמתתתתת! הוא לא יוצא לי מהראש...
במיוחד שאני לומדת מספר שהוא הביא לי ומסומנים שם דברים שהוא עשה וזה עוד יותר מוציא אותי מריכוז... חח אבל למדתי טוב

cobainos

New member
חן...

ממווווווווווווווואאאאאההההההההההההה
כל מה שחן אמרה פה זה הדדי

קיר קמט

New member
ההומור פה חוגג משהו משהו.

על עצמי בגדים, מספר מילים כסא שולחן.. פששש, ממש שגיב פרידמן קטנים אתם
נעים מאוד אני גילעד, העונג כולו שלי אני לומד בגימנסיה, במחוננים של י"ב. אני שולט, אני פריק, ויש כאלו שעדיין טוענות בעקשנות שאני ערס. יותר משתיים אפילו. הכרטיס האישי שלי לא אומר עליי כלום, כי אני לא יכול לעדכן אותו, ואם הייתי יכול לעדכן אותו, הוא היה מעודכן כל שלושה ימים בערך. את הניק שלי באס"ק אני מחליף כל יום, בערך. אני חנפן בלתי-נלאה, זה בא מתוך האמונה הבסיסית שמנחה אותי בחיים, שאם אני אתחיל עם כל הבחורות בעולם, סטטיסטית - מישהי חייבת להסכים. הסטטיסטיקה כבר צדקה, אבל אני צריך לבדוק עד כמה, אז אני ממשיך לנסות. אני נורא אוהב כדורסל וכדורגל, לראות ולשחק, פחות לשחק כדורגל ויותר לשחק כדורסל... הייתי השנה במשחק של מילאן (!!!!) באיטליה, המשחק היחידי בליגה שמילאן הפסידו בו השנה, אגב... אני נאחס לא נורמלי. אני עצלן בלתי נלאה, אבל כשאני רוצה לשמח אנשים, אני לא אהסס להשקיע בזה הכל. אני נורא אוהב מוסיקה, ועוד יותר מזה, אוהב לקנות דיסקים
רק השבוע קניתי שניים, הייתי קונה יותר, אבל אין תקציב
ומממממ אני גם נורא נורא ציני וסרקסטי לפעמים, עד כדי כך שאני חוזר על עצמי. גם לקטול אנשים זו מטרה בשבילי בחיים. אנשים נורא אוהבים לצחוק עליי, או שמא איתי?! טוב. זה כבר די הרבה מילים. אז מה, אני בשוונג. יש לי תכונה לגרום לאנשים נטיים לחבב אותי בהתחלה ואז לשנוא אותי, ולגרום לאנשים אמיתיים להיות נורא אדישים אליי בהתחלה ואז לסבול אותי בשקט
ולפעמים בהנאה, יש כאלו שיגידו. לא הרבה.
אני נורא אוהב את פורים, חנוכה, ופסח. פורים, כי מתחפשים, וזה ממש ממש ממש ממש ממש כיף. חנוכה, כי יש סופגניות וחופש משו משו, ופסח, כי יש חופש בהחלט משו משו, כי אני אוהב מצות (ביליב איט.) וגם כי בערך כל פעם שאין אדר ב', היומולדת הלועזי שלי יוצא בפסח. אין לי מושג לגביי היומולדת הלא לועזי. אוי אוי, יש לי שאלה. אנשים שנולדו באדר ב', מתי חוגגים להם את היומולדת בשנה לא מעוברת ? או שלא חוגגים לנו, ואז אני אהיה בערך בן שש ביומולדת הקרוב... אני מוזר, מיוחד, נרקומן של שמחת חיים, מכור לדיכאון. זהו.

קיר קמט

New member
אוי, ועוד כמה דברים

אני מסתדר באופן מוזר יותר טוב עם חתולים וילדים קטנים מאשר עם ילדים בני גילי. יש לי כמה חלומות בחיים, אני מקווה להשלים כמה מהם- א. אני חולם שיום אחד יהיה לי מנוי במילאן לקורבה סוד... לשבת עם הבריגטה או עם הפוסה, עוד לא החלטתי. אבל בטח שלא עם האלטרנטיבה רוסונרה... ב. אני חולם להיות לפחות פעם אחת כבאי. ג. אני רוצה להיות ראש ממשלה, ולשנות את העולם, ולהנהיג בארץ המזורגגת הזו קומוניזם. ד. אני נורא רוצה להיות מאמן כדורגל, ולאמן את מילאן
אבל לא את הבוגרים, כי אני לא אסלח לעצמי אם אני לא אקח אליפות, אליפות אירופה וגביע איטלקי. FOREVER ROSSONERO , FORZA MILAN PER SEMPRE אוי אוי יש לי צעיף של צ'ה גווארה, זה מאיטליה, אני אמור לתלות אותו מתישהו בחדר. ומממממ זהו.

קיר קמט

New member
ועוד כמה דברים

יש לי בלוג - אבל הוא ממש מוזר, ובגלל זה הוא מתאר אותי ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש טוב. פעם הוא היה עוד חכם, איכשהו, כי הייתי בפלצנות שלי והכל, אבל נגמרה לי הפלצנות. דאר-קו-קלאקס-קלאן אמורה ללכת איתי לסרט, רק שהיא עוד לא יודעת את זה. ממ, השחקן האהוב עליי בעולם הוא פאולו מלדיני, אחריי זה גאטוזו, אחריי זה אנדראה פירלו - כולם, באופן מפתיע, ממילאן... אוהב גם את ריבר פלייט בארגנטינה, וכתוצאה מכך נורא אוהב את פבלו איימאר. דאלה ולנסיה, העיקר לא ריאל. איכס. היה לי עוד כמה דברים להגיד, נדמה לי. לא נורא, אני אשרשר לעצמי עוד פעם
אה כן אני גם מנהל פורום פה בתפוז תיכוניסטים אבל זה מסובך בשבילי לזכור אם זה 113 או 116, עניינים של סניליות מתקדמת, אז אני לא אפרסם פה פרסומת עצמית.

קיר קמט

New member
ועוד משהו!

ראיתי בריל לייף שלושה אנשים פה מהפורום, ולאור העובדה שיש פה עוד שתי בחורות מהבית ספר שלי שאני לא מכיר, אני מניח שראיתי חמישה אנשים פה מהפורום, ופשוט לא ידעתי את זה
אני גם נורא ביישן, כזה, ואני לא מדבר הרבה. לא ברור למה.

קיר קמט

New member
זה כמעט כמו אוטוביוגרפיה...

רק חסר שאני אתחיל לספר על התקופה שלי בגן יהודית, מאז ועד היום...

למעלה