ההומור פה חוגג משהו משהו.
על עצמי בגדים, מספר מילים כסא שולחן.. פששש, ממש שגיב פרידמן קטנים אתם
נעים מאוד אני גילעד, העונג כולו שלי אני לומד בגימנסיה, במחוננים של י"ב. אני שולט, אני פריק, ויש כאלו שעדיין טוענות בעקשנות שאני ערס. יותר משתיים אפילו. הכרטיס האישי שלי לא אומר עליי כלום, כי אני לא יכול לעדכן אותו, ואם הייתי יכול לעדכן אותו, הוא היה מעודכן כל שלושה ימים בערך. את הניק שלי באס"ק אני מחליף כל יום, בערך. אני חנפן בלתי-נלאה, זה בא מתוך האמונה הבסיסית שמנחה אותי בחיים, שאם אני אתחיל עם כל הבחורות בעולם, סטטיסטית - מישהי חייבת להסכים. הסטטיסטיקה כבר צדקה, אבל אני צריך לבדוק עד כמה, אז אני ממשיך לנסות. אני נורא אוהב כדורסל וכדורגל, לראות ולשחק, פחות לשחק כדורגל ויותר לשחק כדורסל... הייתי השנה במשחק של מילאן (!!!!) באיטליה, המשחק היחידי בליגה שמילאן הפסידו בו השנה, אגב... אני נאחס לא נורמלי. אני עצלן בלתי נלאה, אבל כשאני רוצה לשמח אנשים, אני לא אהסס להשקיע בזה הכל. אני נורא אוהב מוסיקה, ועוד יותר מזה, אוהב לקנות דיסקים
רק השבוע קניתי שניים, הייתי קונה יותר, אבל אין תקציב
ומממממ אני גם נורא נורא ציני וסרקסטי לפעמים, עד כדי כך שאני חוזר על עצמי. גם לקטול אנשים זו מטרה בשבילי בחיים. אנשים נורא אוהבים לצחוק עליי, או שמא איתי?! טוב. זה כבר די הרבה מילים. אז מה, אני בשוונג. יש לי תכונה לגרום לאנשים נטיים לחבב אותי בהתחלה ואז לשנוא אותי, ולגרום לאנשים אמיתיים להיות נורא אדישים אליי בהתחלה ואז לסבול אותי בשקט
ולפעמים בהנאה, יש כאלו שיגידו. לא הרבה.
אני נורא אוהב את פורים, חנוכה, ופסח. פורים, כי מתחפשים, וזה ממש ממש ממש ממש ממש כיף. חנוכה, כי יש סופגניות וחופש משו משו, ופסח, כי יש חופש בהחלט משו משו, כי אני אוהב מצות (ביליב איט.) וגם כי בערך כל פעם שאין אדר ב', היומולדת הלועזי שלי יוצא בפסח. אין לי מושג לגביי היומולדת הלא לועזי. אוי אוי, יש לי שאלה. אנשים שנולדו באדר ב', מתי חוגגים להם את היומולדת בשנה לא מעוברת ? או שלא חוגגים לנו, ואז אני אהיה בערך בן שש ביומולדת הקרוב... אני מוזר, מיוחד, נרקומן של שמחת חיים, מכור לדיכאון. זהו.