אולי ראית אותי ביקרתי אתמול בכיתה שלך
T The Flash New member 18/2/04 #32 אתה מכיר אותי? אני לא מכיר גלעד מהמחוננים...יש לי כמה חברים במחוננים אבל אותך אני לא חושב שאני מכיר..
אתה מכיר אותי? אני לא מכיר גלעד מהמחוננים...יש לי כמה חברים במחוננים אבל אותך אני לא חושב שאני מכיר..
D Darkkk New member 18/2/04 #26 ../images/Emo2.gifשוב אתה מעליב אותי.... עכשיו דווקא על זה אני לא אוהבת אותך יותר
ח חןשסק New member 17/2/04 #19 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif ממש תמצת את עצמך בכמה מילים! מעריצה אותך על כך!
ק קיר קמט New member 17/2/04 #22 בגלל זה אמרתי טלפון ולא פלאפון ../images/Emo13.gif איכשהו, לא סמכתי על הקורדינציה שלך
ח חןשסק New member 17/2/04 #23 אין לי טלפון בחדר ../images/Emo3.gif בגלל זה אמרתי פלאפון. ויש לי קוארדינציה, נראה אותך עושה שיעור אירובי מדרגה...
אין לי טלפון בחדר ../images/Emo3.gif בגלל זה אמרתי פלאפון. ויש לי קוארדינציה, נראה אותך עושה שיעור אירובי מדרגה...
ק קיר קמט New member 17/2/04 #24 תארגני לי מדרגה ושיעור, ונראה. חוץ מזה, מעולם לא אמרתי שלי יש קורדינציה
ח חןשסק New member 17/2/04 #25 חח סבבה. נעשה אירובי ביחד (../images/Emo12.gif) חחח אם אתה לא אומר שיש לך קורדינציה אל תגיד על אחרים שאין להם (נסיון די עלוב להשמע... משהו.... )
חח סבבה. נעשה אירובי ביחד (../images/Emo12.gif) חחח אם אתה לא אומר שיש לך קורדינציה אל תגיד על אחרים שאין להם (נסיון די עלוב להשמע... משהו.... )
T The Flash New member 18/2/04 #30 please welcome.... יניב... גנחום י"ב טכ"ם(בעעע) יש לי תוכי, אוהב קומיקס, מצויירים(בעיקר נוסטלגים), באפי וטיולים ארוכים על חוף הים...
please welcome.... יניב... גנחום י"ב טכ"ם(בעעע) יש לי תוכי, אוהב קומיקס, מצויירים(בעיקר נוסטלגים), באפי וטיולים ארוכים על חוף הים...
S SupeRonit New member 18/2/04 #34 יובל ממש חמודה בת כמה היא היום (ממתי התמונה) והיא הבת של אחותך (רשמתי אחיינית-השאלה היא בשביל מי..) ואתה באמת שוטר
יובל ממש חמודה בת כמה היא היום (ממתי התמונה) והיא הבת של אחותך (רשמתי אחיינית-השאלה היא בשביל מי..) ואתה באמת שוטר
ש שוטר82חזר New member 18/2/04 #35 אממממ צ'מעי היא כיום בת חודש היא הבת של אחי- אחותי יולדת עוד חודש ככה בארה"ב(ככול הנראה אני טס לשם זה לא סגור)
אממממ צ'מעי היא כיום בת חודש היא הבת של אחי- אחותי יולדת עוד חודש ככה בארה"ב(ככול הנראה אני טס לשם זה לא סגור)
M MoOsHoN17 New member 18/2/04 #37 פתחתנו כזה לא מזמן ואביאל! (אם אתה קורא את זה) קבל ממני הקדשה אישית בשבילך STOP SPYING ON ME! ואתה דומה ליוסי ביילין, אתם אחים !
פתחתנו כזה לא מזמן ואביאל! (אם אתה קורא את זה) קבל ממני הקדשה אישית בשבילך STOP SPYING ON ME! ואתה דומה ליוסי ביילין, אתם אחים !