שירשור ה- שיעמום שבאריאל

dumb head

New member
אני כאריאלי -מאוכזב וכועס

אתמול יצא לי להסתובב באריאל והעיר שוממה.....לדעתי זו פשוט בושה וחרפה שהעיריה לא מנסה לסדר שום תעסוקה לבני הנוער.....פשוט גרם לי לרצות להקיא בתור אחד שיודע מה קורה במרכז הארץ שיש שם הרבה פעילות בערבים לבני הנוער אני מצטער לבשר לכם שאריאל היא ממש מקום מגעיל בימי שישי ....אין פה מה לעשות בכלל .......והאטרקציה הכי גדולה פה זה ללכת לכיכר או למרכז למה אף פעם לא ניסו לארגן פה הופעות בימי שישי?(כמובן בתשלום) או דברים מעניינים ולא מסיבות מסריחות בהיכל הספורט המכוער הזה? העיר שלנו יבשה וזה מגעיל אני בטוח שאתם חושבים כמוני וזה גורם לשנוא את אריאל

gh0sta

New member
...

אתמול זה היה משעמם בטירוף :) הלכתי לישון באיזה 1...

אסאל

New member
זה באמת מתחיל לעצבן! מאוד!

אריאל נהייתה עיר עלובה בכל הקשור למקומות בילוי יום שישי הדבר היחיד שיש לעשות זה להסתובב ברחבי אריאל במטרה למצוא שעשוע....ואחת האפשרויות האהובות עליי היא לקטוף עלים! אי זאת חוייה!-ועכשיו ברצינות אריאל =נהיית גועל נפש של עיר ולדעתי צריך להעביר את זה לרון נחמן שלא עושה שום דבר כדי לקדם את העניין

אסאל

New member
זה מצבירת נסיון של שנים של שעמום

ואתה זה שאמור לדעת את זה מצויין ומצטער על אתמול כמובן שהייתי צריך לשמור על אחי....והבנתי שלא הפסדתי הרבה.....חפיף רק חכה שיהיה לי רשיון.....יאללה בובי עוד 3 חודשים!!!

November Dew

New member
יש פתרון...

באתר של אריאל - www.ariel.muni.il אתם מוזמנים לכתוב למנכלית העיר זהבה הדר. היא תקבל את התלונה ותענה לכם, וגם תזמינו אותה להיכנס לפורום הזה אני הולך לשולח לה תלונה על עצמת הקול של המואזינים בכפרים לידינו. היום אני יושב ולומד למבחן ופתאום והבחור הערבי המזייף הזה תופס את המיקרופון ומתחיל לזמר לי...אני לא יכול ללמוד כך.. יש עוד פתרון למצב זה - צריך להשיג כמה רמקולים ממש גדולים ולשים להם מוסיקת אורה כל הלילה עד שהם ינמיכו את הרמקולים שלהם!!!! מה אתם אומרים? יה או נה??? חחחחחח

לי יש כבר תכנית!...

קודם כל, תיקון קטן: הוא לא תופס את המיקרופון אלא רק מפעיל את הרמקולים.. התפילה שלו נעשית באמצעות קלטת, כל כך פשוט... ולכן, כאשר אסיים את לימודיי במגמת ערבית, החלטתי להכנס לכפר השכן ופשוט להחליף את קלטת התפילה שלהם בקלטת של בריטני ספירס.. ככה לפחות לא נסבול זמרות ערב-שבת בערבית...

gh0sta

New member
....

השירים הערבים האלו פשוט מעצבנים!!!! אני כבר זוכר אותם בעלפה!!! לא צריך להתחרות בהם עם רמקולים גדולים, אלא פשוט לנתק אותם מהחשמל... לפחות מתי שהם משמיעים את התפילות... או פאק, אני שומע את זה עכשיו. ביי אני הולך לחפש את השאטגאן שלי!

דריקס

New member
../images/Emo128.gif../images/Emo1.gifעלאק עיר!!!!!

כל עיר שמכבדת את עצמה עושה מקום בילוי נורמלי לבני הנוער.....ולא נותנים לנו איזה מועדון שיכורים!!! יום שישי פשוט נישברנו מהשיעמום ישבנו וקפאנו מקור......כי פשוט אין מה לעשות בבית העיר הזאת מסריחה את הנשמה ועדיף לשרוף אותה!!!!! רון נחמן בחיים לא יעשה משהו כי לא איכפת לו מהנוער מצידו שכל הנוער פה ישרף.....

crazy dreamer

New member
וגם

אכפת לו להביא כמה שיותר כסף מארה"ב כי הרי שם הוא כל הזמן מה אכפת לו בכלל?? הוא עושה שם חיים ולא רואה אותנו ממטר רק כסף וכמה שיותר עולים = יותר מימון..עלק עושה את העיר איכותית

דריקס

New member
......

ראש עיר שרואה ורוצה נוער עברייני בעיר שלו מי ראה דבר כזה???!!!!

אסאל

New member
אני תומך בכל מילה שנאמרה פה

לדעתי אריאל היא עיר מאד משעממת לבני הנוער רק אם הייתה דרך כל שהיא להראות את מה שכתבתם פה לרון נחמן.....אם למישהו יש רעיונות איך להעביר לו את זה כדי שהוא יראה אז זה יהיה מצויין כי אם באמת חשוב לכם שאריאל תשתפר מבחינת מקומות בילוי לנוער והעסקת הנוער אז גם אתם תרצו להראות את זה למר רון נחמן(מן הסתם).

מה נשמע אנשים??

קראתי וקראתי עד שהחלטתי להגיב... אני רוצה להגיד שאריאל היא לא עיר כ"כ משעממת... אז אני אומר - אריאל היא לא עיר כ"כ משעממת... זה שאני יושב וכותב את אותו משפט פעמיים אומר שאני טועה!!! חחחחחח עכשיו ברצינות - אני בטוח שאם תעשו משהו עם עצמכם לא יהיה לכם משעמם!!! מי שיושב בבית ולא עושה כלום חוץ מלכתוב בפורום בטח שיהיה לו משעמם, מדיי פעם יש איזה סיפור טוב של אליאור אבל זה בא רק פעם בשבוע בערך. אנשים - תתחילו לזוז ולא יהיה לכם משעמם... אל תחכו שיעשו בשבילכם, תעשו בעצמכם אתם רוצים מסיבה? תפיקו אחת. אתם רוצים סקייטפארק? תפנו לקבלנים, לאנשים שמתעסקים בנושא, אח"כ דברו עם הערייה, קודם תראו אם יש אפשרות וסיבה לבנות אותו... כמו שלסומברה אמר - אני לא חושב שבזה ישקיעו עכשיו. השורה התחתונה היא - תתחילו להפעיל גלגלים בעצמכם!!! אני מסיים בזאת בברכת חזק ואמץ לכל אלה שפועלים. המשיכו כך!!!

למעלה