שירשור ה- שיעמום שבאריאל

gh0sta

New member
לסנאי!!

עוד משהו בסגנון ואתה מת!!!!! מכל הבחינות! לא אני לא אפרט את הבחינות.

LaSombra

New member
נשמע לי כמו מינימום ראש עיר...

אני איתך... זאת אומרת, אני לא הולך ליזום כי אין לי זמן אבל אני בהחלט מברך כל יוזמה של מי מכם ואני מוכן לעזור בכל מה שתרצו, פרט כמובן לדברים שלא יהיה לי כוח אליהם או שאני לא ארצה לעשות וכו´... :) את האמת שאני כן יוזם לא מעט... הנה, לדוגמא אני, בשיטוף עם צוות הפקה/חשיבה מתחילים ארגון של מסיבת מטאל ע-נ-ק-י-ת (!!!) באולם ספורט בעוד כ חודש, עדכונים על כך יבואו מאוחר יותר כי נכון לעכשיו, הכל עוד סודי... אנחנו עוד בתהליכי הגייה, אבל על דאגה, אנחנו נתכנן הכל וזאת הולך להיות המסיבה הגדולה בהיסטוריה של העיר.......!!! ככה שאני איתך אלכסנדר, בוא נכבוש את העולם! או לפחות נפיח רוח חיים בעיר... גם זה משהו...

דריקס

New member
כל אחד מדבר.....

כל אחד מדבר פה כאילו אנחנו מליינים בשביל להפיק מסיבה צריך כסף בשביל להקים סקייטפארק צריך כסף מאיפה נשיג את כל זה????? יפה אך ורק מהעירייה!!!! היום רק בשביל לדבר עם קבלן צריך אלפי דולרים אז תפסיקו לזיין את השכל!!!!!

אסאל

New member
אתה צודק במאה אחוז...בטוח שיש

רצון גדול ונכונות אבל אין משאבים וזה עושה את ההבדל הגדול

אז יש פה משהו לא ברור...

קראתי את המכתבים שלכם על רון נחמן.. אנשים...הוא לא נוסע לארה"ב סתם... אני טסתי לאחת החברות העשירות שתורמות לאריאל, אני רוצה להגיד לכם שאחרי פגישה כזו הוא מכפיל את התקציב של אריאל פי 3 או יותר!!! אריאל מקבלת יותר מבחוץ מאשר מה שהיא מקבלת מהמדינה!! יש דברים שאתם לא יודעים, יש קהילות נוצריות מאוד עשירות בחו"ל שתורמות לארה"ב מיליוני דולרים כל שנה, אולי התקציב לא הולך על דברים שאתם הייתם רוצים אבל עם כל הכבוד אנחנו לא היחדים בעיר!!! אין בעיה שתדברו עם רון נחמן, שינסה למצוא מישהו שיתרום לאריאל סקייטפארק, או שאתם תצרו איתם קשר. על זה בדיוק אני מדבר - תתחילו אתם להפעיל גלגלים, אל תחכו שיעשו בשבילכם, זה לא הוגן וגם אתם תפסידו כי יקח יותר מידי זמן!!! כל מה שאני אומר אלו לא משגלי בינה אלא אמת... תעבדו קצת או הרבה וגם תהנו מזה כי בסוף התוצר יהיה מדהים - מובטח!!!! שוב אני אומר לכל היוזמים, אל תתיאשו, המשיכו ליזום, לתכנן ולבצע ומי יתן וכולם יעזרו לכם!!!

crazy dreamer

New member
מה מה מה זה

איפה הכסף שהוא מגייס? הולך למה? לעוד מחשבים?! מי צריך כל כך הרבה מחשבים אלוהים ישמור תצילו אותי! מה זה? שיעור מחשבים אנחנו בכלל לא מתעסקים במחשבים בכלל! רק פעם בחצי שנה!! מי צריך 400 עמדות מחשב ביסודי במקום לעשות דברים יותר מועלים בכסף הזה! שיארגן אוטבוס מאורגן לתא כל שישי שיארגן לא אכפת לי מה דיי כבר עם העיר החכמה הזאת לא יצא מזה כלום!!!! זהו, תודה!

Sound20

New member
כולכם אדיוטים מסיבה אחת!!

מתלוננים ומתלוננים אז נכון היה שבוע אחד משעמם אבל תראו את השבוע שתי מסיבות ואחת מהם לפחות היא בהפקה נחמדה לא סופר אבל נחמדה מאד!!!!!! ומי מכאן הולך בנתיים לא שמעתי אל אף אחד... אז אין לכם בכלל זכות להתלונן

דריקס

New member
ל sound20

היינו בכל המסיבות הקודמות וכולן היו........למרבה הצער חרא של מסיבות אז למה ללכת גם לזאת????? ונימאס ממסיבות שמסתובבים לך שם בין הרגליים ילדים בכיתה ג´ שמגיעים לך לזין!!!!!!

Sound20

New member
מתי אתה היית במסיבה?? אתה תמיד יושב

בחוץ וחוץ מזה כי אתה הולך למסיבות בהיכל ונכון זה פונה לילדים קטנים אבל השבוע יש גם בסקרים יותר משתי מסיבות בעיר כזאת קטנה זה יותר מדי אתה יודע מה אפילו שתיים זה יותר מדי

Sound20

New member
הוא כרגע אמר שהוא היה המסיבה ולא

נהנה!!!! אז זה אומר שהוא כן נהנה ממסיבות אבל לא באריאל! ועוד דבר אז מה אתם חושבים שעושים בהרים גדולות?? או שמתרכזים באזור מרכזי או שהולכים למועדונים במקרה של אריאל זה הכיכר והסקרים!!! אין פה הרבה תושבים ולכן הזרימה של הפנים החדשות נמוכה אבל זה מה שיש כאן וזהו... העיר לפי דעתי מספקת מספיק מקומות בילוי ואין מה לעשות אתה רוצה לראות פרצופים חדשים קח מונית ורד לת"א!!!

למעלה