טוב סליחה |אנשים ****|
A Anna Karenina New member 2/2/03 #22 אנשים, אני חדשה פה... אנשים, אני חדשה פה, ואני מקווה שתקבלו אותי יפה.. בנוגע למעבורת-פשוט עצוב. אין מילים. פשוט אין.
אנשים, אני חדשה פה... אנשים, אני חדשה פה, ואני מקווה שתקבלו אותי יפה.. בנוגע למעבורת-פשוט עצוב. אין מילים. פשוט אין.
A Anna Karenina New member 2/2/03 #29 שלום לכולם אני לא מאי. אני נועה, תלמידת י"ב קולנוע מתיכון אילון. נעים מאוד...
K king kazabubu New member 2/2/03 #31 שלום שלום רק אני לא מבין למה הצגת את עצמך בשרשור זכרון.... אני חושב שיכלת למצוא שרשור יותר נחמד להצגה עצמית.
שלום שלום רק אני לא מבין למה הצגת את עצמך בשרשור זכרון.... אני חושב שיכלת למצוא שרשור יותר נחמד להצגה עצמית.
A Anna Karenina New member 2/2/03 #32 כן, אהה... שלומי, אני מסכימה איתך בהחלט. רק אחרי ששלחתי את ההודעה ראיתי שנתקעתי באמצע השרשור זכרון.. עמכם הסליחה...
כן, אהה... שלומי, אני מסכימה איתך בהחלט. רק אחרי ששלחתי את ההודעה ראיתי שנתקעתי באמצע השרשור זכרון.. עמכם הסליחה...
R R2 D2s Servant New member 2/2/03 #36 זה לא משנה אני יודע שהיא מכירה את שלומי, אבל מאיפה היא יודעת שזה הוא?
K king kazabubu New member 3/2/03 #42 כמה אנשים אתה מכיר שהניק שלהם זה קינג קזבובו? אם היה לך אותי באייסיקיו ואתה יודע מי אני בחיים אתה תזהה אותי בכל מקום ברשת.
כמה אנשים אתה מכיר שהניק שלהם זה קינג קזבובו? אם היה לך אותי באייסיקיו ואתה יודע מי אני בחיים אתה תזהה אותי בכל מקום ברשת.
A Anna Karenina New member 3/2/03 #41 אני יודעת שקוראים לו שלומי, כי הוא (וקטי) לומדים איתי בשכבה, וגם ככה יש לנו שכבה קטנה, (5 כיתות..), ככה שסביר להניח שאני אכיר הרבה אנשים מתוכה.
אני יודעת שקוראים לו שלומי, כי הוא (וקטי) לומדים איתי בשכבה, וגם ככה יש לנו שכבה קטנה, (5 כיתות..), ככה שסביר להניח שאני אכיר הרבה אנשים מתוכה.