ח==ד===ש===ה אני חדשה קוראים לי מורן שיים בת 15 מקווה להשתלב פה ולהנות
מ מורן שיים New member 22/12/05 #1 ח==ד===ש===ה ../images/Emo140.gif אני חדשה קוראים לי מורן שיים בת 15 מקווה להשתלב פה ולהנות
א א ו ר י ק ו ש New member 22/12/05 #4 הייי מקורה אני חדשה קוראים לי אורי אני בת 12 ואני מתה על הגיים בויז הם פשוט מושלמים!!!!!!
מ מעריצה של אושרי New member 22/12/05 #39 שלום!!!!!! כנסו דחוףף... היי מה קורה אני חדשה מקווה שאוכל להשתלב יפה אז ככה שלמי שיש משהו להגיב על ההודעות שלי ששפוט יגיב מתה על אושרי!!!!!!!!!!!!
שלום!!!!!! כנסו דחוףף... היי מה קורה אני חדשה מקווה שאוכל להשתלב יפה אז ככה שלמי שיש משהו להגיב על ההודעות שלי ששפוט יגיב מתה על אושרי!!!!!!!!!!!!
L liat love yaniv New member 22/12/05 #47 חדשה! ליאת- בת 12 מנצרת עילית!!! לפי דעתי הכי חתיכים זה- ערן שרון ואדם!!! הכי הכי זה ערן!!הוא כזה יפה!!! ושימו עכשיו ערוץ 49(לקוחות YES) יש ראיון של הגיים בויז!
חדשה! ליאת- בת 12 מנצרת עילית!!! לפי דעתי הכי חתיכים זה- ערן שרון ואדם!!! הכי הכי זה ערן!!הוא כזה יפה!!! ושימו עכשיו ערוץ 49(לקוחות YES) יש ראיון של הגיים בויז!
נ נועוW New member 22/12/05 #55 היי אני חדשה../images/Emo20.gif היי אני נועה בת 13 מהצפון אני מאוד מאוד מאוד אוהתב את הגייםבויז ובעיקר את אושרי המאמי הזהה ונדפקתי כבר יומיים לשיר "אשמור את ליבי" חיחי .. מקווה להשתלב טובבי נועהה
היי אני חדשה../images/Emo20.gif היי אני נועה בת 13 מהצפון אני מאוד מאוד מאוד אוהתב את הגייםבויז ובעיקר את אושרי המאמי הזהה ונדפקתי כבר יומיים לשיר "אשמור את ליבי" חיחי .. מקווה להשתלב טובבי נועהה
ה הוד פישר New member 22/12/05 #2 היי|| הרבה פה חדשות ורוצות להכיר אחת את השנייה אבל בכל מקרה ברוכים הבאים לפורום הרשמי והמהמם של הגיים בויז להקת הבנים הכי הכי בעולם..!!
היי|| הרבה פה חדשות ורוצות להכיר אחת את השנייה אבל בכל מקרה ברוכים הבאים לפורום הרשמי והמהמם של הגיים בויז להקת הבנים הכי הכי בעולם..!!
ב ברוש הבובעע New member 22/12/05 #56 ברוכיתתת../images/Emo70.gif אני בר בת 12 וחצי ממעלות תבלי גמאני אוהבת את אושרי!!
L liat love yaniv New member 22/12/05 #49 תווווווודה ב-6.1 אני אראה את הגיים בויז בשיר נולד!!!כיייף לי!!
B B a R האחת והיחידה New member 22/12/05 #50 אני ביום רביעי הבא בשיר נולד כולם לכתוב מתי הם הולכות לשיר נולד אוקיי?! (אני ב28.12)
ב ברוש הבובעע New member 22/12/05 #51 ברוכה הבאהה../images/Emo70.gif אממ.....נצרת עילית...יש לי שם חברות ומשפחה.... קוראים לי בר אני בת 12 וחצי ממעלות...תבלי
ברוכה הבאהה../images/Emo70.gif אממ.....נצרת עילית...יש לי שם חברות ומשפחה.... קוראים לי בר אני בת 12 וחצי ממעלות...תבלי
ב ברוש הבובעע New member 22/12/05 #52 ברוכה הבאה!! אני בר בת 12 וחצי ממעלות...תבלי גמאני מתה על אושרי חיימשלייי בת כמה את ומאיפה??