היייייייייי מה קורה בובה ?!?! בורכה הבאה מבטיחה שתהני פה!
ב ברוש הבובעע New member 22/12/05 #16 ברוכה הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo13.gif קוראים לי בר אני בת 12 וחצי ממעלות....תהנייייייייייי אממ...את מי את הכי אוהבת מהבויז??
ברוכה הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo13.gif קוראים לי בר אני בת 12 וחצי ממעלות....תהנייייייייייי אממ...את מי את הכי אוהבת מהבויז??
מ מלודי מתה על מאיוש New member 22/12/05 #27 אוריקושש../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif מנינים חיימשליי!? [סתם לידע כללי אני בשיכבה שלה ] השתלבותתת נעימהה לאב מלושית
אוריקושש../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif מנינים חיימשליי!? [סתם לידע כללי אני בשיכבה שלה ] השתלבותתת נעימהה לאב מלושית
א א ו ר י ק ו ש New member 22/12/05 #28 חיחיחי מלושית !!!!תודה!!!הישתלטתי ע ל הפורום חחחחחחחחחח........סתםםםם!!!!!
ה הוד פישר New member 22/12/05 #30 הי חיימשלי..../images/Emo23.gif ברוכה הבאה לפורום המושלם חיימשלי.. .. מואהה..
א אדווה המאמי New member 22/12/05 #12 היי מורן ברוכה הבאה אני אדווה מראשון עוד חודשיים בת 15 בטח שתשתלבי.. וואי וואי בלי עיין הרע כמו שמישהי כבר אמרה אנחנו מתרבות פה.. חחחחחחחחח ניראה לי כל יום יש איזה 4-5 חדשות ואם לא אז יותר...
היי מורן ברוכה הבאה אני אדווה מראשון עוד חודשיים בת 15 בטח שתשתלבי.. וואי וואי בלי עיין הרע כמו שמישהי כבר אמרה אנחנו מתרבות פה.. חחחחחחחחח ניראה לי כל יום יש איזה 4-5 חדשות ואם לא אז יותר...